- 27 Mart 2019
- 30.479
- 112.830
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Allah aşkına şu konunu kapattır ve dinlen azıcık bizde dinlenelim ne dersin irmik helvasıdirek suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarak
Kızar tabi şarıl şarıl yapma sifonu çek bir yandan, ped değiştirdiğinde çırt çırt sesin gelmemesine dikkat et. Bunlar önemli çok önemliTuvalete girince idrar sesi gelirse kızıyor
işe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.İrmik doktora gidip orasını burasını açmasın diye evde kendi imkanlarıyla pipetle falan sonda yapar bu adam.
Çünkü çok aşk
direk suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarak
Ah canım ne aşk hadi doktor seni yerse falanişe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.
Röntgeni çeken doktor ve asistanı hmm, teknisyen değil yani eminsin?işe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.
Doggy yasaktır zinhar haram. O ne öyle hayvanları taklit eder gibi. Mis gibi misyoner varHer şeyi bırak da insan evinin tuvaletinde de şarıl şarıl işeyemeyecekse ohoo. Gazı da korka korka mı çıkaracaksınız? Yok daha neler. Siz de iyi makaraya sardınız hee. Seks yaparken doggy poziyonu denemeyin nacizane. Gaz çıkardınız sanar kavga edebilir.
işe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.
teknisyendir heraldeRöntgeni çeken doktor ve asistanı hmm, teknisyen değil yani eminsin?
sonuçta sütyen çıkarıyoruz çektirirken belli oluyorİyi yapmış. Sevdiği kadını elin adamıyla baş başa mı bırakacaktı? Akciğer filmin konulu filme dönerdi artık evlerden ırak.
Yahu dert ne git evlen işte.ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okur
Cidden sen hastasın bi hekime görün acilsonuçta sütyen çıkarıyoruz çektirirken belli oluyor
sonuçta sütyen çıkarıyoruz çektirirken belli oluyor
Biz evlen diyoruz da o bizi ikna etmek istiyorYahu dert ne git evlen işte.
Anaaaa
Kk'nın derdi de bu olmuş.
Sallayın evlensin gitsin.
Sanki babamın kızı anasını satayım.
Evlen diyoruz gidip evlenmiyor da, mik mik mik kıvranıyor.Yahu dert ne git evlen işte.
Anaaaa
Kk'nın derdi de bu olmuş.
Sallayın evlensin gitsin.
Sanki babamın kızı anasını satayım.
Kadın hastalıkları muayenelerinde napıyorsunzsonuçta sütyen çıkarıyoruz çektirirken belli oluyor
Aman ya salla.Biz evlen diyoruz da o bizi ikna etmek istiyor
Aman ya katip.Evlen diyoruz gidip evlenmiyor da, mik mik mik kıvranıyor.
Her gün bir şey çıkarıyorAman ya salla.
Sevgili onun, koca onun.
Evlensinler işte.
Çokta fifi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?