- 30 Aralık 2009
- 23.351
- 92.563
- 1.123
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Beni niye ikna ediyi anlamadım kiHah hah
kaçan kovalanır
he canım.Özel hayatını işine nasıl yansıtmış kardeşinizle olan sorunlarını mı anlatmış
Hahahahahaahha 25 kilo domates 25 kapağa 150 tele bayıldım sjksjksjkAbla beraber işesinler işte
İster tavana kalp çizerek işesinler.
İster birbirlerinin üzerine işesinler.
Emaaaan hadi biz ekonomi sayfasına gidip az dert yakınak mı ?
Domatesssss diyim domatesss amma da pahalandı.
Yok önce ben varım dünde beni idol almıştı,şort giydiğim için sjksjksjk,sen sıranı bekleeee yafrummmBeni niye ikna ediyi anlamadım ki
Acaba beni mi gözüne kestirdi ki ?
Ama evliyim çocugum var boşanırsam belki beraber röntgen çektirmeye gidebiliriz.
Sen görmezden gelince ilgisini çektin ondan kovalıyorBeni niye ikna ediyi anlamadım ki
Acaba beni mi gözüne kestirdi ki ?
Ama evliyim çocugum var boşanırsam belki beraber röntgen çektirmeye gidebiliriz.
Abla geçen hafta 5 tl'den yumurta domates aldı 10 kilo sos yaptım valla.Hahahahahaahha 25 kilo domates 25 kapağa 150 tele bayıldım sjksjksjk
Siz çalışmıyor musunuzAbla beraber işesinler işte
İster tavana kalp çizerek işesinler.
İster birbirlerinin üzerine işesinler.
Emaaaan hadi biz ekonomi sayfasına gidip az dert yakınak mı ?
Domatesssss diyim domatesss amma da pahalandı.
abla bak ben tesettürlüyüm en uygun profil benim çekil aradan.Yok önce ben varım dünde beni idol almıştı,şort giydiğim için sjksjksjk,sen sıranı bekleeee yafrummm
İvit.Siz çalışmıyor musunuz
Çiftlik bank mı?Abartmışsınız bende bankada yazılımcıyım o kardeşinizin bahsettiği şeyleri erkek arkadaşım söylüyordu ban okurken sınıftakiler çoğu boş mühendis girdiğinde birşey öğrenmezsin falan diye kendisi gerçekten işinde çok iyidir onu söyleyeyim ki kendi işini kurdu bu yüzden ve benim gidip bahsettiğiniz o sıkıntı stresi çekmemi istemedi hergün bilgisayar başındayım benimde sürekli toplantım yoğunluğum oluyor bende evden çalışıyorum ama telefondan da buraya bakabiliyorum iki senelik kardeşiniz daha ben beş senedir bu işi yapıyorum kıdemliyim
Üfff yine kaçamadım işte.Sen görmezden gelince ilgisini çektin ondan kovalıyor
Bak mesela destanlar yazıldı kardeşi olduğunu yeni öğrendik ne var iste zengin villası var misss gibi gorumce iste
5.75'ten aldım bende,geçen seneden de vardı,seneye kadar yeter bana.Abla geçen hafta 5 tl'den yumurta domates aldı 10 kilo sos yaptım valla.
Bu hafta da 5 kilo daha alıp yapacam.
Kış sert geçecek çok belli ki.
Fiyatlar curcuna
salça fiyatları şahlanmış.
Antepten 65 tl ye aldım 10 kilo 1 sene yeter herhalde.
Konu yine adama geldi ya biz senden bahsediyoruzEvwt bahsettiğin bu kadar zor işi erkek arkadaşım kendisi yapıyor kendi işinde ve Teknopark’ta ben onun zekasını bilgisini sorun çözücülüğünü herşeye yetişmesini çok beğeniyorum ancak malesef bana karşı hassas kıyafet konusunda Özgür olmam konusunda bunları aşamıyor
Abla 10 kilo yeter mi bana acaba ya5.75'ten aldım bende,geçen seneden de vardı,seneye kadar yeter bana.
Salçamda var neyseki rahatım bu sene.
Özlediği hayat benimki,çık aradan sen bakayımmm hem yaşlıyım hem neneyimmmabla bak ben tesettürlüyüm en uygun profil benim çekil aradan.
Klozete bile oturmam o istesin yeter ki
Abla gurbanın olam yakma kendini.Özlediği hayat benimki,çık aradan sen bakayımmm hem yaşlıyım hem neneyimmm
Vayyyy fedakâr arkadaşım yuvanı yıkıp irmik helvasina un helvası olmaya gidiyon heÜfff yine kaçamadım işte.
Tamam la tamam ben boşanır alırım röntgenci sevgilisini.
Yeter ki ona zarar gelmesin
Kızım ekonomi çoh kötüVayyyy fedakâr arkadaşım yuvanı yıkıp irmik hevesine un helvası olmaya gidiyon he
Hahahahahaahha 25 kilo domates 25 kapağa 150 tele bayıldım sjksjksjk
Abla geçen hafta 5 tl'den yumurta domates aldı 10 kilo sos yaptım valla.
Bu hafta da 5 kilo daha alıp yapacam.
Kış sert geçecek çok belli ki.
Fiyatlar curcuna
salça fiyatları şahlanmış.
Antepten 65 tl ye aldım 10 kilo 1 sene yeter herhalde.
Yeter canısı 10 kiloda az değil yani,domates salçasıyla karıştırcan zaten yemek yaparkenAbla 10 kilo yeter mi bana acaba ya
3 kişilik aileyiz.
akşamları ve hafta sonları yemek oluyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?