- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ama öyle, her şeyin tamam bi bu kalmış. Bunu da halledersen mis gibi evliliğin olur.Lütfen dalga geçmeyin
Ne dalgası, bu ciddi bir mesele. İlişki bitirir.Lütfen dalga geçmeyin
Kendisi erkek doktor mu seciyor peki?bayan doktor seçiyoruz, dişte falanda
Yok, ona serbest çünkü pipisi var.Kendisi erkek doktor mu seciyor peki?
Manyak mısın ?direk suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarak
Dalga geçmiyor. İrmik de böyle biri. İnanılmaz ama gerçekMune konu sahibinin alenen sitede dalga geçmesinden acayip rahatsız oldum. İnsanı aptal yerine koyuyor .
Anlattıklarını bilemem lakin üye kadın, mesleği ve yaşı doğru, bir bankada yazılımcı olduğunu, 5 yıldır bu mesleğin içinde olduğunu yazmış bunlar da doğru.Mune konu sahibinin alenen sitede dalga geçmesinden acayip rahatsız oldum. İnsanı aptal yerine koyuyor .
Bir şey olmaz bugün dönersinDünkü mesaja geri dönmedim
Duvarına bak bi Kazen ne yazmışMune konu sahibinin alenen sitede dalga geçmesinden acayip rahatsız oldum. İnsanı aptal yerine koyuyor .
EvetKendisi erkek doktor mu seciyor peki?
Hiçbir şey paylaşmak zorunda değilsiniz.İnanmayanlar için linkedin profil diploma falan mı paylaşmalıyım
Çiş olayı gerçek olamaz Kâtip aşırı saçma.Dalga geçmiyor. İrmik de böyle biri. İnanılmaz ama gerçek
Dip no lütfenİnanmayanlar için linkedin profil diploma falan mı paylaşmalıyım
Olabilir çünkü adamı göklere çıkartıp efendisiymiş gibi hissettirdiyse adam da saçmalamaya başlamıştırÇiş olayı gerçek olamaz Kâtip aşırı saçma.
Niye paylaşacaksın irmik ? Diploma vizyon getirmiyor ispatı için mi allasen ?İnanmayanlar için linkedin profil diploma falan mı paylaşmalıyım
Çok değişik manyaklar var.Çiş olayı gerçek olamaz Kâtip aşırı saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?