- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.082
- 1.123
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Hassas değil o adam düpedüz hastaEvwt bahsettiğin bu kadar zor işi erkek arkadaşım kendisi yapıyor kendi işinde ve Teknopark’ta ben onun zekasını bilgisini sorun çözücülüğünü herşeye yetişmesini çok beğeniyorum ancak malesef bana karşı hassas kıyafet konusunda Özgür olmam konusunda bunları aşamıyor
Sendeki sorun empat olman ve kurtulmak için yeterli çaba göstermemen. Başka soruna ihtiyacın yok. Deli gibi merak ediyorsun ne yazacak bana neler diyecek diye, koparamıyorsun bağını, adam mala çevirmiş seni, zaten bağımlı bir kişiliğin varmış köle olmaya hazırsın.Bendeki en büyük sorun ne peki
Senin profili göz ardı ediyorum. Konu okurken bir şey içemez oldum. Boğazıma kaçacak sonunda gülerken.Şimdi de biz ısındık, hep beraber gelinlik giyip adama koşmayı düşünüyoruz, nasıl olacak?
Daha önce de Bedevi'nin eski kocasına koştuyduk.Senin profili göz ardı ediyorum. Konu okurken bir şey içemez oldum. Boğazıma kaçacak sonunda gülerken.
Çok çok şey var ama hepsi anlatılmıyor sonra dalga geçiyor deniyorRoman gibi girip okuyom yorumları sonra temizlik yapıyorum arada yemek yapıyorum irmiğin ki bu kez ne yaptı diyorum. Şimdilik sardı bakalım sonra nolcak
He Califer tuvalete giderken çişimin sesini kısıp gireceğim. Volume ayarı hep aynı olsun hatta.Olabilir çünkü adamı göklere çıkartıp efendisiymiş gibi hissettirdiyse adam da saçmalamaya başlamıştır
Tam evlenilecek kadınsınHe Califer tuvalete giderken çişimin sesini kısıp gireceğim. Volume ayarı hep aynı olsun hatta.
Inanamiyorum adeta özgürlükler icin yaratılmış bu adam. Saygı onda sevgi onda medeniyet onda. Kaçırmayın kabul edin (!). Insanın kendine ettiğini 7 mahalle gelse yapamaz ya bu sözün kanli canlı ornegisinizdeniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Anlıyorum.Çok çok şey var ama hepsi anlatılmıyor sonra dalga geçiyor deniyor
Barışayım mı diye düşündüğünüze göre böyle şeyler size garip gelmiyor demek ki. Bazı kadınlar pasiftir, kocam olsun evleneyim sonuçta erkektir kıskanır çalıştırmayabilir hem kadınların çalışması çok da gerekli değildir kafasındadır. Siz de onlardansınız belli ki. Yani bu adamla olmasanız da çok vizyoner seçimler yapmayacaksınız. O yüzden barışın bence. Ama barıştıktan sonra değiştirmeye çalışmayın, çok kıskanç diye şikayet etmeyin.bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Of hep aynı terane. Böyle saçma sapan şeyler yazıp ailesi ayrı olan her insanı aynı kefeye koyuyorsunuz. Sanki babası olanların her işini babası hallediyor. Kendime yetemiyorum, kapasitem yok, boyun eğiciyim de geç işte. Ama kötü özelliklerinizin sorumluluğunu bile alamıyorsunuz onu da anne babaya yıkmışsınız. Herkes yazmış zaten gidin barışın diye. Çünkü aynı kafadasınız. Öyle olmayan biri zaten sizin sevgilinizin cümlelerini duyunca cringe olur muhatap bile olmazdı.Ben galiba sahip gibi arıyorum kızlar benim annem ve babam ayrı babam bize doğru düzgün destek olmaz hatta hiç olmuyor maddi olarak dolayısı ile ben de zor durumda kalıyorum bir baba figürü arıyorum sanırım herşeyimi halletsin benim için koştursun beni çok sevsin
Ben inanıyorum sana irmik anlat sen . O adamda o kapasite var buna inanıyorumÇok çok şey var ama hepsi anlatılmıyor sonra dalga geçiyor deniyor
İrm,k bak evladım senin bize anlatmadığın birşey var sanki,eğer anlatmak istersen anlat sana daha çok yardımcı olabiliriz en azından.Sakladığın bişiler var bizden.Çok çok şey var ama hepsi anlatılmıyor sonra dalga geçiyor deniyor
Ne gibiİrm,k bak evladım senin bize anlatmadığın birşey var sanki,eğer anlatmak istersen anlat sana daha çok yardımcı olabiliriz en azından.Sakladığın bişiler var bizden.
Çok çok şey var hepsi anlatılmıyor demişsin ya,onun için sordum.Ne gibi
İrmik sen çalışmıyor musun 7/24 buradasın. Kariyerli bir kadındın ya ondan sordum.Ne gibi
Bu dün bahsettiğim kızdığı uyardığı şeyleri kastediyorum takıntılı olduğu bir çok şey varÇok çok şey var hepsi anlatılmıyor demişsin ya,onun için sordum.
Evden çalışıyorum mesai başladı burdaki mesaide başladıİrmik sen çalışmıyor musun 7/24 buradasın. Kariyerli bir kadındın ya ondan sordum.
Bu arada ben de 8/19 buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?