Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hassas değil o adam düpedüz hasta

Bendeki en büyük sorun ne peki
Sendeki sorun empat olman ve kurtulmak için yeterli çaba göstermemen. Başka soruna ihtiyacın yok. Deli gibi merak ediyorsun ne yazacak bana neler diyecek diye, koparamıyorsun bağını, adam mala çevirmiş seni, zaten bağımlı bir kişiliğin varmış köle olmaya hazırsın.

Inanamiyorum adeta özgürlükler icin yaratılmış bu adam. Saygı onda sevgi onda medeniyet onda. Kaçırmayın kabul edin (!). Insanın kendine ettiğini 7 mahalle gelse yapamaz ya bu sözün kanli canlı ornegisiniz

Barışayım mı diye düşündüğünüze göre böyle şeyler size garip gelmiyor demek ki. Bazı kadınlar pasiftir, kocam olsun evleneyim sonuçta erkektir kıskanır çalıştırmayabilir hem kadınların çalışması çok da gerekli değildir kafasındadır. Siz de onlardansınız belli ki. Yani bu adamla olmasanız da çok vizyoner seçimler yapmayacaksınız. O yüzden barışın bence. Ama barıştıktan sonra değiştirmeye çalışmayın, çok kıskanç diye şikayet etmeyin.

Of hep aynı terane. Böyle saçma sapan şeyler yazıp ailesi ayrı olan her insanı aynı kefeye koyuyorsunuz. Sanki babası olanların her işini babası hallediyor. Kendime yetemiyorum, kapasitem yok, boyun eğiciyim de geç işte. Ama kötü özelliklerinizin sorumluluğunu bile alamıyorsunuz onu da anne babaya yıkmışsınız. Herkes yazmış zaten gidin barışın diye. Çünkü aynı kafadasınız. Öyle olmayan biri zaten sizin sevgilinizin cümlelerini duyunca cringe olur muhatap bile olmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…