meraba kızlar erkek arkadaşımla sürekli küsüp barışan tipleriz ama 3 haftadır falan söz vermiştik birbirimize tartışmıcaz falan diye gerçekten de tartışmadık tartışsak oa büyümedi yani 3 haftadır güzel gidiyordu herşey ben yoğun çalışıyorum o da pazar günü edirneye gidicek okulu açılıyor herneyse bu gidecek ya arkadaşlarıyla falan sürekli buluşuyor yok oraya giidebilir miyim aşkım buraya gidebilir miyim her seferinde tamam diyorum gidecek görüşsün arkadaşlarıyla diye. dün sabah mesaj atmış arkadaşlarımla balık tutmaya gidebilir miyim aşkım gündüz seninle bilişiriz 6ya kadar 6dan sonra da balık tutmaya giderim diye sen bilirsin dedim ama içten içe de bozuluyorum niye bilmiyorum ama gitmesini istemiyorum o esnada beni ihmal etmez biliyorum ama ne biliyim kızsal bi dürtü işte. herneyse akşama doğru gene mesaj atmış canım balık için olta falan almaya çıkıyoruz bide arkadaşa laptop bakıcaz diye bende böyle iyice sinir oldum tamam dedim sonra bu gitti geldi sonra bide bu akşam maç izlemeye gidebilir miyim arkadaşıma dedi sinir oldum hayır dedim. niye falan dedi istemiyorum dedim. bana mantıklı bi açıklama yap falan diyor bende keyfim istemiyor dedim. böyle bi açıklamayı kabul etmiyorum dedi. bende gitmiceksin dedim. balık tutmaya da gitmiceksin dedim. ikisine de gidicem sevil dedi.bene gidersen görürsün neler oluyor bak dedim. onlar benim kaç yıllık arkadaşım sevil yapma böyle falan dedi ama inat mı ettim bilmiyorum gitmesini istemedim gidersen biter bu ilişki dedim kapattım telefonumu. sonra bu bana mesaj attı gidiyorum maçı izlemeye dedi. sonra birsürü msj atmış ben aradım bunu gidersen biter falan dedim. gidicem sevil dedi. iyi sen bilirsin dedim bende kapadım telefonu sonra ard arda telefon konuşmamız oldu aa fikrini değiştiremedim. bitti dedim kapadım tamam dedi o da. sabah nöbetten geldim uyuyordum mesaj atmış. benim kargom gelecekti o takip ediyordu kargomu. gmail adresini ve şifresini vermiş ben dışardayım sen bak diye. bende eve geçince bakarım dedim. sonra tamam ben araba kullanıyorum yazmış sanırım gidiyor balık tutmaya aptal 
yaım saat sonra kargoyla ilgili sorun oldu aradım tamam ben halledderim falan dedi şimdi araba kullanıyorum mesaj atıcam falan dedi o kadar. beni kaybetme pahasına gitti balık tutmaya barışmak istemiyorum ama çok da seviyorum of kızlar nasıl bi yol izliyim ben bi el atın ya :