Barışmak istemiyorum ama çok da seviyorum

Bu gidebilir miyim gelebilir miyim yapabilir miyim olayıda nedir ya.. Sanki 10 yaşında çocuk annesinden izin alıyor.. Çok tuhaf geldi bana.. Burdanda zaten arsız çocuklara benziyor.. İstedikçe isteyen:)

Gittiysede iyi yapmış senin canın istemiyor diye neden biri yapacağından vazgeçsin ki..

Ama erkek arkadaşın gibi sende izin verir misin yapabilir miyim edebilir miyim diye muhattap oluyorsan sevgilinle bir an önce vazgeç derim.. Yapmak istediğin birşeyi neden başka birinden izin alarak yapacaksın ki.. Herkesin kendi iradesi var..

bu gidebilir miyim edebilirmiyim olayını gerçekleştiren o oldu çünkü çok kıskanç kendisi izin istiyor ya benim de öyle olmamı istiyor sanırım ya da maksadı ne bilmiyorum :) madem beni dinlemicek neden izin alıyor ki ? almasın o zaman gidicem falan desin veya izin alıyorsa biraz sözümü dinlesin. ben planlarımı anlatırım eğer karşı tepkisi olursa ikna etmeye çılışırım genelde böyledir ama şimdi ben mi haksızlık yapıyorum ona herkes mi böyle düşünüyor arkadaş :)

3 haftadır kavga etmediğiniz için tartışmayı özlemiş,kavga çıkarmak istemişsiniz.yalnız haksızlığınızı kaullenmeniz biraz zaman alacak sanırım..

Evet gerçekten siz geri adım atmalısınız.

Beni kaybetme uğruna gitmeyi seçti diye bakmayın.
Siz de onu kaybetme uğruna keyfî yaptırım uygulamaya çalıştınız.

Oraya gitmese ne yapacaktı sizinle mi buluşacaktı?
Size vakit ayırmasa ve hep arkadaşlarıyla görüşse hak veririm.
Ama bu durumda haklı konumda değilsiniz.
Ben olsam ben de aynı erkek arkadaşınız gibi davranır giderdim.
Ayrılık sözlerine de bakmazdım.
Açıklamamı yapar, gideceğim yere giderdim.

Ona bu kadar karışmaya hakkınız yok.
Ne karışın, ne karıştırtın.
Siz şuraya gidicem dediğinizde ne hakla git veya gitme diyor, bunu da sorgulayın.

Bir arkadaş hepimizin iradesi var demiş, çok güzel demiş.

Özür dilemelisiniz.

kocam bile arkadaşlarıyla balık tutmaya gidiyor hemde geceden hiç takılmam böyle şeylere

ilişkinize zarar verirsiniz bu şekilde davranmayın

eğer sizi ihmal etmiyorsa gitmesinde hiç bi sakınca yok

herkesin tek başına nefes alacağı ortamlar olmalı bunu kısıtlamaya da kimsenin hakkı yok bence

ohooo bırakta azcık adam nefes alsın yahu balıkla aldatmazki seni tatlım aynen senin gibiydim şimdi komik geliyor inan kusuruma bakma . az sakin ol kendine güven canım boşa telaş boşa gerginlik bence adam balığa gitti diye ayrılmak komik değil mi sencede sakinleş ve mantıklı düşün lütfen kıskançlığı dizginlemen gerek kaçar adam valla bu gidişle :9:

beni boğuyosun falan dedi bana ama onun kıskançlıkları da beni boğuyor ne yapayım ondan mı bulaştı bana anlamadım kendimi bu halimle bile az kıskanç bi bayan olarak görüyordum :):)) hemşirelik yapıyorum her çeşit insanla muhattap halindeyim ama onları bile kıskanıyor mantıksızca benden mantıklı bişeyler bekliyor valla dengesiz yaptı bu adam beni :)

Ben anlamadım, konu sahibi ve ona hak verenlere soruyorum.

Yapmak istediğiniz şeye engel olunduğunda mantıklı açıklama beklemez misiniz, hemen sen hayır diyorsan tamam yapmam mı dersiniz?

açıklama olarak şunu söyledim kıskanıyorum sevmiyorum onları dedim yapma sevil kaç yıllık arkadaşlarım görende gece eğlencesine karılı kızlı ortama gidicem zanneder dedi :D

haksızsın canım üzgünüm. Ben izin almam izinde vermem yani. Uygun bir zamansa haber verir. Zaten benim rahatsız olacağım ortamlara girmemeye de dikkat eder sevgilim. Bende izin almam, danışırım ya da haber veririm. Birbirimizin bekçisi değiliz ki.

Tamam arka arkaya şuraya gitcem buraya gitcem diye abartmış ama seninle buluşamadığına göre, ve okula döneceğine göre arkadaşlarıyla görüşmesinde bir sorun yok bence. Seni ihmal etse neyse.

Ama rest çekmişsin bir kere, devamını getir derim. En azından pişman et, yoksa bunu fırsat bilip ayrılık sözlerine itibar etmez. Bir de sürekli ayrılcam filan demezsen iyi olur senin için.

Pardon ama bu "gidebilir miyim yapabilir miyim" muhabbetleri nedir?
İki sevgili misiniz yoksa anne oğul mu?
Valla ben olsam ben de giderdim:51:..Eminim sen de sonradan yaptığının saçma olduğunu farkettin..
Eğer seviyorsan bence bu huyundan önce vazgeç, sonra da özür dile konuş..:20:

e napıcam ben herşeye tamam mı dicem nasıl davranıyım şimdi. o izin istiyor izin isteme benden mi desem

evet ama o anlık gitmesini istemedim sevmiyorum arkadaşlarını falan da hem her zaman erkek arkadaşınızın dışarıda olmasını ister miydiniz siz ? :S

arkadaşlarından hoşlanmak zorunda değilsin onun arkadaşları sonuçta erkek arkadaşına ya da dolaylı olarak ilişkinize bi zararları yoksa görüşmesinde bi sakınca olmamalı diye düşünüyorum.üstelik görüşmesini istemiyorsan da bunu mantıklı bir şekilde açıklamalıydın "arkadaşlarından hoşlanmıyorum o yüzden gitmeni istemiyorum vs." diye.seninki biraz kapris yapmak gibi olmuş yani "keyfim öyle istedi gitmeyeceksin" demek biraz saçma bir gerekçe ve bu lafın üzerine inat yapması normal.aynısını o sana yapsa senin de buna karşı çıkman gerekir.ben ilişkilerde böyle izin alma verme olaylarına karşıyım açıkçası bir yere gidiyorsa haber verilir ama izin isteme ya da izin verme gereği duymak yanlış bence

neden istemedin ki gitmesini,seni ihmal etmiyomuş zaten
.mesela ben beni huzursuz edicek bi durum yoksa keyfime göre gitme demem sevgilime bu huzursuzluk çıkarmaktan başka neye yarar..

Giderken seni kaybedeceğini düşünmemiştir,senin sevginden eminse böyle basit bi olay yüzünden ondan gerçekten ayrılamayacağını sonunda barışacağınızdan emin olduğu için gitmiştir
boşu boşuna aranız bozulmuş
ya kadınsal bi içgüdü mü bu bilmiyorum ama sürekli onlarla olması beni deli ediyor çocukluk yapıyorum ama vazgeçemiyorum bu huyumdan kendimi acayip kaptırıyorum saki giderse ucunda ölüm varmış gibi bide biter dediğim halde gidicem demesi beni deli etti iyice inada bindirdim olayı :S

Kusura bakmayın, hep eleştirir gibi oldu böyle, ama bir hata daha (:

Sevgililerimizin, eşlerimizin arkadaşları bizi ilgilendirmez karakter bozukluğu olan birileri değillerse.
Sevmek zorunda değiliz yani, biz sevmiyoruz diye görüşmeyi kesecek değil.
Aile, arkadaş hakkında olumsuz yorum yapmak gereksiz ve zararlı, ben asla hoşlanmam duymaktan, karşı taraf da hoşlanmaz.

Iş daha fazla inada binmeden gelin geri adımı siz atın (:

Bence çok fevri davranıyorsun. Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız hala izin mi alıyorsunuz? Haber etsin gittiği yeri yeter. Zaten izin vermeyeceğim bi yere gitmez ki..
Bu güveni sağlayamadınız galiba ikinizde?
Bence konuya gelmeden ilk başta bunu halledin sonrası hallolur zaten.
Ayrıca sevgiliniz erkek arkadaşıyla balığa gidiyor. Nedir bu dürten kadınlık dürtüleri? Ne yapmasından korkuyorsun gördüğü alabalıkla aşk falan mı yaşayacak!?

Napıcaksın şimdi sen biliyor musun? Öncelikle kendini değiştirip, ilişkini bu çocukça tartışmalarla yıpratmayıp, hayatının en güzel zamanlarını mutlu mesut yaşayacaksın inşallah.
Tamam mı?:34:

ya şimdi düşününce hak veriyorum bunlara ama beni üzen onaylamadığım bişeye bi kere de tamam yapmam desin ya ne olur tamam dese hep ben mi geri adım atıcam bu sefer daha kötü olmaz mı ya da bilmiyorum iyice dengesizleştim :S

ya kadınsal bi içgüdü mü bu bilmiyorum ama sürekli onlarla olması beni deli ediyor çocukluk yapıyorum ama vazgeçemiyorum bu huyumdan kendimi acayip kaptırıyorum saki giderse ucunda ölüm varmış gibi bide biter dediğim halde gidicem demesi beni deli etti iyice inada bindirdim olayı :S

belkide çok sevdiğin için arkadaşlarından bile kıskanıyorsun
şimdi sana vakit ayırmasa hep arkadaşlarıyla vakitt geçirse dediğin doğru ama seni ihmal etmiyo izin alıyo.böyle davranarak kendinide ilişkinizi de yıpratırsın.
biter dediğin halde gitti diye düşünme yani, kendini balık tutmayla karşılaştırma
ilk defa mı biter dedin bilmiyorum ama daha önceki kavgalarınızda da biter lafını kullandıysan o zaten bitmeyeceğinden emin olduğu için gitmiştir

3 haftadır kavga etmediğiniz için tartışmayı özlemiş,kavga çıkarmak istemişsiniz.yalnız haksızlığınızı kaullenmeniz biraz zaman alacak sanırım..

ya aslında kısıtlı zamanımız kaldı pazar günü gidiyor ben tartışmak istemedim ama madem gidecek izin istemesin o zaman benden izin istiyorsa hayır diyebileceğimi de göz önünde bulundurması gerekmez mi ? bana dediği şey şu sevil sabah tamam sen bilirsin dedin akşama da karar değiştiriyorsun ben o kadar hazırlık yaptım gidicem kararım de değişmicek.

Evet gerçekten siz geri adım atmalısınız.

Beni kaybetme uğruna gitmeyi seçti diye bakmayın.
Siz de onu kaybetme uğruna keyfî yaptırım uygulamaya çalıştınız.

Oraya gitmese ne yapacaktı sizinle mi buluşacaktı?
Size vakit ayırmasa ve hep arkadaşlarıyla görüşse hak veririm.
Ama bu durumda haklı konumda değilsiniz.
Ben olsam ben de aynı erkek arkadaşınız gibi davranır giderdim.
Ayrılık sözlerine de bakmazdım.
Açıklamamı yapar, gideceğim yere giderdim.

Ona bu kadar karışmaya hakkınız yok.
Ne karışın, ne karıştırtın.
Siz şuraya gidicem dediğinizde ne hakla git veya gitme diyor, bunu da sorgulayın.

Bir arkadaş hepimizin iradesi var demiş, çok güzel demiş.

Özür dilemelisiniz.

ben en güzeli kendisiyle makul bir zamanda konuşayım o zaman bu konuyu o zaman benden izin istemesin mütevazilik yapmaya çalışmasın sinir etmesin beni. :S
ben onun kadar izin isteme özelliğine sahip değilim ama gitme yapma dediği şeyleri tatlı dilimi kullanarak değiştirebilirim ama onda öyle bişey yok

kocam bile arkadaşlarıyla balık tutmaya gidiyor hemde geceden hiç takılmam böyle şeylere

ilişkinize zarar verirsiniz bu şekilde davranmayın

eğer sizi ihmal etmiyorsa gitmesinde hiç bi sakınca yok

herkesin tek başına nefes alacağı ortamlar olmalı bunu kısıtlamaya da kimsenin hakkı yok bence

ya sürekli takılması benim sinirimi bozuyor blmiyorum bu huyumu nasıl değiştirebilirim ya :( kaybedicem adamı yakında bu baskılarla

haksızsın canım üzgünüm. Ben izin almam izinde vermem yani. Uygun bir zamansa haber verir. Zaten benim rahatsız olacağım ortamlara girmemeye de dikkat eder sevgilim. Bende izin almam, danışırım ya da haber veririm. Birbirimizin bekçisi değiliz ki.

Tamam arka arkaya şuraya gitcem buraya gitcem diye abartmış ama seninle buluşamadığına göre, ve okula döneceğine göre arkadaşlarıyla görüşmesinde bir sorun yok bence. Seni ihmal etse neyse.

Ama rest çekmişsin bir kere, devamını getir derim. En azından pişman et, yoksa bunu fırsat bilip ayrılık sözlerine itibar etmez. Bir de sürekli ayrılcam filan demezsen iyi olur senin için.

doğru söylüyorsunuz sanırım ya ben en ufak bişeyde beni üzüyorsun her seferinde falan diyorum ayrılığa getiriyoru lafı bu huyumdan nasıl vazgecicem siz nasıl başarıyorsunuz :(

ben en güzeli kendisiyle makul bir zamanda konuşayım o zaman bu konuyu o zaman benden izin istemesin mütevazilik yapmaya çalışmasın sinir etmesin beni. :S
ben onun kadar izin isteme özelliğine sahip değilim ama gitme yapma dediği şeyleri tatlı dilimi kullanarak değiştirebilirim ama onda öyle bişey yok

boşver hiç bunaltma erkekler bunalmaya gelmez hem neden arkadaşlarını kıskanıyorsunki o arkadaşlarıyla çıktığı zaman sende hemen arkadaşlarınla çık bitek ona takılıp kalma anlıyorum hep senle ilgilenmesini istiyorsun haklısında ama antisosyallik erkekleri dahada bozuyor senin hayatınada ozaman çok müdahale eder ki erkeklerin kıskançlığı hiçbirşeye benzemez ilk başlardan hoşuna gitsede sonradan iftiralar karalamalarda gelir bu seni çok mutsuz eder özgür bir ilişki herzaman güzeldir

Back
X