Barışmak istemiyorum ama çok da seviyorum

e napıcam ben herşeye tamam mı dicem nasıl davranıyım şimdi. o izin istiyor izin isteme benden mi desem

Canım, bence de fazla üstüne gitme..Senden gizli birşey yapmıyor sonuçta..Sana haber veriyor..
Eğer mantıklı bir gerekçen yoksa gitmek istediği yerlere karışma..

Merak etme, seni seven insan seni zaten aldatmaz.
Ama eğer aldatacaksa da bunu önlemen zaten mümkün değil..

Kusura bakmayın, hep eleştirir gibi oldu böyle, ama bir hata daha (:

Sevgililerimizin, eşlerimizin arkadaşları bizi ilgilendirmez karakter bozukluğu olan birileri değillerse.
Sevmek zorunda değiliz yani, biz sevmiyoruz diye görüşmeyi kesecek değil.
Aile, arkadaş hakkında olumsuz yorum yapmak gereksiz ve zararlı, ben asla hoşlanmam duymaktan, karşı taraf da hoşlanmaz.

Iş daha fazla inada binmeden gelin geri adımı siz atın (:

galiba haksızım ya doğru söylüyorsunuz ama ben şimdi özür dilesem barışsak gene aynı şeyleri yapıcam belkide o bana yapıcak ben yapıyorum diye ben tamamen bu huyumdan kurtulmak istiyorum

belkide çok sevdiğin için arkadaşlarından bile kıskanıyorsun
şimdi sana vakit ayırmasa hep arkadaşlarıyla vakitt geçirse dediğin doğru ama seni ihmal etmiyo izin alıyo.böyle davranarak kendinide ilişkinizi de yıpratırsın.
biter dediğin halde gitti diye düşünme yani, kendini balık tutmayla karşılaştırma
ilk defa mı biter dedin bilmiyorum ama daha önceki kavgalarınızda da biter lafını kullandıysan o zaten bitmeyeceğinden emin olduğu için gitmiştir

hayır çok sık olmasada ciddi durumlarda bite lafını onunda benimde kullandığı olmuştur tartıştığımız 2 gün konuşmadığımız pişman olan tarafın özür dilediği olmuştur. ama ben şimdi nasıl geri atıcam bu seferde erkekler bi havaya giriyor ya kendilerini tek ve vazgeçilmez sanıyorlar bunun geri dönüşü çok zor oluyor bu duruma düşersem ?

keşke benim de derdim bu olsa.böyle bir sebepten ilişkini bitirme derim.tamam senin restine rağmen gitmiş ama o da haklı mantıklı bir neden beklemiş senden sonuçta balık tutmaya gidiyor arkadaşlarıyla

boşver hiç bunaltma erkekler bunalmaya gelmez hem neden arkadaşlarını kıskanıyorsunki o arkadaşlarıyla çıktığı zaman sende hemen arkadaşlarınla çık bitek ona takılıp kalma anlıyorum hep senle ilgilenmesini istiyorsun haklısında ama antisosyallik erkekleri dahada bozuyor senin hayatınada ozaman çok müdahale eder ki erkeklerin kıskançlığı hiçbirşeye benzemez ilk başlardan hoşuna gitsede sonradan iftiralar karalamalarda gelir bu seni çok mutsuz eder özgür bir ilişki herzaman güzeldir

ya benim facebookumda veya twutterimde hiç erkek yoktur erkek arkadışm bile yok sadece onun tarıdığı bir tane erkek ortak arkadaşımız var o kadar. ben ilişkimi kaybetmek istemiyorum istediğim ne varsa yapan biri saçmalıklarıma katlanan biri ama bi süre sonra katlanabilir mi bilmiyorum ben bu aptalca huylarımdan arınıp sizinde dediğiniz gibi bi ilişikye kavuşmak istiyorum ben tamamen ona odaklı değilim işim gücüm var ama böyle bi olay falan olnca acayip takılıp kalıyorum

aa çocuk senden izin mi alıyor ya bulmuşunda bunuyosun valla daha napsın gitsin tabi arkadaşlarıyla nolucak.kendini yerine koy bakalım sen gitsen şehir dışına görüşemiyecek olsan arkadaşlarınla uzunca bi süre sende vakit geçirmek isterdin ne var bunda.hem seni ihmal etmemiş ki 6 ya kadar görüşelim demiş.

Hem de en acilinden geri adım atmalısın bence. Neler var biliyor musun? Kötüyü görmemişsin sen. Ben şahsım adına sevgilimin erkek rkadaşlarıyla gece çıkmasına bile bişey demem. Çünkü bilirimki bişey yapmak isteyen her yerde apar. Burada da okumuyor muyuz insanlar karıları içerde otururken içerde internette iş pişiriyor. O yavrum da seviniyor kocam evde, dışarı çıkmıyor diye... Bizler birbiririmizin sevgilisiyiz kuklası değil. Sevgiliniz hiç hata yapmamış bence. Ben olsam ben de giderdim. Üzgünüm ama geri adım at, adamı da fazla bunaltma bence...

sevgili oldunuz tamamda birbirinizin kölesi olmadınız ya!yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.yaptıkların çok saçma,çok çocukça.:19:

keşke benim de derdim bu olsa.böyle bir sebepten ilişkini bitirme derim.tamam senin restine rağmen gitmiş ama o da haklı mantıklı bir neden beklemiş senden sonuçta balık tutmaya gidiyor arkadaşlarıyla

ben bu durumu nasıl düzelticem ya şuanki sorun o cidden haksızım ama msj falan mı atsam o da onun totosunu kaldırmasın of yaa :(

aa çocuk senden izin mi alıyor ya bulmuşunda bunuyosun valla daha napsın gitsin tabi arkadaşlarıyla nolucak.kendini yerine koy bakalım sen gitsen şehir dışına görüşemiyecek olsan arkadaşlarınla uzunca bi süre sende vakit geçirmek isterdin ne var bunda.hem seni ihmal etmemiş ki 6 ya kadar görüşelim demiş.

ya işte ben normalde böyle bişey istediğinde onaylar kabul ederdim ama bir seferlik sinir oldum izin vermek istemedim ama o kafasının dikine dikine gitti empati kurunca ben uygun bi yolunu bulurdum kırmak istemezdim diye düşünüyorum ama böyle kısıtlanmakta pek hoşuma gitmezdi :8 ama kendisi izin istiyor benden izin vermiceğimide göz önünde bulundurması gerekmez mi

Hem de en acilinden geri adım atmalısın bence. Neler var biliyor musun? Kötüyü görmemişsin sen. Ben şahsım adına sevgilimin erkek rkadaşlarıyla gece çıkmasına bile bişey demem. Çünkü bilirimki bişey yapmak isteyen her yerde apar. Burada da okumuyor muyuz insanlar karıları içerde otururken içerde internette iş pişiriyor. O yavrum da seviniyor kocam evde, dışarı çıkmıyor diye... Bizler birbiririmizin sevgilisiyiz kuklası değil. Sevgiliniz hiç hata yapmamış bence. Ben olsam ben de giderdim. Üzgünüm ama geri adım at, adamı da fazla bunaltma bence...

haklısınız ya ne insanlar var ne kadar boğarsan o kadar ters teper farkındayım ama uygulamaya geçemiyorum ben neden :(

sevgili oldunuz tamamda birbirinizin kölesi olmadınız ya!yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.yaptıkların çok saçma,çok çocukça.:19:

20 yaşındayım :) kölesi değiliz elbette ama onay vermediğim şeyleri yapması ne kadar doğru onay vermediğim şey çocukca olsada tatlı dille halletmek varken

ya şimdi düşününce hak veriyorum bunlara ama beni üzen onaylamadığım bişeye bi kere de tamam yapmam desin ya ne olur tamam dese hep ben mi geri adım atıcam bu sefer daha kötü olmaz mı ya da bilmiyorum iyice dengesizleştim :S

Onaylamadığın şey için mantıklı açıklamalar yap onunda kafasına yatsın peki desin. Yine iş sende bitiyor.
Birbirinizin arkadaşlarınızdan hoşlanmak zorunda değilsiniz ki. Önemli olan birey olarak iyilişkilerinizin sağlıklı olması.
Sen bu şekilde devam edersen çileden çıkarırsın çocuğu. Bırakır gider o zaman görürsün.

Biraz empeti yap bakalım en yakın arkadaşlarınla haberleştiniz, herşey ayarlandı alışverişe gideceksiniz takılacaksınız falan sevgilin istemiyorum deyip göndermek istemese kuzu kuzu peki beyim deyip oturacak mıydın acaba?

Birazda onun penceresinden bakmayı dene hayata.
Boğma onu.
Rahatla biraz.

çok merak ettim erkek arkadaşınız nefes alırken de soruyormu size diye :) insanın en güzel yıllarıdır lise ve üniversite yılları neden sürekli yasaklarla ve izinlerle boğuyosunuz ki. sonuçta kötü bişi yapmıyor haa yapacak olsa evde oturuyorum diyip her türlü yapardı

canım eğer bu huylarından vaz gecmek istiyosan sana tavsiyem kişisel gelişim siteleri var orada ilişkilere dair cok güzel şeyler yazıyo ve okudukca ınsan kendinden birşeyler buluyo doğru veya yanlış. bence yazılanları gözden geçirerek kendine çeki düzen verebilirsin çünkü bu huyun yüzünden ilerde sana ve erkek arkadaşına hayatı zındana cevirebilirsin bence

Onaylamadığın şey için mantıklı açıklamalar yap onunda kafasına yatsın peki desin. Yine iş sende bitiyor.
Birbirinizin arkadaşlarınızdan hoşlanmak zorunda değilsiniz ki. Önemli olan birey olarak iyilişkilerinizin sağlıklı olması.
Sen bu şekilde devam edersen çileden çıkarırsın çocuğu. Bırakır gider o zaman görürsün.

Biraz empeti yap bakalım en yakın arkadaşlarınla haberleştiniz, herşey ayarlandı alışverişe gideceksiniz takılacaksınız falan sevgilin istemiyorum deyip göndermek istemese kuzu kuzu peki beyim deyip oturacak mıydın acaba?

Birazda onun penceresinden bakmayı dene hayata.
Boğma onu.
Rahatla biraz.

işte b şekilde devam etmek istemiyorum tamam özür dilicem ama bundan sonrası için kendimi nasıl kontrol edicem :S

canım eğer bu huylarından vaz gecmek istiyosan sana tavsiyem kişisel gelişim siteleri var orada ilişkilere dair cok güzel şeyler yazıyo ve okudukca ınsan kendinden birşeyler buluyo doğru veya yanlış. bence yazılanları gözden geçirerek kendine çeki düzen verebilirsin çünkü bu huyun yüzünden ilerde sana ve erkek arkadaşına hayatı zındana cevirebilirsin bence

evet haklısın canım bi araştırayım bakalım :(

Back
X