Barışmak isteyen erkek karısına şiddet uygular mı?

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
kızlar 2 gündür şoktayım cuma akşamı görümcem bizdeydi iftara davet etmiştim 20 yaşında kızı var 4 sene önce kaçarak evlenmişti.eşiyle son bir senedir problemleri vardı ilgisiz şidedet eğilimi olan ve 6 aydır işsiz bir koca kayınvalide kaynı ve görümcesi ve kayınvalidenin annesi hep beraber cümbür cemaat yaşıyorlar kız çalışıyor hepsi kızın eline bakıyor öyleki düğün borçlarını bile kız ödedi.neyse uzatmayım eşiyle tartışmışlar kız baba evine döndü.çocuk sürekli mesaj atıyor ama tehtit mesajları dön dönmezsen senide kendimide öldürecem aileni öldürecem aileye küfür mesajları .barışmak isteyen eş bence ikna mesajları tatlı sözler söylemeli değilmi ama.neyse bunlar cuma akşamı bendeler pat mesaj nerdesin söyle kız korkarak konuşuyor dayımlardayım diye ozaman geliyorum ailemle eşim karşı çıktı burası ne yeri ne zamanı babasını evinde konuşsun diye ama karşımızda ne laftan ne sözden anlayan insanlar vardı neyse geldiler cümbür cemaat.çocuk kızla baş başa görüşmek istediğinisöyledi karı koca başbaşa görüşsünler sorunları neyse kendi aralarında halletsinle diye izin verdik benim yatak odamda bunlar sözde konuşuyorlar çocuk yüksek sesle konuşuyor bişeyler söylüyor buna kız sürekli ağlıyor eşim dayanamadı .bir saattir içerdesiniz kız sürekli ağlıyor olmuyorsa olmuyor diretme dedi.çocuk dayı 5.dk.daha izin ver sonra gitcem dedi eşimde tamam dedi..bu arada kaynana hiç görümcemin yüzüne bakmıyor hiç biimizle muhatap olmuyor çocuğun halası boş boş konuşuyor görümcemde balkona çıktı hava almaya balkon yatak odama bakıyor sıcak tabi camda açık.içrden tokat sesi geldi görümce odaya fırladı kızımı dövüyor diye hepimiz odaya koştuk kız hıçkırarak ağlıyor ne oldu diyoruz kız sinir krizi geçiriyoe görümcem bağırıyor kızımı tokatladı diye kıza soruyoruz ağzını açmıyor kaynı diyorki yok tokat atma abimeline vurdu bu iş burda bitti diye çocuk dışarı kaçıyor eşim hepsini evden kovuyor ne cesaret benim evimde yeğenimi dövüyor diye kaynana bas bas dışarlarde bağırıyor haklıymış gibi birde etrafa rezil olduk durduk yere.kız daha sonra benim ısrarlarımla tokat attığını yanağını ısırdığını tehtid ettiğini söylüyor bu arada yanağının bir tarafı kocaman el izi diğer tarafı diş izleri dondum kaldım görümcem sinir krizi geçiriyor eşim rengi bembeyaz zaten hiper tansiyon var adamda tansiyonu yükseldi eğer kız tokat attığını söyleseydi vururdum o çocuğu diyor evde ruhsatlı silahı var olacakları düşünemiyorum bile şimdi her odaya girdiğimde kızın ağlaması çocuğun yüzü gözümün önüne geliyor odamda yatamıyorum korkuyorum ışıklar açık uyuyorum evim bahçe katı ve eşim gece çalışıyor ben tek kalıyorum.ve bu çocuğun babası intihar etmiş yani genlerinde var kendine zarar vermek şoktayım kızlar yardım edin

geçmiş olsun canım ya..
diycek söz bulamadım..
kız nerde şimdi..
boşanıyorlar mı kesin?ne düşünüyor yeğeniniz?

ayyy ne çirkef bir aile o öyle.
onca insanın arasında cesaret edip eşini döven bir insan kimbilir kendi evinde kızcağıza neler yapar.
çok geçmiş olsun.
bir an önce kurtulsun bence yeğeniniz o psikopattan.
hem kızın parasını yesinler, hem de onca eziyet etsinler.
olacak iş değil.
hem ev ev üstünde olmaz diye de bir söz vardır, onca kişi aynı evin içinde yaşanmaz.
bence bir an evvel boşanıp kurtulsun yeğeniniz, ki daha çok gençmiş yeni bir hayat kurar kendine.

avukatla görüştük pazartesi resmi tatil olduğu için salı günü dilekçesini verecek mesajlarıda savcılığa bildirelim demiş avukat .işe göndermiyoruz kızı korkumuzdan kaçırır yada zarar verir diye kız şu anda babasının evinde

evet. en doğrusunu yapmışsınız. tehdit mesajlarınıda verin. yanına yaklaşması men edilir...16 yaşında işi neydi evlendi bu kızda.16 yaşında çocuk daha. bu yaşta kaçarak evlenen kızlara ibret olsun işte..
keşke geri alsalardı ve evlendirmeselerdi.
okul mokul hak getire. 16 yaşında git elalemin adamına kaç.
nedir bu kızların durumu

cok kötü olmu büyük gecmis olsun
böyle zararli insanlardan en basindan uzak durmak lazim ama
iste kimin ne olduguda belli olmuyo bazen olacak seylerde engellenemiyor
siz yapabiliceklerinizi yapiyosunuz zaten allah yardimciniz olsun

Türk örf ve adetlerinde varya kaçan kız geri alınmaz diye o yüzden almadılar insanların yüzüne bakamayız elalem ne der diye eşim ve siğer dayıları uyardı görümcemi çocuğu araştırdık işi gücü yok serserinin teki diye ama olmadı işte ve kız ilk günnden beri şiddet görüyormuş korkusunda kimseye birşey söyleyemiyormuş .kızı öyle bir sindirmişlerki bizim evimizde bizim yanımızda şiddet görüyor asğzını açıp konuşamıyor üfff aklıma geldikçe kötü oluyorum ya

evinin geçimini kim sağlayacak ? mecburlar kıza tabiikötükedihüso

kız kör kütük değil Allah tan

umarım bir an evvel kurtuluralsanaalsanasmile

ne şirret bir aileymiş
kız sakın geri dönmesin canım bunlar hiç normal değiller:1no2:kıza yazık olur
sende korkma canım senlik bir mevzu yok ama kız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
polise bu durumu söylesinler

bence o psikopat hemen bir hastaneye kapatılsın.zorla güzellikmi olurmuş tokat at yüzünü ısır tam bir deliymiş.tehdit mesajlarını asla silmesin kıs

Evet uygular... Bir erkek eğer KK da açılan konuları okuyorsa eşiyle barışmanın tek yolunun ona şiddet uygulamak yada onu aldatma kolduğunu düşünür...
Bir bakın bir derdim var bölümünde açılan konulara...
Kocam beni aldattı ne yapmalıyım..
Kocam beni dövdü ne yapmalıyım..
Kocam beni bıçakladı ne yapsam ki...
Bu konulara bütün normal insanların yapması gerektiği gibi birçoğumuz şiddetin olduğu aldatmanın olduğu birevlilik olmaz... KAç kurtul boşan diyoruz....
Sonra konu sahibi diyor ki, ama kocamı çok seviyorum...
Biz diyoruz ki ama kocan seni sevmiyor...
Sonra bazı başka yorumcular çıkıyor... Heeeyyy bekarakarı boşamak kolay.. Ne çabuk boşan diye akıl veriyorsunuz... Yuva kurmak kolaymı ki hemen bozulsun.. Hem yuvayı dişi kuş yapar.. Dul olmak zordur bilmem ne der....
Sonra boşan diyenler devam eder, o adamdan sana hayır gelmez falan diye.... Konu 3gün 5 gün 10 gün devam eder... Sonra konu sahibi gelir... Kocam çok pişmanmış, beni çok seviyore ben de onu çok seviyorum... Biz barıştık, bu evliliğe bi şans daha vericez der... Konuyu da yorumlara kapattırır.....

Eğer erkekler bu konulardan 1-2 tanesini okudularsa kasrılarıyla barışmanın yttek yolunun onları dövmek yada aldatmak olduğunu düşünmesin de ne yapsın.... Döverler aldatırlar... Sonra da karılarını bilgisayarın başına oturtup KK yı açtırırlar... 3 gün sonra garantili barışma... Hem de hiiç çaba sarfetmeden....

ben en çokda şuna takılıyorum kadının gidecek yeri yoktur arkası yoktur parası yoktur çaresizim boşanamam der bir yere kadar anlarımda dayak yedim ama seviyorum bilmem kaçıncı defa aldatıldım ama seviyorum diyenleri asla anlayamıyorum:1no2:
bir insana en fazla 2. defa şans verilebilir o da keşke dememek için.bir erkek de hatasını düzeltmek istiyorsa bu şansı değerlendirir.ama adam hergün dövüyorsa bilmem kaçıncı defa aldatıyorsa o erkeğe artık şans verilmez :umursamaz:
maalesef bazı kadınlar böyle erkeklerden kurtulmak yerine birde seviyorum diyorlar
bu nasıl bir aşksa:1shok:

ne korkunç bi olay
gecmiş olsun.umarım bir an önce kurtulursunuz bu aileden.

canim cok gecmis olsun.
tum aile ne kadar da stressli bir gece gecirmissiniz, cok gerilmissiniz anlasilan.
aslinda biraz da isin su tarafindan bakin, bu olay olmasaydi belki de siz bu kizin kocasinin siddet uyguladigini, psikolojik baski yaptigini ve cok uzdugunu bilemeyecektiniz ve kiz da hala o adamla ayni evde bu kotu seyleri yasamaya devam edecekti.
en azindan herkes artik o adamin ne mal oldugunu biliyor, ne gibi kotulukler yapacagini biliyor...
o yuzden kizi ise gondermiyorsunuz mesela, artik temkinlisiniz yani...

insallah en kisa zamanda kizcagiz o adamdan tamamen kurtulur ve bosandiktan sonra okuluna devam eder.
daha cok genc 20 yasinda...
liseyi bitirmediyse liseyi bitirsin en azindan...

off hayretler icinde okudum, tuhaf oldum ya... hakikaten ask mesk bos yahu
aklimiza basimiza toplayalim nedir bu erken yasta evlenme kacma sevdasi..

cok gecmis olsun..

keşke yeğeninze hemen bir darp raporu alsaydınız ve suç duyurusunda bulunsaydınız. bu çok çok önemli birşey.

sizin içinde atlatması çok zor bir travma. bir süre üzerinizden atamazsınız. evinize basit usüllü alarmlardan takabilirsiniz. cep tel.inizi yanınıza alın ve bildiğiniz duaları okuyarak sakinleşmeye çalışın.

çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız.

memleket manyak dolu başka yorum yapamıcam.

Öncelikle dilerim bu kızcağız en kısa sürede sağsalim boşanır:Saruboceq:
Belki kaçtığı için suçluluk duyduğundan dile getirememiştir şiddet gördüğünü,kendi kaçtı,şimdide kaçtığı kocayı mı beğenmiyor derler diye,elalem ne der baskısına yenik düştüğünden yada belkide anne babası kaçtın,başımızı öne eğdin diyerek suçlar korkusuyla söyleyememiştir dayak yediğini.

Örf ve adet diye ana babalar evden kaçan yavrularını yaşına başına bakmadan evlendirmemeli:1no2:
16 yaşındaki bir kız fiziken,ruhen ve beynen henüz çocuk sayılır,mantıklı,akılcı kararlar alamaz,yaptığı hatanın farkına varamaz,onu koruyup kollamak,ona eğriyi doğruyu göstermek,öğretmek anne babaya düşera.s

Bizler çocuklarımızı elalem ne der korkusuyla yetiştiremeyiz,elalem herşeyi der,o yaştaki çocuğu elalem ne der diyerek evlendirirlerse sonucu bu olur ne yazık ki:1no2:
Sakın yanlış anlamayınız,maksadım görümcenizi tenkit etmek değil,benimde 15 yaşında bir kızım var,o yüzden böyle olayları duyunca üzülüyorum.

Pekçok yavrucak elalem ne der korkusunun kurbanı oluyor,elalem ne derse desin,bin elalem gelir geçer hayatımızdan ama bir evlat daha koyulmaz yitip gidenin yerinea.s

hep zaten elalem ne der hala böyle devam edilirse olduğumuz yerde sayarız,bu zinciri kırmamız lazım.elalem için mi yaşıyoruz?mune'ninde dediği gibi elalem geçer gider ama o evladı yitirdikten sonra,bir daha aynısı gelecek mi?birde ben böyle örf adet duymadım,kaçan kız alınmaz diye.varsa bile yerin dibine batsın böyle adet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…