Barışmak isteyen erkek karısına şiddet uygular mı?

Hastaneye gıdıp rapor aldınızmı darp raporu?Donuna kadar alında görsunler (olmayan donu demeyın altındakı evlerıne kadar alır)maddı manevı tazmınat davası acın .Ve neolur ( bu genc kadının )sız ve esınızın bır elıde hep uzerınde olsun lütfen...

Son düzenleme:
Şeniz

AYyy denız kocaman opuyorum senı toplumda snın kadar farkındalıgı yuksek kadın nufusunun yarısı olsa kımbılır ne kadar gelişmiş bir toplum olurduk....

Geçmiş olsun diyorum. Yaşadıklarınız çok kötü ama Allah beterinden korumuş.
İnşallah hayırlısı ile o ailenin elinden kurtulur ve hayatına kaldığı yerden devam eder.
Ben kızın ailesini de hatalı buldum.
hadi 20 yaşında olsa hukuken karışamazsın ama insaf daha 16 yaşında nasıl hemen çekip almadılar geriye evlat bu yaa.akannehir
O yaşta iyiyi kötüyü düşünemez. Nasıl kaçan kız diye kendi haline bırakılır anlıyamıyorum.:gitme:

Şeniz

AYyy denız kocaman opuyorum senı toplumda snın kadar farkındalıgı yuksek kadın nufusunun yarısı olsa kımbılır ne kadar gelişmiş bir toplum olurduk....

canım benim.. ben de seni çok öpüyorum....
Ben konuşuyorum, bazan de sert konuşuyorum, tepki görüyorum bazan de.... Ama olsun 1 kişinin bile kafasında bir soru işareti yaratsam kardır diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…