Barışmak isteyen eski sevgili

0denizkiziii0

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
87
21
18
27
Arkadaşlar sevgilim benden ayrıldı anlaşamıyoruz diye yaklaşık 3 hafta önce. Bugün özledim seni seviyorum hala falan dedi hiç konuşmamıştık bu süreçte. Barışmak için bi şartım var yanıma gel dedi. Ben anlamıyorum hem kendi ayrıldı hem barışmak için şart sunan o. Hem bende kırılmış bi güven var. Hem ipler onun elinde. Onun okulu var haftaiçi o yüzden gelebilsem ben gelirdim dedi haftasonu da yasak. Öyle olunca sen gelde diyemiyorum gitmeyi kendime yediremiyorum da bitsin de istemiyorum. Gelmezsen biter diyor. Ne yapıcam ben. Bende ona bi şart sunayım o zaman yapmazsan biter mi diyim bu nasıl iş ya

şakamı bu çocuk gerçekten hem terk edecek ardından canı isteyecek barışşacak ama şartı var bir yol al derdim ne olursa olsun. sen ayrıldın senmi şart sunuyorsun barışmak için hayırdır oğlum hint kumaşımı zannediyorsun kendini derdim heralde. ay nedendir bilmem gerçekten sinirlendim. çekil önümden yeni maçlara bakıcam ben bile derdim heralde.

Hem terketmiş hem geri dönmüş şart ile hemde kendi gelemezmişmiş sen gelecekmişsin vay anasını yani.
Dahada vay anasını dedirten senin bitmesini istememen yani

Normal şartlarda herkesin hayatına saygım vardır hani kendi istekleri kendi seçimleri der geçerim ama bazıları gerçekten üzülmeyi hakediyor seçimleriyle...

Hani bir söz vardır ya görünen köy kılavuz istemez aynen böyle

Yaşa ve gör diyecek başka bir şey yok

Belli bi kız için terk etmiş olmayınca ayak yapıyor kerata ama işte ispatlanamaz..
Hem kendi gidiyor hem ayağına mı çağırıyor beyefendi. Paspas altında anahtar zannediyor herhlde sizi .
Muhatap olmayın verin cvbınızı yoluna baksın..

Kesin birini bulamadı sende nasilsa af edersin
Çantada keklik
Daha da utanmadan sıkılmadan şartlar sunuyor
Önce özür dile hatanı telafi et gönül al

Bunları düşünmeden pişkinlik yapıyor kabul etseniz de sonu yok olmaz daha çok üzülen siz olursun, bir kez giden bir daha gider

Zaten bitmis,kendisi ayrilmis.O zaman bitmis olmuyor mu yani ? Bence bu cocugun kafasi karisik.
Biriyle denedi ve istedigini elde edemedi.Bu nedenle tekrar seni elde etmek icin cabaliyor.
Yerinde olsam onun oyuncagi olup beniimle oynamasina musade etmezdim.

Dönüp şart sunanı da varmış
Kusura bakma o şartını da al cehenneme kadar yolun var derdim:)
Erkekler ne kadar yüzsüz egoist oldu artık
Sanki sen yalvardın dön diye şart sunuyor
Böyle ezdirme kendini
Sonra çok üzülürsün

Sana şart sunan gel gel diye.....

Sonra gelmezsen biter diye de tehdit oluşturan birisine umarım gitmezsin ...

Ne demek bitsin istemiyorum??? Güçlü bir kadın ol lütfen ya

Bu adam sizin "hadi ordan yüzsüz köpek hem beni terkedip hem de sart sunuyosun .......na kadar yolun var" diyeceginizi bilse size bunu söyleyebilir mi? Biliyo o ne derse siz kuyruk gibi onun peşinde dolanacaksiniz, gurur yapmayacaksınız. Kullandığı kadar kullaniyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…