- 15 Nisan 2020
- 87
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
şakamı bu çocuk gerçekten hem terk edecek ardından canı isteyecek barışşacak ama şartı var bir yol al derdim ne olursa olsun. sen ayrıldın senmi şart sunuyorsun barışmak için hayırdır oğlum hint kumaşımı zannediyorsun kendini derdim heralde. ay nedendir bilmem gerçekten sinirlendim. çekil önümden yeni maçlara bakıcam ben bile derdim heralde.Arkadaşlar sevgilim benden ayrıldı anlaşamıyoruz diye yaklaşık 3 hafta önce. Bugün özledim seni seviyorum hala falan dedi hiç konuşmamıştık bu süreçte. Barışmak için bi şartım var yanıma gel dedi. Ben anlamıyorum hem kendi ayrıldı hem barışmak için şart sunan o. Hem bende kırılmış bi güven var. Hem ipler onun elinde. Onun okulu var haftaiçi o yüzden gelebilsem ben gelirdim dedi haftasonu da yasak. Öyle olunca sen gelde diyemiyorum gitmeyi kendime yediremiyorum da bitsin de istemiyorum. Gelmezsen biter diyor. Ne yapıcam ben. Bende ona bi şart sunayım o zaman yapmazsan biter mi diyim bu nasıl iş ya
Yapamıyorum ya sevmek bu kadar zor bi şey miGüvenmeyin, önünüze bakin
Yapamıyorum ya sevmek bu kadar zor bi şey mi
Zaten bitmis,kendisi ayrilmis.O zaman bitmis olmuyor mu yani ? Bence bu cocugun kafasi karisik.Arkadaşlar sevgilim benden ayrıldı anlaşamıyoruz diye yaklaşık 3 hafta önce. Bugün özledim seni seviyorum hala falan dedi hiç konuşmamıştık bu süreçte. Barışmak için bi şartım var yanıma gel dedi. Ben anlamıyorum hem kendi ayrıldı hem barışmak için şart sunan o. Hem bende kırılmış bi güven var. Hem ipler onun elinde. Onun okulu var haftaiçi o yüzden gelebilsem ben gelirdim dedi haftasonu da yasak. Öyle olunca sen gelde diyemiyorum gitmeyi kendime yediremiyorum da bitsin de istemiyorum. Gelmezsen biter diyor. Ne yapıcam ben. Bende ona bi şart sunayım o zaman yapmazsan biter mi diyim bu nasıl iş ya
Sana şart sunan gel gel diye.....Arkadaşlar sevgilim benden ayrıldı anlaşamıyoruz diye yaklaşık 3 hafta önce. Bugün özledim seni seviyorum hala falan dedi hiç konuşmamıştık bu süreçte. Barışmak için bi şartım var yanıma gel dedi. Ben anlamıyorum hem kendi ayrıldı hem barışmak için şart sunan o. Hem bende kırılmış bi güven var. Hem ipler onun elinde. Onun okulu var haftaiçi o yüzden gelebilsem ben gelirdim dedi haftasonu da yasak. Öyle olunca sen gelde diyemiyorum gitmeyi kendime yediremiyorum da bitsin de istemiyorum. Gelmezsen biter diyor. Ne yapıcam ben. Bende ona bi şart sunayım o zaman yapmazsan biter mi diyim bu nasıl iş ya
Aynisi icimden gecti saniyelerce once yazmissin :) Benden cok yasiyacaksin cirilla :)Gidin madem kendinizle oyun oynatip yine terk edileceksiniz bu işin sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?