• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barışmak isteyen eski sevgili

Demem arkadaşça görüşeceğim gelirse zaten
Pandemi var, mecbur evde buluşacaksınız ya da otelde. Adamın da ne diye geldiğini biliyoruz, senin durumlar da malum az bi alaka görsen su gibi akacaksın. Sonra hayal kırıklığına uğrama diye diyorum. Bu buluşmaya çok anlam yükleme. O evden çıkınca aranızdaki şey de bitecek, ta ki canı bi daha isteyene kadar.

Arkadaşlar sevgilim benden ayrıldı anlaşamıyoruz diye yaklaşık 3 hafta önce. Bugün özledim seni seviyorum hala falan dedi hiç konuşmamıştık bu süreçte. Barışmak için bi şartım var yanıma gel dedi. Ben anlamıyorum hem kendi ayrıldı hem barışmak için şart sunan o. Hem bende kırılmış bi güven var. Hem ipler onun elinde. Onun okulu var haftaiçi o yüzden gelebilsem ben gelirdim dedi haftasonu da yasak. Öyle olunca sen gelde diyemiyorum gitmeyi kendime yediremiyorum da bitsin de istemiyorum. Gelmezsen biter diyor. Ne yapıcam ben. Bende ona bi şart sunayım o zaman yapmazsan biter mi diyim bu nasıl iş ya

Bu satırları kızıma yazarmış gibi yazıyorum sana. Inşallah kalbimden çıkan sözler senin de kalbine isler...

Hayatına seninle empati kuramayan , kendi çıkarları için seni hayatında tutan , senin üzgün olduğunu anlamayan, destek olmak istemeyen , seviyormuş gibi görünüp alttan alttan psikolojik baskı yapan insanları sokma.

Gelmezsen biter ne demek ? Şuan sana acil ihtiyacım var senin ne durumda olduğun ne düşündüğün benim umrumda değil demek. Karşıda üzgün bir kadın mı var? Endişeli mi ? Özverili mi ? Zamanı var mi imkanları uygun mu ? Onun için bunların hiç önemi yok. Yani seni sevdiği için özlediği için değil ihtiyaç duyduğu yalnız kaldığı için seni yanında istiyor..

Böyle adamları hayatından cikar ki, gercek sevgi neymis öğreneceğin zamanların fırsatını kaçırma.

Arkana bile bakma ve gitme de.

Seni seven insan ne derdi biliyor musun ?

Seni seviyorum özledim, ilk fırsatta her şeyi düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Seni incittim kırdım güvenini zedeledim bütün bunları telafi edeceğim...

Ama adam kendi çıkarları için hem seni manipüle ediyor hem de duygusal açlığını istismar ediyor.

Yapma bunu kendine.

Ayrilma nedeni ne diye sormuyorum bile. Bana bu sekilde davranmasi engellemem icin yeterli bir neden.
Biraz kendine deger vermeli insann. Illa hayatimizda birisi olmak zorunda degil, bu insanla görüşülüp harcanan zamanda, yeni insanlarla tanismanin yollarina bakilmali.

Arkadaşlar sevgilim benden ayrıldı anlaşamıyoruz diye yaklaşık 3 hafta önce. Bugün özledim seni seviyorum hala falan dedi hiç konuşmamıştık bu süreçte. Barışmak için bi şartım var yanıma gel dedi. Ben anlamıyorum hem kendi ayrıldı hem barışmak için şart sunan o. Hem bende kırılmış bi güven var. Hem ipler onun elinde. Onun okulu var haftaiçi o yüzden gelebilsem ben gelirdim dedi haftasonu da yasak. Öyle olunca sen gelde diyemiyorum gitmeyi kendime yediremiyorum da bitsin de istemiyorum. Gelmezsen biter diyor. Ne yapıcam ben. Bende ona bi şart sunayım o zaman yapmazsan biter mi diyim bu nasıl iş ya
Zaten bitirmiş aradan geçmiş 3 hafta niye şimdi durup dururken gel diyor ben bunun altında bir şeyler ararım . Ne güzel ayrılmışsınız yoluna bak engelle . Hem terk eden kendi hem şart koşan kendi . Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor . Bir şeyler bitmişse bitmiştir tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamanın anlamı yok hem nerden biliyorsunuz yine terk etmeyeceğini

Merkür retrosu başladı ya eski sevgililerden dönen dönene..

Bebeğim Merkür retrodayken bir işe, ilişkiye, projeye başlanmaz, imza atılmaz, nikah kıyılmaz. Bunlar yapılırsa kalıcı olmaz. Bu yüzden retroda dönüş yaparsan bu işin biteceğini bilerek başlaman gerek.

Ayrıca bu genç adam değil, hormonları konuşuyor bence senle . Malum pandemi var, flört, tanışma, buluşma durumları sakat; hormonlar da kulaklardan taşıyor onları bastırmak gerek. Cinselliği yaşamak isteyen gayet özgürdür bence yaşamalıdır da. Ama böyle abazanların orgazm malzemesi yapmayın kendinizi.

Merkür retrosu başladı ya eski sevgililerden dönen dönene..

Bebeğim Merkür retrodayken bir işe, ilişkiye, projeye başlanmaz, imza atılmaz, nikah kıyılmaz. Bunlar yapılırsa kalıcı olmaz. Bu yüzden retroda dönüş yaparsan bu işin biteceğini bilerek başlaman gerek.

Ayrıca bu genç adam değil, hormonları konuşuyor bence senle . Malum pandemi var, flört, tanışma, buluşma durumları sakat; hormonlar da kulaklardan taşıyor onları bastırmak gerek. Cinselliği yaşamak isteyen gayet özgürdür bence yaşamalıdır da. Ama böyle abazanların orgazm malzemesi yapmayın kendinizi.
Merkür değil pandemi retrosu o. 🤣 Şu zamanda kimi bulacak, tanıyacak, güvenecek. Uzun iş. Mecbur eskiler
.

Bu satırları kızıma yazarmış gibi yazıyorum sana. Inşallah kalbimden çıkan sözler senin de kalbine isler...

Hayatına seninle empati kuramayan , kendi çıkarları için seni hayatında tutan , senin üzgün olduğunu anlamayan, destek olmak istemeyen , seviyormuş gibi görünüp alttan alttan psikolojik baskı yapan insanları sokma.

Gelmezsen biter ne demek ? Şuan sana acil ihtiyacım var senin ne durumda olduğun ne düşündüğün benim umrumda değil demek. Karşıda üzgün bir kadın mı var? Endişeli mi ? Özverili mi ? Zamanı var mi imkanları uygun mu ? Onun için bunların hiç önemi yok. Yani seni sevdiği için özlediği için değil ihtiyaç duyduğu yalnız kaldığı için seni yanında istiyor..

Böyle adamları hayatından cikar ki, gercek sevgi neymis öğreneceğin zamanların fırsatını kaçırma.

Arkana bile bakma ve gitme de.

Seni seven insan ne derdi biliyor musun ?

Seni seviyorum özledim, ilk fırsatta her şeyi düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Seni incittim kırdım güvenini zedeledim bütün bunları telafi edeceğim...

Ama adam kendi çıkarları için hem seni manipüle ediyor hem de duygusal açlığını istismar ediyor.

Yapma bunu kendine.
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Merkür retrosu etkileri bunlar hep, bak görüyor musun astrologlar demişti at gibi giden it gibi dönecek diye. Çıktı bak. Boşverin, önünüze bakın

gitmeyin benzer durumdan geçtim basımda patladı... brn dr sizin gibi onun imkanı yok kafasındaydım herşey yalan görüşmek isteyen görüşür. Onun niyeti iyi degil sart kosuyor bilmem ne salla gitsin ;)

Gelmezsen biter dedigin an bitti yazıp gondermeliydin cok fazla yüz vermeye gelmez bunlara benimkide gidersen biter dedi tamamen seni silerim dedi tamam bitti o zaman dedim ne silen var ne bitiren lutfen şu erkeklere boyun eğmeyin ya ya ben mi çok gaddarim yoksa sizler mi dayanamiyorsunuz onsuzluga

Back
X