Barışmak istiyorum

60 yaşında olan tanıştıran adam sanırım o zaten öyle bişey demez diye düşünüyorum:KK66: ama öneri güzel bende onu yazacaktım mesela o zaman canım çok sıkkındı istemeden kalbini kırıdysam özür dilerim çok ani karar verdim falan diyip konuya girebilir

Ay tövbe..
Ben yanlış mı anlamışım :skandal:
Ve anlaşılıyor ki Vogi için tatil zamanı geldi. Okuduğunu anlamaktan aciz hanım kızımız. :KK51:
Amaaan her türlü söylesin yalana gerek yok. Ben 20 yaşındayım yine de anlayış gösterirdim. Feleğin çemberinden geçmiştir diye düşünmüştüm.

Tecrübelerime göre erkekler taktik sevmiyor..Dürüstlük ve netlik seviyor.

Sizin farketmedi sandığınız numaraları da gayet farkediyor azıcık kafası çalışan erkek

Ben olsam çağırırim
Yumuşak ve sevimli bir muhabbet ederim
Tam ortam sevimli bir hal almisken de dürüstçe söylerim..o dönem kötü idim. Şimdi senle görüşmek isterim. Kalbini çok kirmadiysam. Kusura bakma..vs..

Buluşacaktınız, siz adama yeri söylemeyip beni aramadı diye kırılmış ayrılmıştınız. Bu o kişi mi?
Evet :). Sonra barıştık bir defa buluştuk, 1 defa da telefonda konuştuk :KK48: onun dışında hep mesajlaştık :oha: . Tabi o görüşmek istiyor. Konuşmak istiyor ama benim ailevi bazı sorunlarım vardı o ara onun için bir kaç saat msj atmadım aramadım diye fazla üstüme geldi bende bitirdim

Bence dümdüz olanları anlatın tekrar bir buluşma ayarlayın

siz biraz benim eski halime benziyorsunuz
bir şeyler olsun istiyorsunuz ama çok da fedakâr peşinde koşan olmak istemiyorsunuz
bu kadarcık olaylardan bir şey olmaz ya
sırf peşinde koşan olmayayım diye iyi bir adamı kaybetmeyin
hep karşıdan beklemek yerine siz de böyle küçük adımlar atsaniz gayet iyi olur bir şey kaybetmezsiniz

Evet :). Sonra barıştık bir defa buluştuk, 1 defa da telefonda konuştuk :KK48: onun dışında hep mesajlaştık :oha: . Tabi o görüşmek istiyor. Konuşmak istiyor ama benim ailevi bazı sorunlarım vardı o ara onun için bir kaç saat msj atmadım aramadım diye fazla üstüme geldi bende bitirdim

Ayrılmak yerine sakince sürekli yazışmak, konuşmak alışkın olduğum bir şey değil deyin. Karşılıklı beklentiler de konuşulabilmeli. Gerçekten istiyorsanız ayrıl barış yalama olmasına izin vermeyin. Sonra toplaması zor oluyor.
Öncelikle mesaj atın. Konuşmak istediğim bir konu var deyin.
Sonra o gün zor birgün geçirdiğinizi, üstünüze gelince sinirlerinizin kaldıramadığını söyleyin
Konuşmanın seyrine göre de "Sen benden sürekli mesaj ve arama bekliyorsun ama benim bu konuda fikrim ise şu : bla bla " söylemek istediklerinizi söyleyin.
Bu davranış sizi ezmez aksine net olduğunuzu gösterir. Ondan sonra aynı hareketler, baskılar devam ederse; bu sefer gerçekten şutlayın.

numaranz kaytlı kalmış kimsinz de yada bayramı bekle bayram msjı at :KK70: eski anılarım debreşti.

Ben olsam soyle yazardim gecenin bu saatinde hemde

''Uyuyamadim acaba seninle nasil barissam die sabah beni ararmisin sanki ben bu msji sana atmamisim gibi ama ... ruyanda beni gor sabah gorusuruz hoscakal''

Erkekler tiyatrodan yalandan dolandan nefret eder..hep karşidan biseyler bekliyoruz susuyoruz konusmuyoruz bekliyoruz ki adam beni anlasin..yahu bunlar kereste senin gibi ince ruhlu havadan nem kapan her olaya bi anlam atfeden yaratiklar degil ki..bunlara dandun ne dusunuyosan soyleyeceksin.bak o zmn nasil hayran oluyolar ne guzel ifade ediyor kendini diye..olayin bu boyutunu bi tarafa birakiyorum asil kizdigim nokta bu aman ben ilk adimi atmayayim aman ben aramayayim tukurdugumu yalamayayim meselesi.yahu arkadasim hem mutlu olmak istiyosunuz hem de oturdugum yerden mutluluk bana gelsin istyorsunuz.yapmayin lutfen rica ediyorum su aşk mesk islerine gururdu oyundu bulastirmayin yaa..karsinizdakini seviyorsanz buna degecegini dusunuyorsaniz ilk adimi siz atin gerekirse tukurdugunuzu yalayin ki bu olayda hic boyle bi durum yok..nolur yani..simdi empati yap bi..bu adam dolap cevirip senin onu aramani saglasa mi yoksa direk kendi arayip ozur dilerim ben sana deger veryorum tekrar gorusmek istyorum dese mi senin gozunde degeri fazla olur..2.si kalbini fetheder degil mi.oyleyse sen de bu cesareti ve ozveriyi goster..isin ucunda mutlu olma ihtimali varsa karsi taraf da buna deger adamliga sahipse sonuna kadr emek,sonuna kadar ozveri!!bu sadece onun degil benim de mutlulugum ayni zamnda diye dusunurdum ben

siz yazmalısınız bence, başka bir yol göremiyorum ben.tükürdğünü yalamak değil bu yani, geçerli sebepleriniz varsa onlardan bahsedersiniz, reddedilirim korkusu yaşıyorsunuz sanırım.

Back
X