barışmalı mıyım ne desem ? ne yapsam

Eee bu düğün stresi sana stres olmuyor mu?
Sen de onu mu dövüyordun. Ne duymak istiyorsun bilmiyorum ama adama geri dönmek hayatının hatası olur.
'kisiligimiz bozuk' demiyolar da, 'dugun stresi' diyolar.. ulan insan stresli olabilir tamam ama stres ne demek onu bile bilmiyolar, cahiliz yani bi de..
ben de eski esimle nisanliyken (ayri sehirlerdeydik) anlasmazliklarin uzakliktan ciktigini sanirdim.. ne ahmaklik.. yav sorun cikaran her yerde cikarir, uzakligin yakinligin ilgisi ne.. biz bile bile lades diyoruz bazen..

Sakin sakin sakin. Ben yaptım sen Yapma. Kendini düşünmüyorsun madem doğacak çocuklarını düşün. Ben simdi iki küçük çocukla bosaniyorum. En son ne mi oldu? Beni kilitledigi odada oldurmekle tehdit etti!!!

Aynen öyle zaten daha sevgiliyken, nişanlıyken bu kadar sorun yaşanıyorsa evlenince bunlar kat be kat artıyor. Bazı şeylere kulağımızı ve gözümüzü kapatıyoruz.

erkeklerin suç bastırma yöntemidir. senin yüzünden yaptım senin yüzünden oldu.. boşveeer
eski esimden cok ornek oldu ama soyleyim de belki yarari olur o kadar kompleksli ve suc bastirmaya aliskin biriydi ki, gece oturur mesela uykusunu alamaz, sabah is yerinden beni suclardi, uykusuz kalmis benim yuzumden.. veya kalbi agrir birden, bana atar yine sucu bi tartismada, senin yuzunden diye
suc bastiran insanlardan kacin kardesler, empati kurabilen ve sucu kendinde arayabilen insanlar da var dunyada.. omrunuzu niye anlamak istedigini anlayan birine laf anlatmaya ugrasmakla geciresiniz?

Aynen öyle zaten daha sevgiliyken, nişanlıyken bu kadar sorun yaşanıyorsa evlenince bunlar kat be kat artıyor. Bazı şeylere kulağımızı ve gözümüzü kapatıyoruz.
halbuki nisanlilik ne guzel firsattir; analiz yapma adina.. evet her zaman goremiyoruz, o ayri.. ama boyle ayan beyan olan durumlarda da biraz dikkat yani..

benim ex kocamda iddaa oynuyodu okumuşsundur konumu, sonra senin yüzünden oynadım diyodu alın size bi manyak daha.. bencede kaçın. suçu ona buna yıkmak marifet değil. adam olan bakar bi ben ne yaptım diye.

halbuki nisanlilik ne guzel firsattir; analiz yapma adina.. evet her zaman goremiyoruz, o ayri.. ama boyle ayan beyan olan durumlarda da biraz dikkat yani..

Bize şuan bariz geliyor bu kötü durum ama insan olayların içindeyken bazen gerçeği göremiyor ve ne kadar uyarılsada koşarak gidiyor mutsuzluğa.

Bu adamdan ve ailesinden kurtulduğun için 7 yetim doyuracağına barışmalı mıyım diye soruyorsun...

Güzel kızım, şu yazdıklarını bir daha okuyuver. Buradan herkes sana 'aman geri dön, sakın bu müthiş kısmeti kaçırma, pişman olursun' dese bile o adama dönesin var mı? Senden uzak olsun, cehenneme direk olsun. Aferin sana, akıllı kızmışsın. 'Nişanlıyken böyle böyle yaptı ama değişir diye evlendim' deyip şimdi kafasını duvardan duvara vuran öyle çok kadın var ki. Sana koca mı yok. Son soruna gelince huylu huyundan vazgeçmez. Tüm yaptıklarını yine yapar.

benim ex kocamda iddaa oynuyodu okumuşsundur konumu, sonra senin yüzünden oynadım diyodu alın size bi manyak daha.. bencede kaçın. suçu ona buna yıkmak marifet değil. adam olan bakar bi ben ne yaptım diye.
Allahım, sen aklıma mukayyet ol! Böyle insanlarla tartışmak, kendi bakış açını anlatmak veya ikna etmek mümkün değil. İnsanın kafasını duvarlara duvarlara vurası geliyor.

hazır kurtulmuşken bir daha aynı yanlışa düşmeyin, hayat sadece ondan ibaret değil. kıymetinizi bilecek insanlar tercihiniz olsun.

Allahım, sen aklıma mukayyet ol! Böyle insanlarla tartışmak, kendi bakış açını anlatmak veya ikna etmek mümkün değil. İnsanın kafasını duvarlara duvarlara vurası geliyor.
kesinlikle mümkün değil olamadı da zaten böylelerine laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan çok daha zor. sanki ben zorluyodum silahla oyna diye o yüzden oynuyodu Allah akıl versin

hazır kurtulmuşken bir daha aynı yanlışa düşmeyin, hayat sadece ondan ibaret değil. kıymetinizi bilecek insanlar tercihiniz olsun.

Haklısın canım kıymet deger bildiği yok sadece kendi ailesi önemli

huylu huyundan vazgeçmez değil mi aslında bende biliyorum barışşak ne değişecek ki en fszla daha kötüye gidecek her sey teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…