sakın! adam her türlü gerçek yüzünü göstermiş. sana saygısızlık yapmış, vurmaya kalkmış (evlenirsin vurmaya kalkmaz direk vurur çünkü o potansiyele sahip ) bunları da geçtim babana saygısızlık yapmış, bir de hep benim dediğim olacak havasında.. üstelik sen başka bi ülkeye gelin gideceksin onların emirleriyle bi hayat sürdürceksin.. seni bişey yerine koymuyo,ayrıldıktan sonra hemen takılmış onla bunla ve sen hala napsam diyosun bunca olana rağmen.. ne güzel kurtulmuşsun hiç bulaşma..
erkeklerin suç bastırma yöntemidir. senin yüzünden yaptım senin yüzünden oldu.. boşveeersaygısızlık şiddette hep kendine göre o haklı hep düğün stresi ona göre. Birde benim sinir ettiğim için o öyle oluyrmuş yoksa pırlanta gıbıymiş kendisi
'kisiligimiz bozuk' demiyolar da, 'dugun stresi' diyolar.. ulan insan stresli olabilir tamam ama stres ne demek onu bile bilmiyolar, cahiliz yani bi de..Eee bu düğün stresi sana stres olmuyor mu?
Sen de onu mu dövüyordun. Ne duymak istiyorsun bilmiyorum ama adama geri dönmek hayatının hatası olur.
'kisiligimiz bozuk' demiyolar da, 'dugun stresi' diyolar.. ulan insan stresli olabilir tamam ama stres ne demek onu bile bilmiyolar, cahiliz yani bi de..
ben de eski esimle nisanliyken (ayri sehirlerdeydik) anlasmazliklarin uzakliktan ciktigini sanirdim.. ne ahmaklik.. yav sorun cikaran her yerde cikarir, uzakligin yakinligin ilgisi ne.. biz bile bile lades diyoruz bazen..
eski esimden cok ornek oldu ama soyleyim de belki yarari olurerkeklerin suç bastırma yöntemidir. senin yüzünden yaptım senin yüzünden oldu.. boşveeer
halbuki nisanlilik ne guzel firsattir; analiz yapma adina.. evet her zaman goremiyoruz, o ayri.. ama boyle ayan beyan olan durumlarda da biraz dikkat yani..Aynen öyle zaten daha sevgiliyken, nişanlıyken bu kadar sorun yaşanıyorsa evlenince bunlar kat be kat artıyor. Bazı şeylere kulağımızı ve gözümüzü kapatıyoruz.
benim ex kocamda iddaa oynuyodu okumuşsundur konumu, sonra senin yüzünden oynadım diyodu alın size bi manyak daha.. bencede kaçın. suçu ona buna yıkmak marifet değil. adam olan bakar bi ben ne yaptım diye.eski esimden cok ornek oldu ama soyleyim de belki yarari oluro kadar kompleksli ve suc bastirmaya aliskin biriydi ki, gece oturur mesela uykusunu alamaz, sabah is yerinden beni suclardi, uykusuz kalmis benim yuzumden.. veya kalbi agrir birden, bana atar yine sucu bi tartismada, senin yuzunden diye
suc bastiran insanlardan kacin kardesler, empati kurabilen ve sucu kendinde arayabilen insanlar da var dunyada.. omrunuzu niye anlamak istedigini anlayan birine laf anlatmaya ugrasmakla geciresiniz?
halbuki nisanlilik ne guzel firsattir; analiz yapma adina.. evet her zaman goremiyoruz, o ayri.. ama boyle ayan beyan olan durumlarda da biraz dikkat yani..
Bu adamdan ve ailesinden kurtulduğun için 7 yetim doyuracağına barışmalı mıyım diye soruyorsun...Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.
Güzel kızım, şu yazdıklarını bir daha okuyuver. Buradan herkes sana 'aman geri dön, sakın bu müthiş kısmeti kaçırma, pişman olursun' dese bile o adama dönesin var mı? Senden uzak olsun, cehenneme direk olsun. Aferin sana, akıllı kızmışsın. 'Nişanlıyken böyle böyle yaptı ama değişir diye evlendim' deyip şimdi kafasını duvardan duvara vuran öyle çok kadın var ki. Sana koca mı yok. Son soruna gelince huylu huyundan vazgeçmez. Tüm yaptıklarını yine yapar.Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.
Allahım, sen aklıma mukayyet ol!benim ex kocamda iddaa oynuyodu okumuşsundur konumu, sonra senin yüzünden oynadım diyodu alın size bi manyak daha.. bencede kaçın. suçu ona buna yıkmak marifet değil. adam olan bakar bi ben ne yaptım diye.
Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.
kesinlikle mümkün değil olamadı da zatenAllahım, sen aklıma mukayyet ol!Böyle insanlarla tartışmak, kendi bakış açını anlatmak veya ikna etmek mümkün değil. İnsanın kafasını duvarlara duvarlara vurası geliyor.
hazır kurtulmuşken bir daha aynı yanlışa düşmeyin, hayat sadece ondan ibaret değil. kıymetinizi bilecek insanlar tercihiniz olsun.
Güzel kızım, şu yazdıklarını bir daha okuyuver. Buradan herkes sana 'aman geri dön, sakın bu müthiş kısmeti kaçırma, pişman olursun' dese bile o adama dönesin var mı? Senden uzak olsun, cehenneme direk olsun. Aferin sana, akıllı kızmışsın. 'Nişanlıyken böyle böyle yaptı ama değişir diye evlendim' deyip şimdi kafasını duvardan duvara vuran öyle çok kadın var ki. Sana koca mı yok. Son soruna gelince huylu huyundan vazgeçmez. Tüm yaptıklarını yine yapar.
erkeklerin suç bastırma yöntemidir. senin yüzünden yaptım senin yüzünden oldu.. boşveeer
Allah bir şans vermiş
zorlama artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?