Kesinlikle barış mükemmel bir erkek tanımlamışsın..kaçırmamalısın.Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.
Demez bu zihniyetteki erkekler. Direkten donmussun valla. Nisanlilik sureci niye var. Boyle dengesizlerin gercek yuzunu gorelim diyehaklısın canım her kavgamızda yahu bir kez de sen haklısın demezdı
ben normal gormuyorum canim boyle insanlari.. gecim ehli hicc gormuyorum.. olmuyo iste.. ya mutsuz evlilik, ya bosanma oluyo sonuc.. Allah korusun..benim ex kocamda iddaa oynuyodu okumuşsundur konumu, sonra senin yüzünden oynadım diyodu alın size bi manyak daha.. bencede kaçın. suçu ona buna yıkmak marifet değil. adam olan bakar bi ben ne yaptım diye.
'evlenince duzelir mi' sorusuna deli oluyorum ya.. bi kere 'duzelir mi' gibi bi soru gundeme geldiyse, karsindaki insandaki arizayi gormussun, ustelemek niye?Bastan adam kendini gostermis ne mutlu sanaki evlenmeden ggomussun insanlar degismezler birden ne degisti asil evlenince bu sorunlar artarak devam edecek kurtulmussun ardina bakma yine sever sevilirsin vukar karsina duzgun biri sonra onu hatirlamazsin bile lutfen sadece duygusal deil evlilik karari alirken mantiklida dusunun
Arkanıza bakmadan kaçın.Selam arkadaşlarım. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim. DAHA önce misafir olarak sitede geziyordum lakin gerek yengem de gördüğüm kadarıyla gerek diğer herkesten gördüğüm burası çok güzel yer hatta yengem önerdi buraya yazmamı şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ben bir sene önce nişanlımdan ayrıldım aramızda gerek kv sorunu ben nereye annem oraya demesi ki zaten ben almanya da kv ile oturacaktım , gerek onun saygısızlığı, ve bana vurmaya kalması hiç yaptığım şeyleri beğenmemesi ben üstünüm benim sözüm geçer havasında olduğu, benim dediklerimi yapacaksın cok mutlu oluruz ve en son babama saygısızlık yaptığı için ipi kopardım ayrıldım oysaki severek nişanlanmıştık sevgili iken bu denli yüzünü görememşitim. . Neyse biz ayrıldıktan hemen 2-3 gün sonra tatilde tanıştığı ve bir şeyler yaşadığı yabancı kadını face de ekledi mutluluk naraları attı, bir ay sonra da kardeşinin yakın arkadaşı ile sevgili oldu sosyal medya da ben buna şahit oldum zaten neyse o kızdan ayrıldı bir ay dolmadan ayrıldı şimdi bana mesaj atmıştı kimse sen olmuyor barışalım diye ben kabul etmemeştim dün yine mesaj atmış barışalım aileni ikna et tarzında siz olsanız kızlar ne yapardınız benim zoruma giden saygısızlıkları ve ayrılır ayrılmaz başkalarına koşması ne yapayım bir akıl verin sevmekten ziyade acaba eskisi gibi olur muyuz diyorum ne diyorsunuz bu konuda.
kimse siz gibi olmuyordan ziyade kimse sizin gibi saf değil...
kimse onun kahrını sizin ki kadar çekmedi,
gerçekten düzelmek isteyen erkek aileni ikna et demez öncelikle, gelir o aileyi de kendisi ikna eder..
boşverin, hazır bitmişken,üstelik sevgililik değil ki, nişan atılmış...
insan nişanlısından ayrılır ayrılmaz başka birisini nasıl bulabiliyor..
bu kadar mı ciddiyetsiz bir adam...
Canım anan baban seni gelsin manyağın teki üzsün diye mi yetiştirdi? Bak sen onların kıymetlisisin. Gittiğin evde kv ile oturacağın için hep fazlalık olarak hissedeceksin kendini. Bu adamla barışma bir daha da annemle oturalım diyen adama rastlarsan koşarak uzaklaş bence
Evet eskisi gibi olursunuz, yine babanıza saygısızlık yapar, yine size vurmaya kalkar... Hatta eskisinden iyi olursunuz, kıza yapmadığım kalmadı hala benle der daha fazladını katar.
Arkanıza bakmadan kaçın.
adam saygısız
adam senin babana laf etmiş
adam sana vurmaya kalkmış
adam sana ayrı bir ev bile açamıyor
adam yabancılarla senden 3 gun sonra fingirdeşmiş
adam baska kişilerle sevgili olabilmiş
adam bunu senden isteyecek kadar yüzsüz barışmayı
KOŞARAK UZAKLAŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?