İnanamıyorum yaa hep aynı şeyler he yaşadığım şeyleri anlatıyorsun canımmm..
Demekki hepsi aynı bunların yaa.. Şerefsizlerr..
Bernimkide asla dönmez canımm,, şuanlık durum bunu gösteriyorr.. Çok inatçıdırr inadından dönmüyorrr..
Canım sıkma kendini lütfen olur mu iyi şeyler düşün iyi olsun benim içinde kendin içinde dua et tmm bende edicem çünkü... Şimdi kalkmam gerekiyor benimm çok açım yemek yiyim az.. Yarın okul varr , dün akşamda uyumadım zaten bebek baktımBütün günde arabalarda geçti ömrümm.. Dinleneyim az.. Beni dinlediğin ve destek olduğun için çok teiekkür ediyorum canım , çok saol ALLAHIM ne muradın warsa versinn.. Kendine iyi bak görüşmek üzere canımm..
hep inattan hep inattan zaten, ama insan çok severse o inadı da kırar canım, sevgileri güçlü değil bize suç atıyorlar.. rabbim herkese layıgını versin, karakteri nasılsa bi insanın sevgiye yansıması da öyle olurmuş, bizimkiler bencil ve inatçı olduklarından sevgilerini de bu şekilde yaşıyorlar.. dualarım seninle canım, haberleşiriz yine, kendine iyi bak ve sakın üzülme, biz burda her akşam bir aradayız, onlar yansın dertlerine heheh :)))) düşüncelerin için, yanımda oldugu hissettirdiğin için ben de çok teşekkür ediyorum kiii, iyi ki varsın canım, görüşmek üzere.. not: kendini üzmek yok, hatta yasak :)