- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Umarim toparlayabiliriz..Erkekler öyle pat diye hiçbir şey olmamış gibi eskiye dönemiyorlar. Daha yeni barışmışsınız. Zamana bırakın.
Ustelemekte istemiyorum bu tavirlarimdan dolayi ayrılmıştık. Biraz da anlasin pismanliklarimi diye azcik kendimi durduruyorum:) desteginiz icin teşekkür ederim..
Cok uzun bi ilişki degil aslinda 5 aylik 3 hafta da ayri kaldik.Uzun süreli ilişkilerde araya ayrılık girdiği zaman o eski akışı yakalamak için zamana ihtiyaç duyuluyor. Sizin davranışlarınız yüzünden bitmiş yazdığınıza göre. Şimdi çok temkinli ve dikatli davranarak "Ben neden bıraktım bu kızı" dedirtebilirsiniz. Gayet sakin, istemediği şeyleri yapmayarak davranın. En yakın zamanda düzelir merak etmeyin :)
Yok yapmiyorum inanin ki. Dün gorustuk bugunde kisa kisa mesajlasmalar hasta olunca kaprisli oluyor nasil oldun şunu bunu yap diye tavsiyeler verdim bayilirdi çünkü sende doktor gibisin her derdime care buluyosun diye. Biraz oyle ilgilendim.Belki siz pimpirik yapıyorsunuzdur. Aynı dönemden bende geçtim bir şey olmamış olsa bile insan her şeyden nem kapiyor. Sahiden ustelemeyin hiç geçer kısa zamanda.
Yok yapmiyorum inanin ki. Dün gorustuk bugunde kisa kisa mesajlasmalar hasta olunca kaprisli oluyor nasil oldun şunu bunu yap diye tavsiyeler verdim bayilirdi çünkü sende doktor gibisin her derdime care buluyosun diye. Biraz oyle ilgilendim.
Eskiden olsa 3 4 saat hayatta iletimsiz kalmazdik cok nadir durumlar haricinde arkadas toplantilari yogun isler felan. Korkuyorum açıkçası.
Inşallah desteğiniz için tesekkür ederim..Bakın bence korkuyla hareket etmeyin ve sürekli yazmayın ilginizi belli edin ama. Yüz yüze geldikçe aranız daha kolay düzelir. İnşallah kısa sürede kurtarirsiniz durumu
Hangi davranışlarından rahatsız oluyor mesela?Cok uzun bi ilişki degil aslinda 5 aylik 3 hafta da ayri kaldik.
Umarim dediginiz gibi olur çünkü onun bu hallerine alışkın degilim. Zoruma gidiyor..
2 günde bir durduk yere bi seye sinirlenip ondan hincimi aliyordum. Ani patlamalarim kufurlerim felan oluyodu. Suclamalarim yaptin ettin paranoyaklik yapiyodum. Hepsi eski iliskimden dolayi. Acaba bu da böyle yapar mi beni birakirmi aldatirmis vs diye.Hangi davranışlarından rahatsız oluyor mesela?
2 günde bir durduk yere bi seye sinirlenip ondan hincimi aliyordum. Ani patlamalarim kufurlerim felan oluyodu. Suclamalarim yaptin ettin paranoyaklik yapiyodum. Hepsi eski iliskimden dolayi. Acaba bu da böyle yapar mi beni birakirmi aldatirmis vs diye.
Cok haklısınız ama kendisinden büyük bi sogukluk hissediyorum. Sıkı sıkı ya kenetlenmemiz gerekiyoken bu kadar sogukluk cok manasiz geliyo bana. Küçük yigenimin fotografini attim şimdi sadece smile gonderdi. Böyle degildik ki biz. Cok garipsiyorum kafam karisik.Geçmişte ne yaşadıysan onu geçmişte bırak. Çünkü bugünü geçmişteki yaralarını hatırlayarak yaşarsan üzülürsün. Zaten ne yaparsan yap, insan yine yaşayacağını yaşar.O yüzden yapma, bırak anın, zamanın, paylaşımların tadını çıkart. Bak, belli ki kaybetmek istemiyorsun kendisini. E o zaman ona vurmak yerine ona sarıl. Yıpratma ilişkini. Her şey yoluna girer, ortada ayrılık sebebi yok çünkü. Mutlu ol :)
Hakli olabilirsiniz benim o gece yardima ihtiyacim vardi gercekten aradım endiselendi o da bayağı surekli kontrol altinda tuttu beni o akşam. Ertesi gün yazdı felan görüşme saatini ayarladik. Beni uyandirirsin uyuya kalabilirim felan dedi. Sonra gorustuk gayet iyiydik normal diyebilirim. Ama iletisimsizligimiz var suan ve bu cok garibime gidiyo biz boyle hic iletisimsiz kalmadik iliski icerisinde. Ya beni ölçüyor tartiyor eski taskinliklari yapicak miyim diye ya da bi gunluk hevesinin magduru oldum.Seni üzmek istemiyorum ama kimsenin hayalindeki kavuşma bu değildir heralde. Ben kadının sezgilerine daima güvenmesi gerektiğini savunanlardanım. Eğer bir eksiklik bi terslik olduğunu hissediyorsan muhtemelen haklısındır. Tekrar bir araya gelme şekliniz de cok zorlama geldi bana. Senin yerinde olsam kendimi fazla kaptırmam bu kez. Hakkında hayırlısı olsun.
Cok haklısınız ama kendisinden büyük bi sogukluk hissediyorum. Sıkı sıkı ya kenetlenmemiz gerekiyoken bu kadar sogukluk cok manasiz geliyo bana. Küçük yigenimin fotografini attim şimdi sadece smile gonderdi. Böyle degildik ki biz. Cok garipsiyorum kafam karisik.
Yorumunuz çok rahatlatti beni. Teşekkür ederim. Fazla bunaltmadan ilgimi belli ederim bunun haricinde zamana bırakmalıyım. Bu hafta görüşürsek tekrar belki daha iyi olur.Bazı insanlar ayrılıktan sonra alışma sürecinde böyle davranışlarda bulunabiliyor. Eğer karşı tarafın can sıkan ve keyif kaçıran davranışlarından bıkmış bir insansa bu süreci gözlem olarak değerlendirir ve istemsizce de uzak kalır. Sonunda ya gel buraya der sarılır, ya da yapamadım der ve gider. Bu yüzden tabularınızı yıkıp tamamen ilişkiye odaklanin. Dünü ve yarını değil bugünü düşünerek yaşayın. Her şey güzel olur :)
Kızlar merhaba.
Erkek arkadaşımla tekrar görüşmeye başladık daha 2 gün oldu. Aramızda cok ciddi olaylar olmadi sadece benim tavirlarimdan şikayetçiydi öyle ayrılmıştık.
- yeniden görüşüyoruz fakat aramızda anlamlandıramadıgım bir soğukluk var. Yuzyuze geldiğimizde normaldik. Ama mesajlasmalar eskisi gibi değil gibi. Acele mi ediyorum biraz zamana mı bırakmalıyım bilmiyorum. Zaten çokta vakit geciremedik gribal enfeksiyon olmuş. Su an cok üstüne gitmemeye çalışıyorum değiştiğimi görsün diye.
Nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeyelim kafam karışık biraz da korkum var. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?