Aslında erkek olarak ayırmak yanlış olur. Genel olarak her insan ayrı bir karakterdir. Misal ben kadın olmama rağmen iliskide sevgisini daha az ifade edebilen tarafım. Bu sevmedigim anlamına gelmez ki... O yüzden onun doğal hali buysa, bundan farklı bir davranış beklemek yanlış olur. Olduğundan başka bir erkek olmasını istemiş oluruz, bir süre öyle davransa da bir yerden sonra yeter be diyecektir. O yüzden bu kısmi böyle kabullenelim:) ki zaten sunu da ekleyeyim ilişki oturup sevgi pekiştikçe monotonluktan sıkılıp kendisi güzel şeylere ufak ufak bulaşacaktır:) bende öyle olmuştu.
Içimizden mesaj atmak geliyorsa armanızda tabiki bir engel yok. Hiçbirşey olmamış gibi davranmak onu da sorgu stresinden kurtarır çabuk çözülmesini sağlar diye düşünüyorum. Bu terste tepebilir ama ayriyken tek mesaja yanınıza gelen, düşmanca gitmeyen bir erkekten bahsediyoruz. Diyorum ya, boş değil, ama belli davranışlara maruz kalmaktan sıkılmış bir erkek. Bunu da sorgusuz sevgiyle yaklaşarak başarabilirsiniz. Çok böyle mıç mıç girmeyin olaya, ama nasıl desem... Mesela naber naber demek yerine, ya yarın şöyle bir şey mi yapsak diyip (hoşlandığınız güzel birşey olsun) konuya girin. Ve ya mesela sevdiği bir şeyi alın ufak, bunu senin için gidip aldım diyerek değil de, gördüm sevdigin geldi aklıma bende alayım dedin diyebilirsiniz. Bu süreci ne kadar çok buluşarak geçirirseniz kar olur. Yüz yüze buzların daha çabuk eridiğini düşünüyorum. Ama dediğim gibi, geçmişi atıp geleceği düşünmeden bugüne odaklanın. Baktınız kapris yapma yoluna girdiniz huysuzluk yapacaksınız hemen ayrı olduğunuz dönemi hatırlayın, üzülmenizi. Bir nebze durdurur sizi. Düşünsenize bizlere yara veren insanların izlerini taşıyarak bugünü yaşasak, her gün bize haram olurdu. Zaman akıp geçiyor sözü tam da buraya uygun... Çok uzattım ama özetle bir şey yapmaya çalıştığınızı belli etmeden değişen tavrı fark ettirmek, ona göre davranmak, sıkmamak, tavır almamak gibi önün rahatsızlık duyduğu şeyleri birakmak ana mesele. Ama buluşma isini düşünün:) inşallah bir faydam olur