• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barıştık, soğuk ama mutlu ve aynı zamanda sürekli etrafımda?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Daha önceki konumda bahsetmiştim. Sizin fikirleriniz bana çok yardımcı oluyor çok teşekkürler. Barıştığım arkadaşım eskisi gibi olamayız demişti ve soğuk davranıyordu anlatmıştım size. Barıştığımızı bilen çok yok çünkü birbirimizi gördükçe konuşuyoruz. Başkalarının yanında soğuk davranıyor, yalnız denk gelince ise daha samimi. Barıştıktan sonra ise keyfi yerine geldi, çok farkedilecek şekilde. Herkes ne oldu buna, sürekli gülüyor diyip duruyor. Bir de sürekli benim çalıştığım yerde çalışmaya başladı. Önceden diğer yerde çalışırdı. İşi olmasa da odadakilerle sohbet etmek için geliyor. Veya telefonla konuşmaya bile odaya geliyor, konuşuyor gidiyor. Eskiden günlerce görmediğim olurdu. Şimdi nerdeyse her gün yanımda. Sizce aklındaki nedir kızlar fikir verebilir misiniz?

Adam flörtçülük oynamayı seviyor bence,neden başkalarının yanında mesafeli? Ya da hangi bahaneyi sunup böyle davranıyor ? Valla sağdan soldan gizleyip kedi gibi peşinizde gezmesi garip

Sanırım kafasında her şeyi çok kuran, takıntılı bir insansın. Yani şu yazdıklarından öyle bir sonuç çıkıyor. Gelmiş, gitmiş, yüzü gülüyormuş, ee olsun, hepsine bir anlam yüklemeye çalışacağına azıcık rahat davranıp, zamana bıraksana. Zamanla zaten nasıl bir arkadaşlığınız olacağı ortaya çıkar. Şu düşüncelerin hal ve hareketlerine yansıyorsa, insanı ürkütür, boğar. Azcık sakin olmalısın.

Başka hiç arkadaşınız yok mu
O yüzden mi bu kadar önemli bu kız senin için
Şaşırıyorum

bu kişi sevgilin mi
ben anlamadım
bir kadına mı yazıldı bu satırlar tövbe estağfurullah
insanlara yapışmayın kardeşim, pamuk ipliği ilişkileri kendinize reva görmeyin yalnızlık da iyidir yalnız yemek yemek yalnız bi yerlere gitmek

Back
X