Korkmana gerek yok bartholın apsesı ıse eger doktor narkoz verıp orayı boşaltıyor zaten gıtmezsen orası dahada buyuyup hareket edemycek hale gelıyorsun sana tavsıyem gecıkmeden ıı bır doktoro muayene ol derim yoksa kendılıgınden gecmesı şansa kalmıs 1 sene boyunca kac kez tekrarladı bılmıyorum her yolu denedım sıcak su banyoları 3-4 kerede kendım boşalmasını sagladım en son ıkı taraflıda şişti mecbur kaldım yıne hastaneye gıtmeye cok sısmedıgı ıcın narkoz vermeden boşalttı orayı spreyle uyuşturup .gercekten agrısı cok kötu oluyor Allah yardmcın olsunArkadaşlar merhaba;
İki gündür bu ağrıyı çekiyorm. Vajina girişinde sol dudak şişti ceviz büyüklüğünde oldu.ebegümeci kaynatıp koydum ,sıcak suya oturdum ama henüz bi faydasını göremedim. Doktora gitmeye çok çekiniyorum.lütfen yardım edin uyku uyuyamıyorm.
Yine de teşekkür ederim . Sanırım cesaretimi toplayıp doktora gidicem. Umarım herşey yolunda gider kurtulurum bu ağrıdanKorkmana gerek yok bartholın apsesı ıse eger doktor narkoz verıp orayı boşaltıyor zaten gıtmezsen orası dahada buyuyup hareket edemycek hale gelıyorsun sana tavsıyem gecıkmeden ıı bır doktoro muayene ol derim yoksa kendılıgınden gecmesı şansa kalmıs 1 sene boyunca kac kez tekrarladı bılmıyorum her yolu denedım sıcak su banyoları 3-4 kerede kendım boşalmasını sagladım en son ıkı taraflıda şişti mecbur kaldım yıne hastaneye gıtmeye cok sısmedıgı ıcın narkoz vermeden boşalttı orayı spreyle uyuşturup .gercekten agrısı cok kötu oluyor Allah yardmcın olsun
Bende gecer düzelir die gitmemiştim tam 5 gun agrısını cektım en son gecelerı agrıdan uyuyamıyordum doktoro gıttmı doktor bana ilaç vermedı çünkü baya kötü olmuştu hemen apseyi boşalttılar .dunyalar benım oldu .doktor tavsıyesı olmadan ilaç kullanmanıda önermem belki daha farklı bişeydir git muayenenı ol erteleme derim .birazda olsa rahatlamak istersen duşa gırdıgınde orayı yakmayacak derece sıcak suyla masaj yap benim 1-2 kez öle akmıştı apsemYine de teşekkür ederim . Sanırım cesaretimi toplayıp doktora gidicem. Umarım herşey yolunda gider kurtulurum bu ağrıdan((
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN .DEMİŞTİM GERCEKTEN AGRI CEKTIGINE DEYMIYOR .İNŞALLAH TEKRARLAMAZ BİDAHA.Kızlar tekrar merhaba
Bu sabah doktora gittim doktor görür görmez çok şişmiş boşaltmamız lazm dedi. Çok korkuyodm ama gerçekten korklcak bişe yokmş uyutup boşalttılar apseyi.inanlmaz rahatladm artk uykusuz gecelere son Beni cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim bu ağrıyı yaşayan kim var hiç beklemesn hiç değmez o acıyı çekmenize şimdi eve geldm ve dileğim gibi harelet edebiliyorm :)
Çok teşekkür ederim hiç cvpsız bırakmadn beni Allah razı olsun :))kanama normal 1-2 gun az az oluyor .dikişim vardı benım ama tamamını kapatmamıştı açık kalan yerden apse aksın die açık bırakmıştı zaten kendılıgınden kapanıyor . tuvalete gıttıkce elınle orayı sık içindekiler iyice boşalsın doktorum bana öle sölemişti .
ne cekti ablam bilirm e sonunda ameliyatla kurtulduah elifim öyle yazdığın gibi iki günde dönülmüyor günlük aktvitelere Allah düşmanımın başına vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?