kızlarım ben iki defa Bartholin kisti olmuş biri olarak güzel bir tedavi yöntemi sunacağım %85 işe yarıyor bu arada. İlk olarak bu kisti olduğumda aşırı korkarak doktora gittim ve uzun süre fartketmemiştim ve ceviz büyüklüğüne ulaşmıştı ardından iğne ile apseyi boşalttılar tabiki bu tekrar edebilir diye de beni uyardılar. Ardından 3 ay gibi uzun bir süre rahat bir şekilde hiç bir sıkıntı yaşamadım ama tabiki idrar yolu enfeksiyonu çöl geçiren biri olarak sağ tarafta hafif bir şişlik hissettim hayatımın en acılı günleriydi hem Bartholin kisti hem idrar yolu enfeksiyonu benim hayatımı baya etkilemişti daha sonra doktora gittiğimde tekrar ettiğini ama çok çok erken farkettiğim ve henüz nohut büyüklüğünde olduğunu söylediğim için bana antibiyotik tedavi uyguladı ve bu sırada ben çok güzel araştırmalar sonucu bir küre denk geldim daha doğrusu çaya hayatımın mucizesi o çay karışımı karabaş otu ve Melisa çayı bu iki çay benim herşeyim oldular öylesine deneyim dediğim çay karışımı kisti 3 günde çok büyük oranda küçülttü tabi Li bunu antibiyotik ile de destekledim İbrahim hocadan görerek biraz karabaş otu ile Melisa yı 7 dakika sıcak suda demlendirip kaynatmayın sakın içtim her gece bunu yaptım ve kanal tıkanıklığına bire bir olduğunu söylemişti ama bu kadar mucize beklemiyordum ve şu an tamamen yok olmuş dahi olsa haftanın 3 veya 4 günü mutlaka tüketirim ama hamileler için doktoruna danışmasını öneriyorum ne olur ne olmaz yani kızlarım kim bu hastalıktan şu an çekiyorsa kesinlikle denesin zararlı çıkmaz zaten otlar ilaçlardan kat ve kat daha faydalı öpüyorum inşallah birilerine yardımcı olmuşumdur