Bartholin kisti

Merhaba,
Ben de bartholin marsupializasyon ameliyatı oldum. Tekrar eder diye çok korkuyorum. Tekrarladı mı kistiniz? Benim doktorum tekniğin çok önemli olduğunu tekrarlama olasılığının düşük olduğunu söyledi. Ameliyattan sonra kaç gün sonra iyileştiniz gerçek anlamda? Ameliyat sonrası hafif bir şişlik oldu mu? Benim olalı bir hafta oldu. Cevap verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler,

Ben bartholin bezimi pazartesi günü sağ taraftan aldırdım . Şu an o tarafım şiş ve mor , ilk iki gece şiddetli ağrı oldu bu gün daha iyi . Sünnet çocuğu gibi geziyorum.
Benim ağrı yoktu ama kocaman bir şişlik görüntüsü vardı. 4 cm büyüklüğüne erişmiş bez ve zamanında aldırmışım . İnşallah en kısa sürede iyileşeceğim.

Çok geçmiş olsun. İnşaallah sondur. Benim çok şükür ki tekrarlamadı. Normalde doktora göre daha erken ayağa kalkmam gerekiyordu ama canım o kadar az ki ve bir ayda 3 defa operasyona maruz kalmıştım. Bunun iki tanesi ameliyattı. Galiba 2 hafta sürdü düzelmem tam hatırlamıyorum. Bir de dikiş aldırmadım düşmesini bekledim. Arada ince sızı hissettiğim oluyordu. Hafif bir şişlik sanki vardı. Ama çok şükür ki tekrar etmedi. Sizin durumunuz nasıl şimdi

İnşaallah. Çok geçmiş olsun. Fakat bezin aldırılması önerilmiyor. Diğer bezde sıkıntı çıkarsa zor durumda kalınmaması için. İnşaallah tekrardan yaşamayalım artık

Merhaba kistiniz tekrarladı mı ve ne kadar sürede iyileştiniz ?
Bir de dışardan çok belli oluyor mu agızlastırılan kısım ?

Merhaba kistiniz tekrarladı mı ? Ve dışardan agızlastırılan kusum belli oluyor mu ?

Merhaba gümüş nitrat tedavisi sonrasında marsupializasyon da olduğu gibi bi açıklık her zaman kalıyor nu yoksa bi zaman sonra kapanıyor mu

Merhaba bir sorun yaşadınız mı suan evliyseniz kuruluk vs oldu mu

Merhaba aldırdınız ve ve evlendiyseniz sorun yaşadınız mı

Sağ tarafınız düzeldi mi ve gümüş nitrat tedavisinde de maraupializasyon da olduğu gibi açıklık bırakıyorlar mu

Merve hanım merhabalar size marsupializasyon gümüş nitrat vs. Yapıldı mı yoksa kist boşaltıldı mı sadece ?

Merhaba tedavi süreciniz nasıl ilerledi herhangi bi sıkıntı yaşıyor musunuz

Merhaba suan nasılsınız tekrarladı mı evliyseniz kuruluk yaptı mı

Merhaba tedavi süreciniz nasıl ilerledi herhangi bi sıkıntı yaşıyor musunuz
Merhaba 3. Tekrarlama durumunda gümüş nitrat ile ameliyatı oldum. Zaten ağızlaştırılma olması şart çünkü bartholin bezi ilişki esnasında sıvı üretmeye devam ettiği için kanalın açık olması lazım. Ameliyat sonrası 1-2 ay ilişki önerilmiyor. Evliyim. Sanırım 3 ay kadar bekledik net hatırlamıyorum. Ama sonrasında ilişki esnasında çok zorlandığımı hatırlıyorum. Sanki daralma vardı. Hissiyat bu şekildeydi. Ve ilk zaman sanki kuruluk da hissettim gibi. Ama bir kaç ilişki sonrasında herşey normale döndü bir sıkıntı yaşamadım şuanda da şükürler olsun tekrarlama yahut şişlik yok

Merhabalar bende birşey sormak istiyorum benimde ilişkiden sonra tek taraflı şiştiğini fark ettim ama 1 2 gün içindede iniyor şişken sanırım ağrı yapıyor yada ben pskolojik öyle düşünüyorum çünkü burda okumustum biryerde ilişkiden sonra şişiyor diye bi baktım benimde öyle ondan sonra fark ettim ve ağrı hissetmeye basladım sanırım benimkide bartholin apsesimi acaba ?

Olma ihtimali var, doktora gittiniz mi?

Hayır randevum a üç gün kaldı gidicem bende merak ediyorum ama iniyor uzun süreli değil apsesi olanlarında öylemi acaba
Apseye dönse size rahat vermezdi çok ağrılı oluyor ve çok şişiyor sizin şuan sadece kist şeklinde tabi eğer bartholin ise. İnşaallah bir an evvel kalıcı şekilde iyileşirsiniz

Apseye dönse size rahat vermezdi çok ağrılı oluyor ve çok şişiyor sizin şuan sadece kist şeklinde tabi eğer bartholin ise. İnşaallah bir an evvel kalıcı şekilde iyileşirsiniz
Doktora gittim bartholin değil bartholin olsa ağrıdan duramazsın dedi ama bakmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…