Ben de leğen çoğunlukla işe yarıyor. Masaj yapa yapa oturuyorum suyun kanal ağzına kadar ulaşmasını sağlıyorum diğer türlü zaten şiş su oraya ulaşamayıp tıkanıklığı açamaz. Size de çok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz :)Ben de senelerce uğrastım bartolinle. En son ameliyatsız küçük bir işlemle marsupilizasyon işlemi yapıldı. Çok şükür hâlâ kanal açık. Tekrarlarsa yine aynı işlemi yaptırırım hatta. Leğen konusu beni de rahatlatıyordu ama kanalımı hiç açmamıstı
Genel de uygulanan yöntem aynı hastanın bünyesi daha önemli bu hastalıkta maalesef. Şanslı olmanıza çok sevindim. 2 kere özelde oldum ikisinde de 4 sene çıkmadı ne zaman devlette olsam 1 aya kalmadan tekrarladı maalesef. Gümüş nitrat bu ameliyattan sonra en azından bana çok iyi geliyor :)Valla ben ameliyat oldum iki yıl önce devlet hastanesinde oldum çok da memnunum hiçbir sorunum kalmadı bence devlet hastanesi özel hastane değil önemli olan iyi doktora denk düşmek
Kızlar eklemek istiyorum 3 gün önce çıkmıştı. Antibiyotik+sıcak su+kremle doktora gitmeden akıttım yine. Şuan aşırı mutluyum umarım sizlerde de işe yararKızlar merhaba, defalarca bartholin kisti geçirmiş biri olarak sizlere bazı önerilerde bulunmak istiyorum. Öncelikle ille de ameliyat olmanız gerekiyorsa özelde olmanızı tavsiye ederim. Çünkü özelde temizlenen yere gümüş nitrat koyulup iyice temizlenmesi sağlanıyor maalesef devlet hastanelerinde buna denk gelmedim ve ameliyat oldukça oldum. Bende kist çıktığı zaman içine oturabileceğim bir leğene yakmayacak ama dayanabileceğiniz sıcak suyu koyup batikon damlatıp 15 dk oturun bunu günde 4 5 defa tekrarlayın. Bu zaman zarfı içinde antibiyotik kullanımı şart çünkü bir yandan da içeriyi kurutmak gerek. Hijyeni söylememe bile gerek yok hergün her wc den sonra yıkamalısınız. Eğer cinsel ilişkiniz varsa kesinlikle prezervatif kullanın ya da doktora gidip eş tedavisi görün. Sıcak suya oturduğunuzda da çok sıkmadan yavaşça masaj yapın bu kanalın açılmasına yardımcı olacaktır. Ben bu şekilde çok defa ameliyat olmadan kurtuldum. 2 sene sonra yine çıktı aynı yöntemleri tekrar deniyorum umarım yine başarırım. Sizler de önerilerimi muayene olmaya gittiğinizde doktorunuzla paylaşıp sizin için sakınca yoksa deneyin. Sağlıklı günler
Merhaba, hangi merhemi kullandığınızı yazar mısınız?Kızlar eklemek istiyorum 3 gün önce çıkmıştı. Antibiyotik+sıcak su+kremle doktora gitmeden akıttım yine. Şuan aşırı mutluyum umarım sizlerde de işe yarar
Antibiyotiğin ve kremin adını yazar mısınız rica etsem? Bu korona döneminde hastaneye gitmekten çok korkuyorumKızlar eklemek istiyorum 3 gün önce çıkmıştı. Antibiyotik+sıcak su+kremle doktora gitmeden akıttım yine. Şuan aşırı mutluyum umarım sizlerde de işe yarar
Vajinanın girisinde sag yada sol tarafta her iki tarafta da olabilirmerhaba kızlar, bu bartholin kisti genital bölgede nerede çıkar belirtileri nelerdir biri bilgi verebilir mi? bende de olabilir ondan soruyorum
tam girişinde mi olur yoksa iç bacak tarafında da çıkabilir miVajinanın girisinde sag yada sol tarafta her iki tarafta da olabilir
tam girişinde mi olur yoksa iç bacak tarafında da
tam girişinde mi olur yoksa iç bacak tarafında da çıkabilir
umarım faydası dokunur okuyanlaraKızlar hayatımda ilk kez bu illete denk geldim kac gundur buradaki yorumlari okuyurum. Bu yüzden faydasını gördüğüm icin yazayım dedim. 2 gun önce aglama noktasina geldim oturamiyordum bile ama su bahsedilen sicak su uygulamasi var ya onu yapıyorum 3 gundur. Gunde 4 kez usenmeden 15 dk masaj yapa yapa canim acisa da yaptim. Ve dun aksamdan itibaren resmen rahatladım. Agri da azaldi. Sislik kuculdu. Sonrasinda da pamukla çay agaci yagi sürüyorum hep islak pamukla ama asil is sicak su da sanirim.Yapmaya devam edicem.
Şuan nasıl. Benim de çıktı bugun doktorum dedi. Damar ya ölü serum verdi ve ilaç yazdı bakalimKızlar hayatımda ilk kez bu illete denk geldim kac gundur buradaki yorumlari okuyurum. Bu yüzden faydasını gördüğüm icin yazayım dedim. 2 gun önce aglama noktasina geldim oturamiyordum bile ama su bahsedilen sicak su uygulamasi var ya onu yapıyorum 3 gundur. Gunde 4 kez usenmeden 15 dk masaj yapa yapa canim acisa da yaptim. Ve dun aksamdan itibaren resmen rahatladım. Agri da azaldi. Sislik kuculdu. Sonrasinda da pamukla çay agaci yagi sürüyorum hep islak pamukla ama asil is sicak su da sanirim.Yapmaya devam edicem.
Hangi antibiyotiği kullandınız acabaKızlar merhaba, defalarca bartholin kisti geçirmiş biri olarak sizlere bazı önerilerde bulunmak istiyorum. Öncelikle ille de ameliyat olmanız gerekiyorsa özelde olmanızı tavsiye ederim. Çünkü özelde temizlenen yere gümüş nitrat koyulup iyice temizlenmesi sağlanıyor maalesef devlet hastanelerinde buna denk gelmedim ve ameliyat oldukça oldum. Bende kist çıktığı zaman içine oturabileceğim bir leğene yakmayacak ama dayanabileceğiniz sıcak suyu koyup batikon damlatıp 15 dk oturun bunu günde 4 5 defa tekrarlayın. Bu zaman zarfı içinde antibiyotik kullanımı şart çünkü bir yandan da içeriyi kurutmak gerek. Hijyeni söylememe bile gerek yok hergün her wc den sonra yıkamalısınız. Eğer cinsel ilişkiniz varsa kesinlikle prezervatif kullanın ya da doktora gidip eş tedavisi görün. Sıcak suya oturduğunuzda da çok sıkmadan yavaşça masaj yapın bu kanalın açılmasına yardımcı olacaktır. Ben bu şekilde çok defa ameliyat olmadan kurtuldum. 2 sene sonra yine çıktı aynı yöntemleri tekrar deniyorum umarım yine başarırım. Sizler de önerilerimi muayene olmaya gittiğinizde doktorunuzla paylaşıp sizin için sakınca yoksa deneyin. Sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?