Yok canım 4 defa şişti hepsindede iğneyle çektilerMarsupilizasyon yaptirdiniz mi?
Canım şimdi doktordan geldim yine çekildi. Önümüzdeki ay istanbula gidicem özgür hoca baya konuştum kendisiyle kople almam ben geldiğin zaman karar vericem hangi işlemi uygulayacağıma dedi. Bartolin konusunda epey eğitim almış baya araştırdım. Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bişey buBen yaptirdim. 3 seneyi gecmistir. Doktorum bu işlemi yaparken tekrar edebilir garantisi yok tekrar ederse yine yapariz dedi...ama tekrar etmedi cok sukur...bir daha olursa yine marsupilizasyon yaptırırım.. iğne ile iltihapin cekimi en çözüm olmayan şey bana göre....bartolin bezinin alinmasi ise en son çare...Ben sana o marsupilizasyon öneririm. Iyi ı doktora yaptır. 15 dakkalık bi işlem. Ben bartolin belası muzdariplerindeydim de :)) az ugrastirmadi beni.
Yaptirdiginiz islemde bez duruyor degilmi bendede kist var ama orda bi hassasiyet var iliskide agri yaptigini hissediyorum alttan muayenelrde ..Ben yaptirdim. 3 seneyi gecmistir. Doktorum bu işlemi yaparken tekrar edebilir garantisi yok tekrar ederse yine yapariz dedi...ama tekrar etmedi cok sukur...bir daha olursa yine marsupilizasyon yaptırırım.. iğne ile iltihapin cekimi en çözüm olmayan şey bana göre....bartolin bezinin alinmasi ise en son çare...Ben sana o marsupilizasyon öneririm. Iyi ı doktora yaptır. 15 dakkalık bi işlem. Ben bartolin belası muzdariplerindeydim de :)) az ugrastirmadi beni.
Naptiniz acabaCanım şimdi doktordan geldim yine çekildi. Önümüzdeki ay istanbula gidicem özgür hoca baya konuştum kendisiyle kople almam ben geldiğin zaman karar vericem hangi işlemi uygulayacağıma dedi. Bartolin konusunda epey eğitim almış baya araştırdım. Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bişey bu
ben ameliyatımı oldum canım 15 gün oldu tam çok şükür iyi geçti. ameliyattan sonrada hiç bir sıkıntı yaşamadım kalktım gezdim bi güzelNaptiniz acaba
Cok sevindim sadece kistimi aldilarben ameliyatımı oldum canım 15 gün oldu tam çok şükür iyi geçti. ameliyattan sonrada hiç bir sıkıntı yaşamadım kalktım gezdim bi güzel
Evet canım bartolin bezine hiç dokunmadı sadece kisti aldı marsupializasyon işlemi yapmışCok sevindim sadece kistimi aldilar
Tabi bez duruyor. Bezn dursun diye ilk etapta ameliyat istemiyor doktorlar. Ordan akması gereken sıvı gerektiğinde akıyor olmalı ki sorun yaşamıyorum.Yaptirdiginiz islemde bez duruyor degilmi bendede kist var ama orda bi hassasiyet var iliskide agri yaptigini hissediyorum alttan muayenelrde ..
Benimkinde apse olusmustu persembe gunu icini bosaltti ama ne sislik indi ne de agri.sizinki de oyle mi oldu yoksa doktor tam temizlemedi mi acaba.bide antibiyotik verdi kullaniyorum aam agri gecmiyorBartolin kisti ameliyatini benim dr.da onermiyor benim nesterle yarip bosaltiyorlar kisti tekrarliyor cunku. Ic camasiri ve temizlik cok onemli ve eger cok terliyorsaniz sık ic camasiri degistirin. Gunluk ped kullanmyin pamuklu bez parcasi koyun kullanmaniz gerekiyorsa yillardirrrrrrr ugrasiyorum bunlardan sonra 1 yildir cikmiyo
Merhaba tekrarladı mı ve ilişki esnasında agrınız oldu mu ? Bir de bakıldığında çok belli oluyor mu agızlastırılan kısım ?Ben yaptirdim. 3 seneyi gecmistir. Doktorum bu işlemi yaparken tekrar edebilir garantisi yok tekrar ederse yine yapariz dedi...ama tekrar etmedi cok sukur...bir daha olursa yine marsupilizasyon yaptırırım.. iğne ile iltihapin cekimi en çözüm olmayan şey bana göre....bartolin bezinin alinmasi ise en son çare...Ben sana o marsupilizasyon öneririm. Iyi ı doktora yaptır. 15 dakkalık bi işlem. Ben bartolin belası muzdariplerindeydim de :)) az ugrastirmadi beni.
Benimde gecen sene aniden bartolin kistim cikti.tam 3 defa igneyle bosalttim ama tekrarladi.birinde cok siddetli agri olustu digerlerinde agri olmadan gittim.ucuncuden sonra tekrar edince bu sefer cerrahi işlemle kesik atildi ve ici bosalttildi.marsupilizasyon yapacakken masada vazgectim.sonrasinda yine şişlik oldu ama herhangi bir agri olmadi.bir yildir var bende hic agrim yok yada cinsel birlesmede herhangi bi sızı yok.iyiki ameliyat olmamisim diyorum.sizdede agri yoksa hic olmayin tekrarliyormus.Merhaba tekrarladı mı ve ilişki esnasında agrınız oldu mu ? Bir de bakıldığında çok belli oluyor mu agızlastırılan kısım ?
Agrım yok aslında ama baya belli ele geliyor misketten daha büyük cinsel ilişki olsa agrı da yapar gibi geliyor. Siz bu işlemi yapalı ne kadar oldu bide şişlik dediğiniz hep mi var boyutu fazla mıBenimde gecen sene aniden bartolin kistim cikti.tam 3 defa igneyle bosalttim ama tekrarladi.birinde cok siddetli agri olustu digerlerinde agri olmadan gittim.ucuncuden sonra tekrar edince bu sefer cerrahi işlemle kesik atildi ve ici bosalttildi.marsupilizasyon yapacakken masada vazgectim.sonrasinda yine şişlik oldu ama herhangi bir agri olmadi.bir yildir var bende hic agrim yok yada cinsel birlesmede herhangi bi sızı yok.iyiki ameliyat olmamisim diyorum.sizdede agri yoksa hic olmayin tekrarliyormus.
Benimki ceviz buyuklugunde.bende ilk zamanlar korktum cinsel iliskiden.sonra bi cesaret yapayim dedim ve sifir agri simdi hala ayni şişlikte ama cinsel iliskide agrim yok.bazen cok ayakta kalirsam bi kac saniye sızliyor o kadar.Agrım yok aslında ama baya belli ele geliyor misketten daha büyük cinsel ilişki olsa agrı da yapar gibi geliyor. Siz bu işlemi yapalı ne kadar oldu bide şişlik dediğiniz hep mi var boyutu fazla mı
9 ay falan oluyor icini bosalttim sonra sisti.aylardir hep o siskin haliyle duruyor.Agrım yok aslında ama baya belli ele geliyor misketten daha büyük cinsel ilişki olsa agrı da yapar gibi geliyor. Siz bu işlemi yapalı ne kadar oldu bide şişlik dediğiniz hep mi var boyutu fazla mı
Maraupializasyon yapılan kısım dışarıdan çok belli mi ? Akıntı kötü koku oluyor muBen yaptirdim. 3 seneyi gecmistir. Doktorum bu işlemi yaparken tekrar edebilir garantisi yok tekrar ederse yine yapariz dedi...ama tekrar etmedi cok sukur...bir daha olursa yine marsupilizasyon yaptırırım.. iğne ile iltihapin cekimi en çözüm olmayan şey bana göre....bartolin bezinin alinmasi ise en son çare...Ben sana o marsupilizasyon öneririm. Iyi ı doktora yaptır. 15 dakkalık bi işlem. Ben bartolin belası muzdariplerindeydim de :)) az ugrastirmadi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?