Bartolin Kisti Ameliyatı ( Özgür Kartal )

Merhaba tekrarladı mı ve ilişki esnasında agrınız oldu mu ? Bir de bakıldığında çok belli oluyor mu agızlastırılan kısım ?
Merhaba. Hayir tekrarlamadi çok şükür. Ama doktor garantisini veremiyor. Ha tekrarlarsa yine marsupilizasyon yaptırırım. Iliski esnasında hicbir sey hissedilmiyor. 2 hafta ikiski yasak zaten.., gorunurde de hicbir sey yok. Aynayi alip o bolgeyi açarsanız bile gormeniz çok zor. Ince bir kanal açıyor doktor milimetrik bir sey yani .ve neredeyse vajina tarafında. Siz zor görürsünüz

Ya çok sevindim sizin adınıza eni de rahatlattınız peki hangi şehirde oldunuz dr ismi verir misiniz

Ya çok sevindim sizin adınıza eni de rahatlattınız peki hangi şehirde oldunuz dr ismi verir misiniz
Yanlis hatırlamıyorsam hüseyin köseogluydu ismi. Ama hala ayni yerde mi bilmiyorum. Istanbul goztepedeydi muayenehanesi. Kadikoyde. Ben ilk gittiğimde kist olgunlaşmış büyümüş ,artık enfeksiyon kapmıştı. 3. Tekrarıydı. Daha önceleri kendi kendine patlamisti beyaz dut suyu falan içiyordum. Ama bu sefer patlamadi. Cok canim yaniyordu. Orayi gorunce seni boyle geri gönderemeyiz dedi. Oyle mudahale etti. Bu marsupilizasyonu öneririm şimdilik memnunum gecmis olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…