- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Teşekkür ederim, ablamın da hamileliğinde başı çok ağrırdı, hamilelikte baş ağrısı olurmuş ama işte beyin kanamasının başka belirtileri de yok ki. Tabi yarın gideceğim inşallah bakalım hayırlısıSizi korkutmak istemem ama sürekli devam eden baş ağrısını dikkate alın derim. Çevremde kötü bir örneği var .. He belki de birşey yoktur, ama siz yine de önleminizi alın. Geçmiş olsun.
Evet olabilir. Safra kusması olabiliyor beyin kanamasında , ama bu kdar uzun sürede sizi ayakta tutmazdı olsaydı. Endişe etmeyin.Teşekkür ederim, ablamın da hamileliğinde başı çok ağrırdı, hamilelikte baş ağrısı olurmuş ama işte beyin kanamasının başka belirtileri de yok ki. Tabi yarın gideceğim inşallah bakalım hayırlısı
Ay beyin kanaması olmasın da basit baş ağrısına razıyım. Rahim büyüdüğü için kan dolaşımı da arttığı için gebelikte baş ağrısı olurmuş ama kafamı çarptım ya taktım ben ona :)Beyin kanaması hakkında bilgim yok ama öyle birşey olsa 4 gündür bir belirti verirdi herhalde...
Baş ağrısı konusunda ben de muzdaribim. Her gün başı ağrır mı insanın, benim ağrıyor. Stresten herhalde
Evet aynen rahatlamam gerekiyor belki de üşüttüm grip olacağım çünkü boynum başım gözüm ağrıyor.Evet olabilir. Safra kusması olabiliyor beyin kanamasında , ama bu kdar uzun sürede sizi ayakta tutmazdı olsaydı. Endişe etmeyin.
Migreniniz var mıydı? Migren atağı da geçiriyor olabilirsiniz. Ona da müdahale edilmeyince uzunca sürer ağrısı çünkü.Evet aynen rahatlamam gerekiyor belki de üşüttüm grip olacağım çünkü boynum başım gözüm ağrıyor.
Aslında gebelikten yaklaşık bir ay önce başladı sanki migren ağrısı gibi ama bu sebepten doktora gitmedim. Yarın bakalım neymiş öğreneceğim inşallah önemli bir şey olmasın diye dua ediyorumMigreniniz var mıydı? Migren atağı da geçiriyor olabilirsiniz. Ona da müdahale edilmeyince uzunca sürer ağrısı çünkü.
Aksine tansiyonum çok düşük sürekli tuzlu ayranla dolaşıyorum. Gebelikten önce de öyleydi. Yarın bi gideyim inşallah önemli bir şey değildir.Gebeyken baş ağrısı dikkate alınmalı.
Tansiyon durumunuz nasıl yüksek olması da baş ağrısı yapar.
Umarım.. geçmiş olsun, haberdar edin..Aksine tansiyonum çok düşük sürekli tuzlu ayranla dolaşıyorum. Gebelikten önce de öyleydi. Yarın bi gideyim inşallah önemli bir şey değildir.
Teşekkür ederim, tabiki de.Umarım.. geçmiş olsun, haberdar edin..
Sizi korkutmak istemem ama sürekli devam eden baş ağrısını dikkate alın derim. Çevremde kötü bir örneği var.He belki de birşey yoktur, ama siz yine de önleminizi alın. Geçmiş olsun.
Beyin kanaması hakkında bilgim yok ama öyle birşey olsa 4 gündür bir belirti verirdi herhalde...
Baş ağrısı konusunda ben de muzdaribim. Her gün başı ağrır mı insanın, benim ağrıyor. Stresten herhalde
Arkadaşlar merhaba, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Şükür bir sorun yokmuş. Eğer tansiyonun yüksekse sorun olur ama benim tansiyonum 9 7 her zaman. O yüzden süper hiç bir sorun yok dedi doktorum. Beyin kanaması için dr aşırı mide bulantın kusman duramayacak kadar mı ağrın var dedi, yok dedim tamam o zaman bir şey yoktur emin ol dedi. Zaten baş ağrım da geçti şükür. Sadece grip oldum bol bol sıvı tüketeceğim inşallah.Gebeyken baş ağrısı dikkate alınmalı.
Tansiyon durumunuz nasıl yüksek olması da baş ağrısı yapar.
Senin adina sevindim canim. O korkular bile insani strese sokup agriyi artirmaya yetiyor. Neyseki onemli birsey yokmus. Gribi de atlatirsin ennkisa zamanda insaallah. Gecmis olsun.Arkadaşlar merhaba, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Şükür bir sorun yokmuş. Eğer tansiyonun yüksekse sorun olur ama benim tansiyonum 9 7 her zaman. O yüzden süper hiç bir sorun yok dedi doktorum. Beyin kanaması için dr aşırı mide bulantın kusman duramayacak kadar mı ağrın var dedi, yok dedim tamam o zaman bir şey yoktur emin ol dedi. Zaten baş ağrım da geçti şükür. Sadece grip oldum bol bol sıvı tüketeceğim inşallah.
Çok teşekkür ederim, inşallah ya umarım siz de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız. Hepimiz alırız inşallah.Senin adina sevindim canim. O korkular bile insani strese sokup agriyi artirmaya yetiyor. Neyseki onemli birsey yokmus. Gribi de atlatirsin ennkisa zamanda insaallah. Gecmis olsun.
Aminn insaallah canim.Çok teşekkür ederim, inşallah ya umarım siz de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız. Hepimiz alırız inşallah.
Sevindim.gecmiş olsun tekrardan. Bol bol c vitamini iceren şeyler tüketin. Bagisikliginiz kuvvetlenir hemen atlatirsiniz inşallah.Arkadaşlar merhaba, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Şükür bir sorun yokmuş. Eğer tansiyonun yüksekse sorun olur ama benim tansiyonum 9 7 her zaman. O yüzden süper hiç bir sorun yok dedi doktorum. Beyin kanaması için dr aşırı mide bulantın kusman duramayacak kadar mı ağrın var dedi, yok dedim tamam o zaman bir şey yoktur emin ol dedi. Zaten baş ağrım da geçti şükür. Sadece grip oldum bol bol sıvı tüketeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?