baş belası göz altı morlukları

Kaiaff

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
61
25
8
28
konumu nereye açıcağımı bilemedim umarım doğru yerdeyimdir. arkadaşlar benim gözaltlarım abartılı olmasa da mor nedenini bilmiyorum kimisi kansızlık diyor kimisi genetiktir diyor (ki ailemde benim kadar kimsenin gözaltları mor değil) kimisi başka şeyler. lazer gerçekten gözaltı morluklarını yok ediyor mu yoksa zahmet , acı ve para tuzağından başka birşey değil mi? yaptırıp güzel sonuç alan arkadaşlar var mı aramızda? ve çok acıtıyor mu bilmek istiyorum. ayrıca göze çok yakın herhangi bir tehlikesi var mı?

bir arkadaşım dolgu yaptırdı sanırım lazerle oluyor o da gerçekten farketti.

her gün düzenli parmağınızla hafif hafif masaj yaparak göz altınızda morlukları yok etmeye çalışabilirsiniz devamlı yapınca faydası oluyor gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
her gün düzenli parmağınızla hafif hafif masaj yaparak göz altınızda morlukları yok etmeye çalışabilirsiniz devamlı yapınca faydası oluyor gerçekten.

o geçici çözüm bana kalıcı çözüm lazım. fazla uğraşıp daha berbat etmek istemiyorum gözaltlarımı

Ben de uzun süredir gözaltı morluklarından, hatta göz kapağının üstüne taşan morluklardan muzdariptim. Bugüne kadar bi sürü ürün kullandım, ama hiç birinden bi fayda görmedim. En son Perricone MD'nin göz altları için Vitamin C Ester eye serumunu aldım. 1 aydır kullanıyorum ve şimdiden farkedilir şekilde açıldı :) Başta küçücük şişeye bi ton para ödedim, içimi rahatlatmak için mi acaba bana öyle geliyor diye düşündüm ama morluklardaki açılmayı farkeden kardeşim ve sevgilim de söyleyince emin oldum :) lazeri denemeden önce bence onu da deneyin. C vitaminin lekeleri kapatmada bayağı faydalı olduğu yazıyor bi sürü kozmetik bloğunda.

denemek istiyorum tavsiye ettiğiniz ürünü fakat cildim hassas siz doktora danısmadınız mı ilacla ilgili ? kısa sürede farkedilir bir sonuç almanıza çok sevindim inşallah tamamen giderler

Teşekkür ederim. Ben doktora danışmadım, direkt bi sürü blogda, amazon vb. sitelerin kullanıcı yorumlarına baktım. Gözlatı morluklarınaa karşı en çok bu ürünün beğenildiğini gördüm. "zaten bi sürü şey denedim, bi de bunu deneyim" diye aldım :) ama cildiniz hassassa bir doktora sorun tabi. çünkü bazı yorumlarda gözlerde alerjik reaksiyon gösterdiği yazmıştı, ama bende öyle bi şey olmadı.

anladım. denemek için sabırsızlanıyorum ama önce doktoruma sorsam iyi olur :) tekrar gerçekten teşekkür ederim

ben kendi yağımdan dolgu yaptırdım mart ayı gibi, memnun kaldım. kilo vermezsem çok uzun süre gideceğini söyledi doktorum. sonbaharda dudağımada aynı yöntemi düşünüyorum. dolgu maddeleriyle devamlı uğraşmak istemiyorum.

o nasıl oluyor ya? kendi yağınızla? memnun kaldınız yani?
mümkünse bi öncesi sonrası fotoğrafınız varsa seviniriz paylaşırsanız

Ceneden memnunmusunuz resim koyarmisiniz.ben de dusunuyorum.şimdilik dolgi yaptirdim coj hafif bir degisiklik oldu.ama dolgu yeterli olmuyor

ne kadar gidiyor bir şişe

o nasıl oluyor ya? kendi yağınızla? memnun kaldınız yani?
mümkünse bi öncesi sonrası fotoğrafınız varsa seviniriz paylaşırsanız
Bende yaptırdım yagg dolgusu tam bir hafta oldu gayet iyi şimdilik çok şükür

Slm bende 1 hafta önce alt göz üst göz kapağı estetigiyle beraber yağ dolgusu yaptırdım sonuç gayet iyi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…