her gün düzenli parmağınızla hafif hafif masaj yaparak göz altınızda morlukları yok etmeye çalışabilirsiniz devamlı yapınca faydası oluyor gerçekten.
bir arkadaşım dolgu yaptırdı sanırım lazerle oluyor o da gerçekten farketti.
o nasıl oluyor ya? kendi yağınızla? memnun kaldınız yani?ben kendi yağımdan dolgu yaptırdım mart ayı gibi, memnun kaldım. kilo vermezsem çok uzun süre gideceğini söyledi doktorum. sonbaharda dudağımada aynı yöntemi düşünüyorum. dolgu maddeleriyle devamlı uğraşmak istemiyorum.
Ceneden memnunmusunuz resim koyarmisiniz.ben de dusunuyorum.şimdilik dolgi yaptirdim coj hafif bir degisiklik oldu.ama dolgu yeterli olmuyorben kendi yağımdan dolgu yaptırdım mart ayı gibi, memnun kaldım. kilo vermezsem çok uzun süre gideceğini söyledi doktorum. sonbaharda dudağımada aynı yöntemi düşünüyorum. dolgu maddeleriyle devamlı uğraşmak istemiyorum.
evet bende sonuç alamadımlazer yaptırıp sonuç alamadım diyen arkadaşlar olmuş off
ne kadar gidiyor bir şişeBen de uzun süredir gözaltı morluklarından, hatta göz kapağının üstüne taşan morluklardan muzdariptim. Bugüne kadar bi sürü ürün kullandım, ama hiç birinden bi fayda görmedim. En son Perricone MD'nin göz altları için Vitamin C Ester eye serumunu aldım. 1 aydır kullanıyorum ve şimdiden farkedilir şekilde açıldı :) Başta küçücük şişeye bi ton para ödedim, içimi rahatlatmak için mi acaba bana öyle geliyor diye düşündüm ama morluklardaki açılmayı farkeden kardeşim ve sevgilim de söyleyince emin oldum :) lazeri denemeden önce bence onu da deneyin. C vitaminin lekeleri kapatmada bayağı faydalı olduğu yazıyor bi sürü kozmetik bloğunda.
Bende yaptırdım yagg dolgusu tam bir hafta oldu gayet iyi şimdilik çok şüküro nasıl oluyor ya? kendi yağınızla? memnun kaldınız yani?
mümkünse bi öncesi sonrası fotoğrafınız varsa seviniriz paylaşırsanız
Resim paylasirmisin önceki sonrakiSlm bende 1 hafta önce alt göz üst göz kapağı estetigiyle beraber yağ dolgusu yaptırdım sonuç gayet iyi görünüyor
Şuanki görünüm kötü ama morluk varResim paylasirmisin önceki sonraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?