Arkdaşlar 2 aydır adet göremiyorum normal durduk yere başım dönüyür hatta aniden kalkınca değil otururken böyle şok etkisyle başım dönüyor arada gögüs uçlarımda beyaz sıvı akıntı oluyor.. sizce bu normal mi zaten şu sıra çok halsiz ve hassasım 4 gündür cıvan perçemi içiyorum ama faydası olmadı daha ..
birşeye canın mı sıkıldı? stres adeti çok etkiler. doktora görünsen iyi olur
Bu belirtiler biraz hormon dengesinde sorun oldğunu düşündürdü bana
hatta biraz değil epeyce sorun var sanırım..
prolaktin yüksek sanırım..
neden doktora gitmiyosunuzki.. baş dönmesi bende çok oluyor
demir eksikliğinden...
bende hormon bozukluğu olrak düşünüyorum ama 6 kere doktora gittim normal çıktı gerçi en son ocakta doktora göründüm değişmiş olabilir işte bu sıra doktora gitcek vaktim yok..
Bir baş soğanı soy kaynat suyunu iç
ayni bende 3 haftaya yakin adet olamiyorum bi iki defa sogan ictim ama duzensiz dunde civan percemi ictim ama bi bardak suya biraz fazla civanpercemi koydum 15 20 dal bugunde midem bulandi ellerim falan titredi soguk ter attim bnde hamile degilm bekarim stres cok yaptim kafaya taktim ondan olamiyoruz heralde . bugun sogan kabugu kurunu denicem kekik suyu da iyiyms yapcam artik hepsini
içme o zaman sana dokunuyodur demek ki daha fena olursun Allah korusun
Sivilcelenme oluyomu sende de ?
hayır hiç sivilcelenme olmuyor sende oluyor mu ?
Hastaneye gitmek için neyi bekliyorsunuz ki ? Bence hemen gtmelisiniz,söylediğnz şeyler normal değil.
Evet ya çok fazla oldu geçen ama şimdi geçmek üzere
Allalala canım olmadın dimi hala adet sende
Oldum canım ilk baş siyah çamur gibiydi şimdi yavaş yavaş normal oluyorum ama çok gazım var ya kistten şüpeleniyorum onun belirtisi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?