• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş edemediğim anksiyete ve hastalık korkusu

Lavanta11p

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
11
4
1
25
Kızlar 26 yaşındayım, yaklaşık 4-5 senedir bu konuda problem yaşıyorum.Hastalık hastasıyım,bu hayattan zevk almamı yaşamamı etkiliyor. Aman boşver zaten ölücez diyip koyveriyorum herşeyi çoğu zaman. İlk başlarda sürekli doktora gidiyordum her ay ama şimdide radyasyon korku vs sebebi ile doktora gitmiyorum kötü bişey duymaktan korktuğum için.Bir kaç kez psikoloğa gittim.Psikiyatriyede gittim fakat belkide ben kendimi tam ifade edememişimdir,tam olarak teşhisi koymadılar L ile başlayan sakinleştirici ilacı verdiler.(Hiperaktif bozukluğu teşhisi kondu sadece)
Sadece hastalık hastalığıda değil kötü bişey olucak korkusu var sürekli herşeyde stres ve panik oluyorum ne olucak nasıl olucak ya kötü bişi olursa vs diye tahamalüm yok hiçbirşeye bu anksiyete beni hırçın ve sinirli biri yaptı hiçbirşeye katlanamıyorum hayattan zevk alamıyorum
Ama ben artık yaşayamıyorum ne yapıcam bilmiyorum,evlenmeden önce anneme ve kendime inanılmaz hastalık takıntım vardı. 5 ay oldu evleneli, hala anneme var ama şimdi kendime ve eşime çok fazla var. Kendi içimde yaşıyorum herşeyi içime kapanıyorum,bu sebeple dışarıya sinirli ve agresif oluyorum. ne yapmalıyım bilmiyorum önerebileceğiniz bir yol var mı?istanbulda yaşıyorum online/yüzyüze destek alabileceğim bir yer varmı?

Sizle aynı durumdayım bende herşeyden çok korkuyorum vucudumda en ufak bi ağrı sızı olduğunda aklıma en kötü senaryo gelielim ayağım buz kesiyor korkudan panikten ne yapacağımı bilemiyorum ağlamak geliyor hıçkıra hıçkıra ölüm korkusu sarıyor kendi cenaze törenimi hayal ediyorum bi anda piskologdan destek aldım geçmedi abtidepresan kullandım oda çok fayda etmedi bazen geçiyor 10-15 gün hiç olmuyor tam düzeldim derken tekrar basıyor kısır döngü 1 senedir bu şekildeyim

Back