- 17 Şubat 2019
- 143
- 272
- 53
- 40
- Konu Sahibi bluest eyes
-
Cerrahi açıdan değil, çocuk doktoru tüm kan ve hormon tahlillerini yaptı. Cerrahiye gitsek mi acaba? Doktorumuz gerek görmedi, ilaçlara dozunu arttırarak devam dedi. Ancak bir adım dahi gelişme yok maalesef..Her türlü test derken mesela ne yapıldı? Kolon grafi, kolonoskopi, floroskopi, biyopsi? Hirschsprung açısından değerlendirildi mi? İyi bir çocuk cerrahına goturmelisiniz.
Çatlak oluşmuş ve hemeroid başlangıcı da var maalesef.. Bahsettiğiniz kremleri bize de verdi doktor. Kullanıyorum ama hiç fayda etmedi. Kabız olduğundan eminim çünkü aşırı sert yapıyorpoposunda çatlakmı var acaba? Benim kizimda cok zor yapiyofu kakasini. Doktorum catlak olabilir demisti.Anastol ve bepantol catlak kremini karistirip poposundan iceri dogru suruyorum.Icinede giriyo yani. ondan sonra rahat yapmaya basladi. Sorun kabizlik olmayabilir. Belki yapmaya korkuyodur. Yaparken agliyomu. Takip ettinizmi.
Denemedim ama bebek için kullansam olur mu acaba?Çocuklarda nasıl oluyor bilmiyorum ama kefir denediniz mi? Marketteki dandik kafirler bile çok iş görüyor..Biz ev yoğurdu ,turşu falan da yapıyoruz evde prebiyotik diye ama en işe yarayanı kefir olmuştur hep.Sindirimi düzenliyor,kabızlığı engelliyor.
Bebeklerde nasıl olur bilemiyorum ,isterseniz önce doktorunuza danışın. Ama markette yoğurt,süt gibi satılan doğal bi prebiyotikDenemedim ama bebek için kullansam olur mu acaba?
Bence kesinlikle deneyin. Bazen cozumu zor gelen seylerin care bulamadigimiz seylerin caresi cok basit olabiliyo. ikiside bebek icin kullanilabilen kremler. aile hekiminizi arayip danisin. poposunda catlak.olabilirmi diyede sorun. Anastol kakasini yaparken uyusturcak aciyi alacak. bepantol tedavi edecek.Denemedim ama bebek için kullansam olur mu acaba?
Malesef bu işin uzmanı çocuk doktoru değil. İyi bir çocuk cerrahına gitmenizi öneririm. Kan ve hormon tetkiki çok yetersiz. İki ay beslenmesine dikkat ettiğiniz halde kabızlık geçmiyorsa ileri tetkikler yapılmalıdır.Cerrahi açıdan değil, çocuk doktoru tüm kan ve hormon tahlillerini yaptı. Cerrahiye gitsek mi acaba? Doktorumuz gerek görmedi, ilaçlara dozunu arttırarak devam dedi. Ancak bir adım dahi gelişme yok maalesef..
Bebeğiniz ay olarak kefir için uygun. Ayrıca kombiotik yoğurt da mayalayabilirsiniz. İçinde kalinbagirsak problemlerinde etkin bifidobacteriumlar içeriyor.Denemedim ama bebek için kullansam olur mu acaba?
Mutlaka deneyeceğim, teşekkürler..Bebeğiniz ay olarak kefir için uygun. Ayrıca kombiotik yoğurt da mayalayabilirsiniz. İçinde kalinbagirsak problemlerinde etkin bifidobacteriumlar içeriyor.
Hiç devam sütü almadı. Hem emiyor hem de ek gıda ile devam ediyoruz şu andaHala emiyor mu yoksa devam sutu mu veriyorsunuz?
Şu an virüs olsa dahi gerekli tedbirleri alıp götüreceğim. Çünkü bebeğim kıvranmaktan helak oluyorMalesef bu işin uzmanı çocuk doktoru değil. İyi bir çocuk cerrahına gitmenizi öneririm. Kan ve hormon tetkiki çok yetersiz. İki ay beslenmesine dikkat ettiğiniz halde kabızlık geçmiyorsa ileri tetkikler yapılmalıdır.
Çocuklarda kabızlık tedavisi çok zor ve çok uzun süren bir hastalık maalesef.
Çocuk gastroenteroloji bölümüne götürün ama orada da yapacakları şey laksatif verip beslenme şeklini anlatmak ve poposu için krem vermek olacak
Hadi yaaa ☹ Hep bir umutla denemediğimiz yöntem kalmadı. Sadece anne sütü aldığı dönemde başlayıp hala devam eden bir sorun. Ve yavrum o kadar kıvranıyor ki, elimizden hiç bir şey gelmiyor.. beslenmesine dikkat ediyorum zaten. Kuru kayısı, incir, zeytin yağı vb. denemedik yöntem kalmadı. Ne ilaç kar ediyor ne de doğal yöntemler..
Kremleri kullanıyoruz. Anestol ve fito diye bir krem verdi. Doktorun söylediği şey, dışkıyı mutlaka yumuşatmamız gerektiği. Ama ne yapsak da olmuyor, başka bir üyenin önerisi ile çocuk cerrahına gideceğim ilk iş. Her ne kadar kendi doktorumuz gerek görmese de belki onun anlayamadığı bir sıkıntı olabilir. 8 ayda hiç bir gelişme kaydedemedik bu konuda. Yanıtınız için ayrıca teşekkürlerBence kesinlikle deneyin. Bazen cozumu zor gelen seylerin care bulamadigimiz seylerin caresi cok basit olabiliyo. ikiside bebek icin kullanilabilen kremler. aile hekiminizi arayip danisin. poposunda catlak.olabilirmi diyede sorun. Anastol kakasini yaparken uyusturcak aciyi alacak. bepantol tedavi edecek.
Hangi şehirdesiniz? Belki öneride bulunabilirim.Şu an virüs olsa dahi gerekli tedbirleri alıp götüreceğim. Çünkü bebeğim kıvranmaktan helak oluyor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?