- 21 Nisan 2018
- 8.155
- 30.245
- 548
- 36
- Konu Sahibi bluest eyes
-
Uzun sure yapmadığı icin sertlesiyor. Siz onun yapmasini beklemeden gun icinde yaptirmaya calisiyor musunuz? Bir de poposuna sabun koyarak yaptirirmis eskiler. Lutfen bu tavsiyeleri tabi ki once doktorunuza sorun. Ben aklima geldigi icin yaziyorum sadece.Hiç devam sütü almadı. Hem emiyor hem de ek gıda ile devam ediyoruz şu anda
Denedik, maalesef sonuç alamadık..Armut kaynatip vermeyi denediniz mi? Ustune de bi kase yogurt verin.
Yani cok cok yumusatir kakayi normalde.
Denedik, maalesef sonuç alamadık..
Zaten 3 gün bekleyip, fitille müdahale ediyorum. Yani her 3 günde bir fitil ve sıcak su oturma banyosu ile ancak yapabiliyor. O kadar sert ki dışkısı, ıkınmaktan bitap düşüyor. Kremler filan hiç işe yaramadı, sabun da denemedimUzun sure yapmadığı icin sertlesiyor. Siz onun yapmasini beklemeden gun icinde yaptirmaya calisiyor musunuz? Bir de poposuna sabun koyarak yaptirirmis eskiler. Lutfen bu tavsiyeleri tabi ki once doktorunuza sorun. Ben aklima geldigi icin yaziyorum sadece.
Probiyotik bir damla kullanıyoruz. İsmi nbl, ama bir etkisini göremedik halaProbiyotik kapsuller oluyor, bebekler icin olanlari da var, bagirsak florasini duzenliyor.
Onlardan denediniz mi?
Kiyamam ya. Butun yaptiklariniza ragmen duzelme olmuyorsa bence de cerraha gidin. Gecmis olsun.Zaten 3 gün bekleyip, fitille müdahale ediyorum. Yani her 3 günde bir fitil ve sıcak su oturma banyosu ile ancak yapabiliyor. O kadar sert ki dışkısı, ıkınmaktan bitap düşüyor. Kremler filan hiç işe yaramadı, sabun da denemedim
Şu an için araştırma hastaneleri pek iyi bir seçenek olmayabilir. Önce özel hastaneye başvuracağım, sonuç alamazsam üniversite hastanesini deneyebilirim. Çok teşekkürlerFırat üniversitesi ne gidebilirsiniz.
Elbette. Kötü bir zamana denk geldiniz malesef.Şu an için araştırma hastaneleri pek iyi bir seçenek olmayabilir. Önce özel hastaneye başvuracağım, sonuç alamazsam üniversite hastanesini deneyebilirim. Çok teşekkürler
Ahhh, aynı bizim sorunumuz.. o ıkınıp ağladıkça biz kahroluyoruz evde. Maalesef istanbul’da değilim ve gelme durumum şu an için yok. Size verdiği ilaçları ve kremleri tam olarak yazar mısınız? Özelden de mesaj atabilirsiniz. En azından doktorumla konuşup uygun görürse reçete etmesini isteyebilirim. Allah düşmanıma dahi vermesin bu sıkıntıyı, ancak yaşayan bilir zorluğunu..Merhaba canim bizde ayni problemi yasiyoruz Ümraniye E.A.H gastroentoroloji prf u Coskun Çeltik var oradan takipliyiz isinin ehli bir doktor oneriyorum Istanbul da iseniz ilac da mucizevi bi ilac verdi cozumuzuz o oldu Contsspas fakat bebeginiz icin yas sinirlamasi.olabilir diye dusunuyorum ilac vucuttaki siviyi bagirsaga cekip kakayi yumusatiyor kizim 8. ayda basladi suan 2 bucuk yasini gecti bizde alerji iminolojiden butun tahlilleri yaptik col yak gida panel vs hepsini temiz cikti cok sukur makat icin ikili karisik merhem yazdi bire bir geliyor en son takipte bi ilac daha ekledi bize bizim kronik kabizlik teshisi koydu 5 yasins kadarda surebilirmis yavrum neler cekiyor bir ben biliyorum birde rabbim o yapinca cigliklari binayi inletiyordu ilaclada olsa yapiyor cok sukur doktora basvurun ilactan bahsedin bizde 2 sene sonunda bu ilaci bulabildik istanbul adana mersin heryerde doktora goturdum inanin sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz Cok gecmis olsunnnnn
Deneyebilirim ben de, teşekkürler..Kendimde çok ise yarayan bi yöntemden bahsedebilirim.
Şok marketten yayla marka probiyotik maya alıyorum.2 pakette günlük süt alıyorum.
Üzerinde yazılan şekilde mayaliyorum 2 litre probiyotik ve çok lezzetli yoğurdum oluyor.
Ve bu kadar güzel bağırsak çalıştıran bir yoğurt olamaz diyorum.
Kabızlık sıkıntısı yaşayan herkese tavsiye ederim siz de bebeginize ek gıda olarak verebilirsiniz.
Yazarim tabi ama once doktora sorun dediginiz gibide ilaclarimiz cocuk odasinda sabah bakip yazsam olur mu ?Ahhh, aynı bizim sorunumuz.. o ıkınıp ağladıkça biz kahroluyoruz evde. Maalesef istanbul’da değilim ve gelme durumum şu an için yok. Size verdiği ilaçları ve kremleri tam olarak yazar mısınız? Özelden de mesaj atabilirsiniz. En azından doktorumla konuşup uygun görürse reçete etmesini isteyebilirim. Allah düşmanıma dahi vermesin bu sıkıntıyı, ancak yaşayan bilir zorluğunu..
Bu arada bizim de teşhisimiz kronik kabızlık.. şu an için şurup ve krem ile tedavimiz sürüyor. Ancak bir adım dahi yol alamadık. Çocuk cerrahiye götüreceğim öncelikle. Virüs yakamızı biraz bırakınca da araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ama sizin bahsettiğiniz ilaçları da doktorumuza sormayı istiyorumMerhaba canim bizde ayni problemi yasiyoruz Ümraniye E.A.H gastroentoroloji prf u Coskun Çeltik var oradan takipliyiz isinin ehli bir doktor oneriyorum Istanbul da iseniz ilac da mucizevi bi ilac verdi cozumuzuz o oldu Contsspas fakat bebeginiz icin yas sinirlamasi.olabilir diye dusunuyorum ilac vucuttaki siviyi bagirsaga cekip kakayi yumusatiyor kizim 8. ayda basladi suan 2 bucuk yasini gecti bizde alerji iminolojiden butun tahlilleri yaptik col yak gida panel vs hepsini temiz cikti cok sukur makat icin ikili karisik merhem yazdi bire bir geliyor en son takipte bi ilac daha ekledi bize bizim kronik kabizlik teshisi koydu 5 yasins kadarda surebilirmis yavrum neler cekiyor bir ben biliyorum birde rabbim o yapinca cigliklari binayi inletiyordu ilaclada olsa yapiyor cok sukur doktora basvurun ilactan bahsedin bizde 2 sene sonunda bu ilaci bulabildik istanbul adana mersin heryerde doktora goturdum inanin sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz Cok gecmis olsunnnnn
Ahh tabikiBu hastalik bitince gid
Yazarim tabi ama once doktora sorun dediginiz gibide ilaclarimiz cocuk odasinda sabah bakip yazsam olur mu ?
Benimde kizimin adi Erva Asel dertleri de ayni adlarida ilaclarida ayni olur umarimmmAhh tabikiyeter ki bir umut olsun, çok ama çok teşekkür ederim. Bu arada kızımın adı Asel
Nick’nizden tahmin ettim. Dertleri aynı, inşallah dermanımız da aynı olur.. bu derdi çeken bilir ancak. İlaç isimlerini alır almaz doktorumla görüşeceğim. İnşallah çözüm olur, ne iyi geldiniz gece geceBenimde kizimin adi Erva Asel dertleri de ayni adlarida ilaclarida ayni olur umarimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?