Baş edemediğimiz kabızlık sorunu!

Hiç devam sütü almadı. Hem emiyor hem de ek gıda ile devam ediyoruz şu anda
Uzun sure yapmadığı icin sertlesiyor. Siz onun yapmasini beklemeden gun icinde yaptirmaya calisiyor musunuz? Bir de poposuna sabun koyarak yaptirirmis eskiler. Lutfen bu tavsiyeleri tabi ki once doktorunuza sorun. Ben aklima geldigi icin yaziyorum sadece.

Zaten 3 gün bekleyip, fitille müdahale ediyorum. Yani her 3 günde bir fitil ve sıcak su oturma banyosu ile ancak yapabiliyor. O kadar sert ki dışkısı, ıkınmaktan bitap düşüyor. Kremler filan hiç işe yaramadı, sabun da denemedim

Kiyamam ya. Butun yaptiklariniza ragmen duzelme olmuyorsa bence de cerraha gidin. Gecmis olsun.

Merhaba canim bizde ayni problemi yasiyoruz Ümraniye E.A.H gastroentoroloji prf u Coskun Çeltik var oradan takipliyiz isinin ehli bir doktor oneriyorum Istanbul da iseniz ilac da mucizevi bi ilac verdi cozumuzuz o oldu Contsspas fakat bebeginiz icin yas sinirlamasi.olabilir diye dusunuyorum ilac vucuttaki siviyi bagirsaga cekip kakayi yumusatiyor kizim 8. ayda basladi suan 2 bucuk yasini gecti bizde alerji iminolojiden butun tahlilleri yaptik col yak gida panel vs hepsini temiz cikti cok sukur makat icin ikili karisik merhem yazdi bire bir geliyor en son takipte bi ilac daha ekledi bize bizim kronik kabizlik teshisi koydu 5 yasins kadarda surebilirmis yavrum neler cekiyor bir ben biliyorum birde rabbim o yapinca cigliklari binayi inletiyordu ilaclada olsa yapiyor cok sukur doktora basvurun ilactan bahsedin bizde 2 sene sonunda bu ilaci bulabildik istanbul adana mersin heryerde doktora goturdum inanin sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz Cok gecmis olsunnnnn

Bebeğim 11 aylık biz de 3 aydan 9 aya kadar aynı sorunu yaşadık. Şimdi düzenli ama hala katı dışkısı. Ben mamasına yulaf ezmesi koyuyorum lif oranı yüksek olduğu için ve günlük içtiği su miktarını çok arttırdım. Yoğurt da günlük 150 ml geçmeyecek şekilde veriyorum doktorum fazla yoğurt azaltır demişti. Kakasını yapacağı zaman hemen altını açıyorum ve bacaklarını karnına ittirerek yardımcı oluyorum çok kolay yapıyor o zaman. Umarım faydası olur.

Kendimde çok ise yarayan bi yöntemden bahsedebilirim.
Şok marketten yayla marka probiyotik maya alıyorum.2 pakette günlük süt alıyorum.
Üzerinde yazılan şekilde mayaliyorum 2 litre probiyotik ve çok lezzetli yoğurdum oluyor.
Ve bu kadar güzel bağırsak çalıştıran bir yoğurt olamaz diyorum.
Kabızlık sıkıntısı yaşayan herkese tavsiye ederim siz de bebeginize ek gıda olarak verebilirsiniz.

Ahhh, aynı bizim sorunumuz.. o ıkınıp ağladıkça biz kahroluyoruz evde. Maalesef istanbul’da değilim ve gelme durumum şu an için yok. Size verdiği ilaçları ve kremleri tam olarak yazar mısınız? Özelden de mesaj atabilirsiniz. En azından doktorumla konuşup uygun görürse reçete etmesini isteyebilirim. Allah düşmanıma dahi vermesin bu sıkıntıyı, ancak yaşayan bilir zorluğunu..

Deneyebilirim ben de, teşekkürler..

Bu hastalik bitince gid
Yazarim tabi ama once doktora sorun dediginiz gibide ilaclarimiz cocuk odasinda sabah bakip yazsam olur mu ?

Bu arada bizim de teşhisimiz kronik kabızlık.. şu an için şurup ve krem ile tedavimiz sürüyor. Ancak bir adım dahi yol alamadık. Çocuk cerrahiye götüreceğim öncelikle. Virüs yakamızı biraz bırakınca da araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ama sizin bahsettiğiniz ilaçları da doktorumuza sormayı istiyorum

Benimde kizimin adi Erva Asel dertleri de ayni adlarida ilaclarida ayni olur umarimmm
Nick’nizden tahmin ettim. Dertleri aynı, inşallah dermanımız da aynı olur.. bu derdi çeken bilir ancak. İlaç isimlerini alır almaz doktorumla görüşeceğim. İnşallah çözüm olur, ne iyi geldiniz gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…