- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
Geliyorlar,çoğu programda gördüm ben.Bilmiyorum ama bence geliyorlardir ya.. bi arastir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliyorlar,çoğu programda gördüm ben.Bilmiyorum ama bence geliyorlardir ya.. bi arastir.
ayrıldık
Evet annesigile gitti bittiCanım senin konularını hatırlıyorum tam yorum yazacaktım son yazdığını gördüm nasıl ayrıldınız mı gerçekten anlamadım?
Evet annesigile gitti bitti
Gelmez artık ben dedim git diye gelmesin de zatenYeni tartışma yaşadınız sinirden her şey söylenebiliyor maalesef canım. Hele bir gelsin annesinden sakinleşin ikinizde oturup konuşmayı denersin. Lütfen kendini üzme inan stresten vücut ağrıların artacaktır. kendimden biliyorum. Git kendine bir bitki çayı yap güzelce iç sakinleş.
Gelmez artık ben dedim git diye gelmesin de zaten
AminHakkınızda hayırlısı olsun canım sabah ola hayrola...
Aglamaları azda olsa azaldıBu dediklerin depresyon belirtileri canim..Rabbim bir kapı açar merak etme, esinde sende zor durumdasiniz, birbirinize destek olmalısınız ama esinde zor zamanlar geçiriyor anladığım kadariyla.. Bir sure akışına bırak olayları topla kendini, mesela kilo vermek için illa doktor listesi uygulamak gerekmez.. cayina şeker atma ekmeği hamur işini kes, bol bol su iç, tuzlu yeme odem yapar, sebze hasla ye, bakliyat tuket.. Emin ol verirsin.. Evin içinde bir arkadaşın dediği gibi camlara bant çek kapı atlarını kapat.. Kiyafetlerinizi ayrı ayrı kutula ortada bisey kalmasin, benim de evin 2+1 küçük bir oda çocuk odası biri salon, ben mutfakta oturuyorum napayim, salonda oturamiyirum benimde isinmiyor.. Bunu dert etme.. Çocuğun nasıl ağlamaları nasıl oldu
Allah yardimcin olsun canım.. Esin aradimi ayrıldık demissin de, öyle kolay bitmez herşey yoluna girer inşallah.. Romatizma soğuğu sevmiyor diye biliyorum.. Yün iclikler oluyor alt üst onlardan alsan, ise yarayabilirAglamaları azda olsa azaldı
AramadıAllah yardimcin olsun canım.. Esin aradimi ayrıldık demissin de, öyle kolay bitmez herşey yoluna girer inşallah.. Romatizma soğuğu sevmiyor diye biliyorum.. Yün iclikler oluyor alt üst onlardan alsan, ise yarayabilir
Haymeana son durum ne ne oldu merak ettimAramadı
Az önce geldi önce hiç konuşmadık 30 dk falan sonra üşüdüm sensiz dedi sarıldım dayanamadımHaymeana son durum ne ne oldu merak ettim
Bak demekki hala sevgi var eger sevmese seni dusunmese sarılır mi eve gelir mi canim herkesin evliligi lay lay lum degil birbirinize ilgili davranin biraz güler yüz oda sana tabiki diğer seylerde düzelir ınş çok dua et sevindim barismanizaAz önce geldi önce hiç konuşmadık 30 dk falan sonra üşüdüm sensiz dedi sarıldım dayanamadım