başa çıkamıyorum...

Canım benim bende dönem dönem kortizon ilaçları kullanıyorum zaten çok ağır oldukları için fiziksel degisiklikler disinda depresyon yapabiliyor ama sende bırakma kendini

Canimm senin konularini hatırlıyorum. Evden taşınma ihtimaliniz var mi?

Evet annesigile gitti bitti

Yeni tartışma yaşadınız sinirden her şey söylenebiliyor maalesef canım. Hele bir gelsin annesinden sakinleşin ikinizde oturup konuşmayı denersin. Lütfen kendini üzme inan stresten vücut ağrıların artacaktır. kendimden biliyorum. Git kendine bir bitki çayı yap güzelce iç sakinleş.

Yeni tartışma yaşadınız sinirden her şey söylenebiliyor maalesef canım. Hele bir gelsin annesinden sakinleşin ikinizde oturup konuşmayı denersin. Lütfen kendini üzme inan stresten vücut ağrıların artacaktır. kendimden biliyorum. Git kendine bir bitki çayı yap güzelce iç sakinleş.
Gelmez artık ben dedim git diye gelmesin de zaten

depresyonnnnn.... bır uzmana basvurmalısın kendı basınaa baş edemedıgın ortada

Bu dediklerin depresyon belirtileri canim..Rabbim bir kapı açar merak etme, esinde sende zor durumdasiniz, birbirinize destek olmalısınız ama esinde zor zamanlar geçiriyor anladığım kadariyla.. Bir sure akışına bırak olayları topla kendini, mesela kilo vermek için illa doktor listesi uygulamak gerekmez.. cayina şeker atma ekmeği hamur işini kes, bol bol su iç, tuzlu yeme odem yapar, sebze hasla ye, bakliyat tuket.. Emin ol verirsin.. Evin içinde bir arkadaşın dediği gibi camlara bant çek kapı atlarını kapat.. Kiyafetlerinizi ayrı ayrı kutula ortada bisey kalmasin, benim de evin 2+1 küçük bir oda çocuk odası biri salon, ben mutfakta oturuyorum napayim, salonda oturamiyirum benimde isinmiyor.. Bunu dert etme.. Çocuğun nasıl ağlamaları nasıl oldu

Bu dediklerin depresyon belirtileri canim..Rabbim bir kapı açar merak etme, esinde sende zor durumdasiniz, birbirinize destek olmalısınız ama esinde zor zamanlar geçiriyor anladığım kadariyla.. Bir sure akışına bırak olayları topla kendini, mesela kilo vermek için illa doktor listesi uygulamak gerekmez.. cayina şeker atma ekmeği hamur işini kes, bol bol su iç, tuzlu yeme odem yapar, sebze hasla ye, bakliyat tuket.. Emin ol verirsin.. Evin içinde bir arkadaşın dediği gibi camlara bant çek kapı atlarını kapat.. Kiyafetlerinizi ayrı ayrı kutula ortada bisey kalmasin, benim de evin 2+1 küçük bir oda çocuk odası biri salon, ben mutfakta oturuyorum napayim, salonda oturamiyirum benimde isinmiyor.. Bunu dert etme.. Çocuğun nasıl ağlamaları nasıl oldu
Aglamaları azda olsa azaldı

Aglamaları azda olsa azaldı
Allah yardimcin olsun canım.. Esin aradimi ayrıldık demissin de, öyle kolay bitmez herşey yoluna girer inşallah.. Romatizma soğuğu sevmiyor diye biliyorum.. Yün iclikler oluyor alt üst onlardan alsan, ise yarayabilir

Etrafın derli toplu olması insanın ruh halini de çok etkiliyor ortalığın toplanması için :maddi durumunuz nasıldır bilmiyorum ama en azından kirli ve dağınıklari bir makinaya atsanız,
halılarınızı da yıkamaya gönderebilirsiniz 30 tl ye kocaman halıyı pırıl alıyorum ben,

bir kadın çağırsanız eve şöyle 50 tl lik bir temizlik yaptırsanız,

tülleri şeker ve tuzla yıkayıp yumuşatıcı ya da doğla yağlarla mis kokutsanız, eşinizden takmasını rica etseniz epey pırıl olur eviniz, ruh halinizi çok etkiler...

bir iyi ya da merdiven altı önemli değil kuaföre gidip birazcık bakım yapsanız anlık olarak enerjiniz epey yerine gelir bence...

eviniz karanlık canlandı gözümde, eğer öyleyse belki bir iki sevimli ışık lamba alırsınız bir iki sevimli kumaş elbise dolabı onlar da (60-70 tl ye çok güzle düz renkli dolaplar var) sizi toparlar....

Bunlar evinizle ilgili çözümler ama emin olun sizin gibiydim beni çok toparladı bir de fazlalıkları attım net

Belki eşinizle birlikte sorunlarınızı çözmek için konuşursunuz, bir psikiyatriste bir ilişki danışmanına gidersiniz....

ev ısınması için ise aklıma gelen kalın yere kadar perdeler ve çatıya yapılan yalıtım köpükle falan... bir de kaloriferlerin arkasına konan bir köpükler var enerjiden tasarruf sağlıyor bayağı 15 tl iki tanesi onları da alabilirsiniz...

ev ısıtmak için aklıma gelenler: mobilyaları duvarlara dayayın ama radyatörler açıkta kalsın,

perdeler mühim kalın yere kadar perde olmalı

canlarınızı macunalryın mümkünse dışarı saksı falan koyun balkon duvarlarıan yalıtım yapar

çatıya ısı yaıtımı çok farkediyor söyleyeyim.

banyonun buz gibi yapış yapış olamsı çok sinir bozuyor indirimden 15 tl ye pofur pofur banyo halıalrı bulabilirsiniz yoksa eğer banyoda ondan koyun mutlaka ayağınız sıcağa bassın ...

sokak kapısından soğuk giriyor olabilir mutlaka plastikl çekin bir de evde yapılma yılan gibi bir şeyler olurdu kapı altına koymak için akşamları falan ondan koyun

ev kombiliyse açıtıkları deliklerden çok sağuk geliyor ben kapattım kusura bakmasın kimse

bir de benim mutfaktaki davlumvazdan çok soğuk geliyordu her tarafını selpaklarla kapattım hava girişini tıkadım iliğim kemiğim ısındı yaaaa....

Ben kendş evimin dağınıklığına şöyle bir çözüm ürettim: kullanmadığım kutulara sepetlere ve bana hediye gelmiş misafirlik 2 kere kullandığım salata kaselerine dağınık yapacak şeyleri koydum, kaselere havlular sabunlar,
vazolara küçük kremler etraf acayip toplandı

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canım.. Esin aradimi ayrıldık demissin de, öyle kolay bitmez herşey yoluna girer inşallah.. Romatizma soğuğu sevmiyor diye biliyorum.. Yün iclikler oluyor alt üst onlardan alsan, ise yarayabilir
Aramadı

bu aradabir yerlerde eşimin ailesi ile başım dertte demişsin araya mesafe koy ve saygını yitirip açık kapı bırakma noolur.... yuvana müdahale ettirme c hemen terapiye git topla kendini... anını da sıkma senden başka sen yok... sevgiler...

Az önce geldi önce hiç konuşmadık 30 dk falan sonra üşüdüm sensiz dedi sarıldım dayanamadım
Bak demekki hala sevgi var eger sevmese seni dusunmese sarılır mi eve gelir mi canim herkesin evliligi lay lay lum degil birbirinize ilgili davranin biraz güler yüz oda sana tabiki diğer seylerde düzelir ınş çok dua et sevindim barismaniza

Back
X