- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Koyun can derdinde kasap et deyiminin tam olarak karşılığı bu olsa gerek.
Siz boşanalım diyorsunuz o bilmemkimin düğününü düşünüyor.
Siz aileden uzak olmak isterken birde,üstüne üstlük bundan dolayı sorun yaşarken.
Bilemiyorum buna arada kalmak denemez ya. Sanki taraf olmuş,annesi bir yanda ağır basıyor.
Üzülmeyin,vicdan yapmayın. Sizi önemsese değer verse düğüne gidelim demez ya,ne kadar yıprandığınızı,aile yüzünden,boşanma aşamasına geldiğinizi görmüyormu?
Ciddiye almadı yada sizin boşanmak istemenizi,bilemedim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
ağlaması acizliğinden.
sen ona anneni tamamen hayatından çıkar demiyorsun, her şeyi bir dengeye oturt diyorsun.
ama o annesinin karnında yaşayan bir cenin hala. boşanalım diyen bir insan var karşısında, ama hala yok o düğün yok bu nikah diye gezecek kadar aklını kullanmaktan aciz, annesine hayır diyemeyecek kadar pasif bir adamcık.
sen de yine gördün ki, bu adamcığın sana koca, evladına baba olmaya cesareti yok.
en doğru kararı verdiğini ve geciktirmemen gerektiğini düşünüyorum.
ağladı diye için acıdı ya, o sana bu kadarcık bile acımıyor, bunu düşün ve lütfen hiçbir söze davranışa kanma.
Merhaba sürekli karışık benim hatirladin mi bilmiyorum benzer sorunlar yaşıyorduk ama benim son kopma noktam anneme yapılan saygısızlık oldu.okudum konunu belli ki eşin arada sıkışmış halen aynı sularda yüzüyor bi adam neden karısı ve çocuğu ile yemek yemez anlamıyorum neden evlilik ve aile hayatını idrak edemez çocuğunuz var neden ona normal bi aile hayatını sunmak ve yaşatmak istemez aklım almıyor. Ben bitiridim su an zorlanıyorum ama biliyorum ki geçecek sana aynısını yap diyemem çünkü evladım var senin. Ben senin eşinin arada kaldığını düşünüyorum annesi ruhen hasta ve oğlundan koparıyor eşine sadece empati yapmasını şöyle kendinin tam manası ile senin yerine koysun ne yapardı ne hissederdi söylesin .
Bu arada ben son zamanlarda kaynanamla ipleri baya koparmistim yani onu yok sayiyordum eve gelemez olmuştu ama veriyordu bu mevzu onu .sende önce k.v yi disla yok gibi davran eşine yok kustun mesafe koydum deme sadace sen yap
Akşamki düğüne hiç ses etmedim bugün de gidiyorum. Ama biriktiriyorum, bunu da ekleyeceğim.
Sabah çıkarken tekrar hatırlattım, bir protokol hazırlamasını istedim, uzatmayalım daha fazla kalmak istemiyorum diye, "ne diyeyim ki, tamam" dedi gitti. Dikkatimi çekti yazdıklarımı da almış çantasına.
Kendisinden de annesinden de nefret ediyorum.