başağrısı lutfen yardım

bishlikley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
15
0
86
Bursa
kızlar bi kaç aydır başım ağrıyor sızı şeklinde bazen ilaç içecek kadar oluyor ama cogu zaman sızı olarak vuruyor. şakaklarda basınç gibi. belki aranızda birinin tanıdıgı bu gecmeyen başağrısına tutulmuştur ve sorunu çözmüştür. norolojiye gidecegim fakat ekstra fikirler edinmek istiyorum. boynum bayadır sızı şeklinde agrıyor omuzlarıma kadar vuruyor. nedeni bu olabilir cunku 20 dk ayakta kalsam ağrıyor. sizlerinde tecrübelerinden yararlanmak istiyorum kızlar fikri olan nasihati olan varsa lütfen söylesin artık zor sabrediyorum Allah kimsenin başına bu sızıyı vermesin. teşekkür ederim şimdiden. hayatta en önemli şey sağlık gerisi hikaye.

Burdan ne gibi bir fikir verilebilir ki?

Bir ağrı birden fazla anlama gelebilir, teşhisi bilseniz ona göre ne yapmalıyım diye fikir istersiniz ama bu durumda kimse yardım edemez.

Migren olabilir, boyun düzleşmesi olabilir, Allah korusun fıtık olabilir, sinüzit olabilir, göz olabilir derdim ama o omuza inmez, aklıma gelmeyen başka şeyler olabilir.

Umarım tedavisi en basit olandır.

Agrınız boyun kısmında ise boyun fıtıgı olabilir ilk aklıma gelen bu oldu.

aynı dertten muzdaribim ilaç falan da fayda etmiyo...yarın nörolojiye gidiyorum inşallah ikimizinki de kötü bişey değildir... :26:

Geçmiş olsun.Bir an evvel doktora gitmeni öneririm.

Tansiyonuna hiç baktırdın mı ?

çok geçmiş olsun..valla benim de başım ağrır sık sık..gözlerim kaşlarımın olduğu yerler şakaklarım falan.benimkisi sinüzit ama senin anlattığın farklı bir şeye benziyor tansiyon yüksekliği falan olabilir. ölçtürmende fayda var

Benim sorduğum şey etrafınızda bu gibi bi dertten muzdarip tanıdık insan ve nasıl çözdüğüydü. Nasihat istemiştim zaten neden olabileceğini sormadım. Elbette sorunun kaynağını sormuyorum bu burdan da bilinemez. Sadece kısa şekilde sorunumu söyledim ki sorun nedir diye sorulmasın diye. Neyse başa gelmeden anlaşılmaz zaten böyle durumlar aman gelmesin de. Allah herkese sağlık versin.

Son düzenleme:

sinüzit değilim baktırdım o türlü bi ağrı değil zaten. benim de ağrır başım sık sık ama bu başka bi ağrı. bi kaç defa daha olmuştu aynısı bana 1 hafta sürdü geçti ama bu uzun sürdü. cevabın için teşekkür ederim.

​Kan degerlerinize baktırdınız mı kolestrol da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…