Basak burcu sevgili ve sorunlarimiz

Benim eşim de başak, temiz, tertipli, çalışkan vs... Bir o kadar da yavaş, bilindik, huzur yüklü...

Konu açtımdı geçende buraya, belki biraz bakabilirsiniz. Bizim sorun da onun bana nazaran fazla evli moduna bürünmesi idi. Baya iyi gelişmeler yaşadık, hallettik bu (benim için önemli) uyumsuzluğu.

Sizin başak, sizi fazlaca ele almış gibi geldi bana, hani burçlarla da ne derece alakalı bir durumdur bilemeyeceğim ama, giyiminize, hatta ayağınızdaki basit bir sandalete kadar üzerinizde söz sahibi olması, sizin de buna "Beni beğensin istiyorum" düşüncesiyle yatkın davranmanız, ileride sizden dahasını istemesine, sizi tamamen ele alıp şeklen yönetmesi ve dönüştürmesine neden olacak sinsi bir başlangıç.

Siz hududunuzu belirleyip, aynı eleştirileri ona doğru çevirecek, odak noktasını kendisi haline getireceksiniz ki önce kendine bakacak, kendiyle uğraşırken sizi yontmaya fırsatı olmayacak. (Burçsal bir yorumla toparlayayım) Yay ne derece başarılı olur başak karşısında bilmiyorum ama ben de bir kova olarak özgürlüğümü başağın kafasına balyoz gibi indiren indire elime aldım. Bundan anlıyorlar :)

belki de o da sana yakıştırdığı için kimse bakmasın beğenmesin diye güzel olmamış diye ayak yapıyordur?

Hayir o degil. Sadece kotu giyinen bakimsiz olan elestirilecek kadar kotu giyinen biri degilim ama yinede elestriyor

Ayni seyleri yaptim ona denedim mesela o bana kilo al der ben ona sende kilo ver dedim saka yaparak veya saciyla alakali soyledim sonra basladi sen beni sevmiyorsun ben sana yetemiyorum demeye 6 7 gun soylendi zor ikna ettim sevdigime

Ben balik burcuyum 7 yildir beraber olduğum sevdicegim başak burcu biz çok iyi anlasiyoruz. Ben bunun burcla ilgili olduğunu sanmıyorum. Herşey burç değil kişilik bence

bence kisiliklerinizdeki farklililar ile burclari karistirmayin

Canim senin ki basak burcundan degil kiskançligindan.
Not:esimde bende basak burcuyuz❤

Ben başak burcuyum eşimde başak yükselenim yengeç eşiminde yengeç o evliliği siz düşünün :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…