Basak burcu sevgili ve sorunlarimiz

Burç uyumunuzu bilemem de biriniz kirpi biriniz tavşanmışsınız ya olmaz o iş :))

Kendinizi 5 sene sonra evde her şeyinizi eleştiren bir adamla mutlu görüyorsanız, problem yok aynen devam...

Burçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum ya, çevremdeki hiçbir insan burcunun özelliklerini taşımıyor ama taşıdığını iddia ediyor :p

İlişkide mutsuzsanız mutsuzsunuzdur. Evli değilsiniz, çocuğunuz yok, kendinizi zorlamayın bence istemiyorsanız. Aklınızda şüphe varsa da bir süre daha bekleyin, duygularınızı yoklayın bakalım.

Benim kocam da ben de başak burcuyuz. Ikimiz de birbirimizi aşırı eleştirmeyiz. İkimizde sessiz, çekingen, evciliz.

Kocamdan allah razı olsun. Ondan çok memnunum. Ben de başak burcu görüp kaç diyenlerin aksine başak burcunun çok güzel bir baba, anlayışlı bir koca olduğuna inanıyorum.

Pazardan gelince poşetleri yerlestirmesi, aksam gelince sen uyu ben bebeğe bakarım demesi, beraber film izleyelim deyip benimle sürekli vakit geçirmek istemesi, ağzından tek bir kötü söz duymamam, bir kere karşılıklı sert bir şekilde kavga etmememiz, kendi tuvaletini kendinin temizlemesi, yerleri silerken supururken yardım etmesi, bana ne yaptığını ne yapacağını söylemesi, ne bilim buna benzer güzel davranışlarını söyleyebilirim.

Bende aynı onun karakterinde oldugum için davranışları benim gözümde çok çok mükemmel geliyor. Yine evlensem onunla evlenirdim diyebilirim mesala.

Yine ben ve yine sevgilim. Sevgilim kirpi ben tavsan misali birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama onun bana surekli dikenleri batiyor yani onun sevgisi bana zarar veriyor ve gelicek endiselerim var

Ben tam bi yay kadiniyim sosyalim surekli yeni heyecanlar pesindeyim ve maymun istahliyim sevgilimde basak burcu herseyimi elestirir mesela buluaucaz 2 saat hazirlanirim sevgilim yataktan kalkar ustune birsey giyer beni almaya gelir sonra bide derki olmamis ustendiki yok makyajsiz daha guzelsin makyaj yapma kizlar ben gercekten kotu giyinen biri degilim tam tersi herkes bayilir kiyafetlerime hep imrenilen o kiz olmusumdur

Bana yazin sandalet giydirmez neymis acik ayakkabi kotuymus simdi diceksiniz ki ona ne ama oyle olmuyor sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben

Nasil birsey bilmiyorum ama cok sevmeme ragmen yaninda bazen mutlu olamiyorum o da farkinda bunun sen bana eskisi gibi degilsin diyor suan bi sekilde idare ediyorum ama ilerde ne yapicam ben 2 bucuk yil oldu o yuzdenmi siradanlasti acaba bazi seyler bide derlerki en cok evde kalan burc basak diye cidden dogrudur inanirim
elestirir elestirilecek birsey olmasada elestirir ya takmayacan yada...

Yine ben ve yine sevgilim. Sevgilim kirpi ben tavsan misali birbirimizi deliler gibi seviyoruz ama onun bana surekli dikenleri batiyor yani onun sevgisi bana zarar veriyor ve gelicek endiselerim var

Ben tam bi yay kadiniyim sosyalim surekli yeni heyecanlar pesindeyim ve maymun istahliyim sevgilimde basak burcu herseyimi elestirir mesela buluaucaz 2 saat hazirlanirim sevgilim yataktan kalkar ustune birsey giyer beni almaya gelir sonra bide derki olmamis ustendiki yok makyajsiz daha guzelsin makyaj yapma kizlar ben gercekten kotu giyinen biri degilim tam tersi herkes bayilir kiyafetlerime hep imrenilen o kiz olmusumdur

Bana yazin sandalet giydirmez neymis acik ayakkabi kotuymus simdi diceksiniz ki ona ne ama oyle olmuyor sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben

Nasil birsey bilmiyorum ama cok sevmeme ragmen yaninda bazen mutlu olamiyorum o da farkinda bunun sen bana eskisi gibi degilsin diyor suan bi sekilde idare ediyorum ama ilerde ne yapicam ben 2 bucuk yil oldu o yuzdenmi siradanlasti acaba bazi seyler bide derlerki en cok evde kalan burc basak diye cidden dogrudur inanirim
elestirir elestirilecek birsey olmasada elestirir ya takmayacan yada...

Su başak burcunu ne kadarda sorunlu yaptınız ya. Burclara inanmam ben. Kendi burcumun özelliklerinide tasımam( bende başakım )Dünyadaki insanları gezegenlerin Yönettiğinede ınanmıyorum. Yok venüs, merkürü arkasına zıpladı bu hafta su olucak bilmem ne:ukala:

Valla benim eşim başak çokta memnunum yani ne biliyim evet mükemmeliyetçi kendine de özen gösterir herşey çok iyi olsun ister ama evde saç baş dağınık pijamayla otursam bile sen her halinle çok güzelsin aşkım der bence o densizlikleri burçtan kaynaklanmıyor karakter meselesi

uf benim kocam başak..
allahım önceden bilseydimmm ah bilseydim böyle olacağını diyorum...
başka da bişey demiyorum...

Benim kocam da ben de başak burcuyuz. Ikimiz de birbirimizi aşırı eleştirmeyiz. İkimizde sessiz, çekingen, evciliz.

Kocamdan allah razı olsun. Ondan çok memnunum. Ben de başak burcu görüp kaç diyenlerin aksine başak burcunun çok güzel bir baba, anlayışlı bir koca olduğuna inanıyorum.

Pazardan gelince poşetleri yerlestirmesi, aksam gelince sen uyu ben bebeğe bakarım demesi, beraber film izleyelim deyip benimle sürekli vakit geçirmek istemesi, ağzından tek bir kötü söz duymamam, bir kere karşılıklı sert bir şekilde kavga etmememiz, kendi tuvaletini kendinin temizlemesi, yerleri silerken supururken yardım etmesi, bana ne yaptığını ne yapacağını söylemesi, ne bilim buna benzer güzel davranışlarını söyleyebilirim.

Bende aynı onun karakterinde oldugum için davranışları benim gözümde çok çok mükemmel geliyor. Yine evlensem onunla evlenirdim diyebilirim mesala.
Aynen bizde karı koca başağız ve sizin gibiyiz.Olaya burç açısından bakmayın derim.

Detayci oluyolar, kiskanc oluyolar.. acik ayakkabi giymeni istemiyodur o yuzden. Cunku erkekler zannettigimizden daha cok ayaga bakiyormus ve tahrik oluyolarmis..sevgiliyken ok ams evlilik zor bole bi adamla

Başakk sevmem, zordur. Sanırsın kraliyet ailesi mensupları asildirler.Burnu havada ,düzenli , aşırı titiz temiz, detaycı, çok konuşmaz , duygusunu belli etmez, asosyal.bunların tam tersi olan yay la anlaşmak oldukça zor.

Açık ayakkabı başaklara göre basit oluyordur daha şık bir ayakkabı tercih etmeni istediğinden giyme demiştir. Ayaklarını kıskanacak kadar paranoyak değillerdir

Şimdi bir Başak kadını olarak (erkeğini de bilirim) yorum yapayım: canım evet Başak burçları dırdırcı olur mükemmeliyetçi olur eleştirel olur ama çok iyi yönleri de vardır: temiz titiz sadakatli ve Çalışkan olmak gibi... seviyorsan iyi yönlerini gör derim saydıkların ayrılma sebebi değil. Ha yeteri ve sevmiyorsan o başka. Kaldı ki övmeyi de bilir yani Başak burçları. Sadece yermez. Gerçekten hoşuna gitti ise iltifat da eder. Ama biraz özgüveni düşük burçtur bak. Sık sık güven problemine girebir. Ama gerçek bir Başak erkeği ise nazik ve şiddet vs de asla olmaz. Ben seviyorum valla burcumu. Dürüst içi dışı bir olmak iyidir dırdırcı olma pahasına da olsa. Ayrıca merhamet duygusu yüksek Şevkatli bir baba da olur. Yine de yaşanması zor bir burç kabul ediyorum.

Özetle seviyorsan ayrılma.

Burçlardan anlayan biri :rolleyes:Ayy canım ya terazi burcu kadını ile terazi burcu erkeği uyumu nasıl olur?

"sevdigim insan beni begensin istiyorum sevgilim oldufunu bile bile siniftan bi cocugun yanima gelip hic samimiyet yokken bugun cok guzel olmusun demesini bilirim ben"

Burda anlatılmak istenen ne,sevgilim beğenmiyo ama başkası beğeniyo mu demek istedin

Ben de başağım bu arada, söylememe gerek var mı hemen eleştirdim bak
Yükselenim de koç üstelik

evet bende başağım eşimde terazi..sık sık eleştirdiğim doğru ama karşımdakinini iyi olmasını istiyorum..bu kadar iç, dışı bir burç varmıdır bilemiyorum ama samimi ve sevgi dolu ama aynı zamandada mesafeli burç başak burcu..

Iki tane başak burcu erkeği ile konuştum, ikisi de dışsal görünüşü beğendi bende; lakin dengesizlerdi biraz, benim sorunum bu olmuştu onlarda ve bende teraziyim ki karşı taraf bana dengesiz gelince ben de dengesiz davranıyorum. Ben de biraz mükemmelliyetçiyim gerçi belki o yüzden yüzeysel konularda anlaşmış olabiliriz.
Giyim konusunda bana çok açık giyindim söylemişti ve kızmıştı, belki kıskanç da olabilirler o konuyu tam netleştiremedim.

Son düzenleme:
Back
X