- Konu Sahibi esmergirl356
-
Bneim eşim başak ben ikizlerim
yaaa ne biliyim dışardan bakan biri olarak iyi yönleri çoktur, genelde tercih edilip,evlenilebilcek erkekler arasındadır ama ilk zamanlar geçtikten sonra çok batmaya başlayabilir :)))
özellikle ve özellikle sabit fikirli oluşları,kendilerini değiştirmeyişleri,yeniliklere kapalı oluşları,basma kalıp yaşamaları (yaşaması diyim) beni fıtık etmektedir,ya ben evde tek başıma banyo yapamıyorum ayağım kayar düşer kafamı vururumda evde başka biri olmadığı için hemen müdahale etmez ölür,komaya girerim falan diyebu derecedir yani
herşeyin fazlası zarar bu burçta fazla takıntılı,pimpirikli arkadaş yaa
ha bide,yaz tatillerinde 60 yaş ve üzeri kamp düzeni şeklinde tatil yapıp,normal hayatta ise sabah 9,akşam 11 memur mantığı ile yaşamını sürdürür ve sürdürttürür
Benim de sevgilim başak bense boğa burcuyum. ne zor zamanlar geçirdik anlatamam.iliğimi kemiğimi sömürdü 1 yılda. kesinlikle çok inatçılar başaklar katılıyorum.alttan almayı sevmeyen ben bile alttan almak zorunda kalıyorum çoğu zmn. ve evet bebek gibiler. sürekli pohpohlanmak hep sevilmek istiyorlar ama bi gün canın sıkkın olsun ilgi bekle sanki halin sana yetmiyormuş gbi tam bi buz dolabına dönüşebiliyor. yinede onu çok seviyorum çok sıcak aslında.kendi içinde romantik,düşünceli ve sevgi dolu ama galiba biraz da zayıf görünmemek için bu özelliklerini öteliyor.ya da mantığına ters düştüğü içinve katılıyorum sekse gerçekten düşkünler.benimki sevişmeden bağlanamadı.Allahtan içinde art niyet beslemiyorda idare ediyoruz. çok zor biri bekli ama başak erkeği gerçek aşk ya kim ne derse desin
tecrübeyle sabit eşim başak ve çok zor.sinirlidir sinirlenince cinnet geçirir gibi olur.ama siniri çok sürmez.anlayışlı ve sosyaldir.sana öle çok karışmaz rahat bırakır seni ailesi konusunda çizgileri vardır.tertipi düzeni temizliği sever.ve titizdir.zeki insanları severler.
hakikaten zor bi burç iyi yönleride var tabi biz çok şükür iyi anlaşırız.birbirimizin uçlarınızı biliriz o damara basmayız
zoru seven kadınlar için başak tavsiye edilir
nazlı alıngan ve sinirliyseniz ben görmezden duymazdan gelemem derseniz başağa yaklaşmayın
ama benim gibi çok kafaya takmassanız.pozitif olursanız başak idealdır yine dünyaya gelsem yne eşimle evlenirdim heralde
Ya peki dış görünüş konusunda ne kadar duyarlıdırlar? Güzel giyinmeyi kastetmiyorum, güzel giyinen kadın severler biliyorum. Ama vücut kusurları konusunda düşünceleri nasıldır?
Sevgilim Başak burcu. Sevgili oldukça ince detaylı düşünür.Benim göremediğim en ufak şeyleri farkedip bunu dile getirir.Yalandan hiç hoşlanmaz.Aileye önem verir.Yemek konusunda da oldukça seçici davranıyor. Söyleyeceklerim bu kadar :)Kizlar anlatin bakalim kocaniz veya sevgiliniz Basak burcuysa.. karakteri nasil ..
anlasabiliyormusunuz ? boshayallersmile*
:teytey:
Kızlar yazdıklarınızın neredeyse hepsine katılıyorum.kesinlikle romantizmden anlamadıkları bi gerçek 16 mayıs doğum günüm dün gelmiş yanıma doğum gününde ne alayim sana diyo neye ihtiyacın varsa onu alayim diyo ayyy sinirden kayıcaktım yaaaçok sabit fikirliler,çok titizler,hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar,hayal kurmayı,gelecekle ilgili plan yapmayı fazla sevmiyorlar,adrenalinden heyecandan uzak durağan bi yaşam tarzları var,hatalarını kabul etmekten ve özür dilemekten hiç hoşlanmıyorlar,çok çabuk sinirleniyor,bi kadının gönlü nasıl hoşnut edilir pek bilmiyorlar ve karşılarındaki kadını şımartacak,kadın olduğunu hissettirecek davranışlar sergilemiyorlar .çok mükemmeliyetçiler baştan savma işi hiç sevmiyorlar onlara göre birşey yaa tam olacak ya da hiç olmayacak ve son olarak ince düşünceli değiller yani nası örnek vereyim mesela uğraştınız güzel bi yemek yaptınız ona ellerine sağlık aşkım ne kadar lezzetliydi ahh ne çok uğraşmışsın benim için falan demesini beklemeyin yanii (desede dilinin ucuyla söyler) yemeğini yer köşesine çekilir çok genel konuştum kızlar tabiki istisnalar vardır ama benim gözlemlediklerim bunlarr.[/QUOTE
tıpki eşimi anlattın ve ben artık katlanamıyorum bu hallere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?