- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi esmergirl356
-
O kadar mı zorlarHayattan hicbir beklentiniz yoksa bu burc erkegiyle evlenin.zira öbür türlü ömür törpüsü bu burctaki insanlar.
maddiyat cok önemli bunlar icin..maneviyat ikinci planda yer aliyor.bazen o bile olmuyor.inatci ve dedigim dedikler.mümkün degil ikna olmazlar.Sabit fikirlilik var.cok bilmisler,yanlis bile olsa bildikleri sey,onlar icin o dogrudur.O kadar mı zorlar
Peki ilgilendiklerini nasıl anlayabiliriz? :)maddiyat cok önemli bunlar icin..maneviyat ikinci planda yer aliyor.bazen o bile olmuyor.inatci ve dedigim dedikler.mümkün degil ikna olmazlar.Sabit fikirlilik var.cok bilmisler,yanlis bile olsa bildikleri sey,onlar icin o dogrudur.
Ayyyy okuyunca korktum. Ben başak burcuyum, annem başak burcu, eşim başak burcu.... Hepimiz başağızmaddiyat cok önemli bunlar icin..maneviyat ikinci planda yer aliyor.bazen o bile olmuyor.inatci ve dedigim dedikler.mümkün degil ikna olmazlar.Sabit fikirlilik var.cok bilmisler,yanlis bile olsa bildikleri sey,onlar icin o dogrudur.
ilgilendikleri Zaman anlarsin tabi ama bosuna da ilgilenmiyorlar.mutlaka bir cikari vardir :) :)Peki ilgilendiklerini nasıl anlayabiliriz? :)
ilgilendikleri Zaman anlarsin tabi ama bosuna da ilgilenmiyorlar.mutlaka bir cikari vardir :) :)
önce suyuna git canim.senden istenilen birsey oldugunda " hayir" demeyi dene.eger geri cekiliyorsa anlarsin.yok cekilmiyorsa senin basagin yükselenine bak o ZamanArkadaşın sorduğu gibi nasıl anlayabileceğimizi merak ediyorum ben de. Arkadaşça mı yaklaşıyor yoksa başka bir şeyler var mı nasıl belli olur? Bir de adım atıp geri çekilme huyları var mıdır?
geri cekilme huylarina gelince,peslerinden kosturmayi severler.egolari yüksek oluyor bunlarin.Arkadaşın sorduğu gibi nasıl anlayabileceğimizi merak ediyorum ben de. Arkadaşça mı yaklaşıyor yoksa başka bir şeyler var mı nasıl belli olur? Bir de adım atıp geri çekilme huyları var mıdır?
Çok bekler o daha. hıhhhhgeri cekilme huylarina gelince,peslerinden kosturmayi severler.egolari yüksek oluyor bunlarin.
ben de öyle demistim.sonra arkama baktim kimse gelmiyor..Çok bekler o daha. hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?