Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Sevgilisi Olanlar

konuyu hortlatacağım ama ☺ başak erkeğinin ilgilendiğini nasıl anlarız :) . İlgilenmiyormuş gibi söylüyor direk konusu geçnce ama sürekli mesaj atıyor görüşmek istiyor ilgili davranıyor. Anlamadım ben bu adamı :)

maddiyat cok önemli bunlar icin..maneviyat ikinci planda yer aliyor.bazen o bile olmuyor.inatci ve dedigim dedikler.mümkün degil ikna olmazlar.Sabit fikirlilik var.cok bilmisler,yanlis bile olsa bildikleri sey,onlar icin o dogrudur.
Peki ilgilendiklerini nasıl anlayabiliriz? :)

maddiyat cok önemli bunlar icin..maneviyat ikinci planda yer aliyor.bazen o bile olmuyor.inatci ve dedigim dedikler.mümkün degil ikna olmazlar.Sabit fikirlilik var.cok bilmisler,yanlis bile olsa bildikleri sey,onlar icin o dogrudur.
Ayyyy okuyunca korktum. Ben başak burcuyum, annem başak burcu, eşim başak burcu.... Hepimiz başağız ve hayat o kadar zor değil şükür ki

ilgilendikleri Zaman anlarsin tabi ama bosuna da ilgilenmiyorlar.mutlaka bir cikari vardir :) :)

Arkadaşın sorduğu gibi nasıl anlayabileceğimizi merak ediyorum ben de. Arkadaşça mı yaklaşıyor yoksa başka bir şeyler var mı nasıl belli olur? Bir de adım atıp geri çekilme huyları var mıdır?

önce suyuna git canim.senden istenilen birsey oldugunda " hayir" demeyi dene.eger geri cekiliyorsa anlarsin.yok cekilmiyorsa senin basagin yükselenine bak o Zaman tabiki kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.belkide her basak ayni degildir ama,benim gördügüm,yasadigim herseyi ayni sekilde yasayan insanlar var.sanirim cogu basaklar birbirine benziyor.

Nisanlim basak burcu. Birkac kisi de ayni seyi soylemis, oldukca sabirlidirlar, her turlu nazi itina ile cekerler . Kendisinin, ailesinin ve sevdiklerinin sağlığına önem verirler (bi yerin mi ağrıyor, hadi hadi durma doğru doktora! Gidene kadar da başının etini yerler. Hastayım demeye korkarsın). Ailesine düşkün olurlar, bu bakımdan iyi bir eş ve baba olurlar diye düşünüyorum. Ancaaaakkk, kendilerini beğenmiş olup egoları tavandır!. Hiçbir zaman hatalarını kabul etmezler. Herseyi bilirler(!), herseyin en iyisi kendisindedir. Ve sahip olduğu herşeyle (telefon, araba vs) da övünmeyi, böbürlenmeyi (maalesef) çok severler. Verilen işi ve görevi ciddi bir titizlikle ve disiplin anlayışı ile yaparlar, hakkını verirler, ancak yapmak istemediği bir şeyi mümkün değil yaptıramazsınız. Bunların bir comfort zone'u var, onun dışına çıkarmaya çalışırsanız, bu kibar, sevecen ve düşünceli beyfendi kalbinizi orta yerinde çatt diye kırar. Sonra özür diler ama nafile! O yine bildiğini okur. Bu konuda gizli bir bencildir! Sizi önemsiyormuş gibi durur ama kendi isteklerinden ve düşüncelerinden kolay kolay taviz vermez. Bir de bilmiyorum tüm başak erkekleri mi böyle ama tanıdıklarıma baktığımda, gerçekten sevdiklerinde o kişiden vazgeçmeleri çok zor oluyor, yani ciddi seyreden bir ilişkide ayrılmak isteyen taraf başak erkeği olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…