Başakşehir Çam sakura hastanesi tüp bebek

eda4646

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
180
68
18
30
Merhaba kizlar ben son aşilamami yaptirdim eğer tutmazsa tüp bebeğe geçicem Başakşehir çam sakura hastanesinde tedavi gören varmi?nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim?

Merhabalar, bende çam sakurada aşılamaya başlayacağım eşimin tahlilleri onaylandıktan sonra. Muzaffer bey mi yaptı aşılamayı tecrübeleriniz nedir iğne sanırım tüp bebekte verilen iğne

Merhaba kizlar ben son aşilamami yaptirdim eğer tutmazsa tüp bebeğe geçicem Başakşehir çam sakura hastanesinde tedavi gören varmi?nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim?
Merhaba Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bende muzaffer hocaya gidiyorum asilama ixin rapor çıkarttık 2asilama yapıldı bu ay 3.asilama için tedaviye başladık fakat asilama günü gelmeden yumurtalarım erken çatladı ve iptal edildi sağ tüp de şişme var içi su dolmuş oyuzden bayramdan sonra gel laparoskopi yapılacak dedi sonrada direk tüp bebek tedavisi olmalısın dedi bende heyecanla bekliyorum Fakat tüp bebek raporu çıkartmak biraz zaman alıyormuş asilama kadar kolay ve erken alinmiyormus heyete çıkmak lazım ortalama 2 3 ay sürer dedi Gülşah hemşire

Amin canim inşallah..anladim rapor almak çok yorucak yani

Merhabalar, bende çam sakurada aşılamaya başlayacağım eşimin tahlilleri onaylandıktan sonra. Muzaffer bey mi yaptı aşılamayı tecrübeleriniz nedir iğne sanırım tüp bebekte verilen iğne
Merhaba ben kanunide yaptirdim tüm tedavilerimi 3 aşilama da.orda oldu

Aşılamadan dolayı

Kizlarr bugün çam sakuraya gittim muzafffer hocaya tüp bebek yapilcak ama ondan önce tahlillerimi tamamlamam lazim..rapor dan bahsetmedi

Kizlarr bugün çam sakuraya gittim muzafffer hocaya tüp bebek yapilcak ama ondan önce tahlillerimi tamamlamam lazim..rapor dan bahsetmedi
Kuzum inşallah sonuçların olumlu olur.problem neydi neden tüp bebek yaptıracaksınız.sorularımı maruz gör yolun başındayız hiç anlamıyorum bizde çam sakuraya gitmeye başladık eşimin sperm testi sonucu negatif çıktı sadece bi tane var oda cansız denildi bizde koştur koştur çam sakuraya gittik.genetik test yaptılar sonucunu bekliyoruz ona göre tüp bebek yapılacak dediler.bide yanlış anlamazsan şey soracağım çam sakura da tüp bebek yaptırmak istersek ücret nasıl oluyor İnan hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.daha önce bütün istenilenleri özelde yaptırmıştık eşimin sonucu kötü çıkınca özeldeki doktor genetik test için oraya yönlendirdi.sonra çam sakurada ki genetik test yapan doktor söyledi orda tüp bebek yapıldığını ama işleyiş nasıl bilmiyoruz

Amin inşallah..benim 1 tüpüm kapali herşeyi denedik olmadi aşilamadan sonra son çare tüp bebeğe yönlendirdiler.eşimde sorun yok ama yinede tekarlanmasi lazım testler o da bidahaki ayin sonunda olcak..ücret olarak tam bilmiorum

Senden tahlil istediler mi?

Hayır benden istenilmedi yapılan diğer tahliller rahim filmi sonucu yeterli denildi.tek problem hiç sperm olmaması
Anladim canim hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel şeyler olur üzülme..Tüp bebeği çam sakura da yaptır bence okdr harcama özelde..baya fark oluyomuş fiyat olarak..

Anladim canim hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel şeyler olur üzülme..Tüp bebeği çam sakura da yaptır bence okdr harcama özelde..baya fark oluyomuş fiyat olarak..
İnanın fiyatlardan hiç bir bilgim yok zaten hastanelere dolaşmaktan bir sürü harcama yaptık.yeter ki olsun diye her doktora başvurduk ama sonuç buraya bağlandı.çam sakurada tüp bebek işleyişi nasıl oluyor fiyat olarak ne istenir duydunuz mu daha önce?bilginiz varmı

Bugün tahlilim var bilgi almaya calişcam

Tahlilimi yaptirdim.o gün prolaktinim 28 çıktı hafif yüksek..eşim de tahlillerini yaptircak onu bekliyorum..sen naptin?
Prolaktine takılma benim ilk 45 çıkmıştı sonra beyin cerrahına yönlendirdi orda düşük çıkmıştı yine de beyin MR ı çekti doktor birsey çıkmadı.kan vereceğin zaman stresli heyecanlı bile olsan prolaktin o an yüksek çıkabiliyormuş.bizde aynı genetik testi sonucunu bekliyoruz y kıromozumu dediklerinin sonucu çıkmış tamamı çıksın ona göre sonucu konuşuruz demiş doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…