Başakşehir Çam sakura hastanesi tüp bebek

Yumurta toplamaya ücret ödemedim transfere ödedim ilk transfer 2000 civariydi ikinci transfer 1700 tlydi..
Merhaba çam sakurada yumurta toplama işleminde anestezi oldunuz mu süreç nasıl işledi. Uyuşturmadan çok mu acıtıyorlar bir tanıdık öyle dedi ama burdan da sormak istedim

Merhaba anestezi li yapiliyo ağrı hissetmedim ben uyuyosun tamamen
Çok iyiymiş Zeytinburnu Zeynep kamişseniz uyuşturmamışlardı arkadaşı çok fena ağlayarak çıktı işlemden🥺 o zaman hastane anestezi veriyorsa iyi. İlgilenmişler demek.
Ama çoğu kişi bir embriyo bırakıyor demiş hastane geriye neden acaba . Mesela 10 embriyo döllenmeye bırakılıyorsa 1 tanesi 5.güne ulaştı deniyormuş doğru mu acaba

Çok iyiymiş Zeytinburnu Zeynep kamişseniz uyuşturmamışlardı arkadaşı çok fena ağlayarak çıktı işlemden🥺 o zaman hastane anestezi veriyorsa iyi. İlgilenmişler demek.
Ama çoğu kişi bir embriyo bırakıyor demiş hastane geriye neden acaba . Mesela 10 embriyo döllenmeye bırakılıyorsa 1 tanesi 5.güne ulaştı deniyormuş doğru mu acaba
EVet genelde 1 tane kaliyo ama o herkeste ayni olmaz embriyo kalitesine bağlı

Kuzum inşallah sonuçların olumlu olur.problem neydi neden tüp bebek yaptıracaksınız.sorularımı maruz gör yolun başındayız hiç anlamıyorum 😩 bizde çam sakuraya gitmeye başladık eşimin sperm testi sonucu negatif çıktı sadece bi tane var oda cansız denildi bizde koştur koştur çam sakuraya gittik.genetik test yaptılar sonucunu bekliyoruz ona göre tüp bebek yapılacak dediler.bide yanlış anlamazsan şey soracağım çam sakura da tüp bebek yaptırmak istersek ücret nasıl oluyor İnan hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.daha önce bütün istenilenleri özelde yaptırmıştık eşimin sonucu kötü çıkınca özeldeki doktor genetik test için oraya yönlendirdi.sonra çam sakurada ki genetik test yapan doktor söyledi orda tüp bebek yapıldığını ama işleyiş nasıl bilmiyoruz
Merhaba acaba genetik sonucunuz çıktımı bende genetik testi sonucu tüp bebeğe yönlendirildim acaba çam sakuradaki tüp bebek bölümüne pgt cihazı geldimi bilginiz varmı

Merhaba acaba genetik sonucunuz çıktımı bende genetik testi sonucu tüp bebeğe yönlendirildim acaba çam sakuradaki tüp bebek bölümüne pgt cihazı geldimi bilginiz varmı
Çoktan çıktı test veriyoruz bir ay içerisinde çıkıyor zaten
Biz test vereli bir yıl oldu nerdeyse

Ne yazıkki dmd taşıyıcısıyım 3 yıldır çam sakuraya pgt cihazının gelmesini bekliyoruz özel çok pahalı olduğu için kaldık öyle
Merhaba,
Ben çok fazla bilgi sahibi değilim ama SGK ile anlaşmalı tüp bebek merkezleri olduğunu, tedavinizi buralarda yaptırırsanız ücretlerin SGK tarafından karşılandığını okudum.
Buradan bakabilirsiniz.

Back
X