Başakşehir Çam sakura hastanesi tüp bebek

Prolaktine takılma benim ilk 45 çıkmıştı sonra beyin cerrahına yönlendirdi orda düşük çıkmıştı yine de beyin MR ı çekti doktor birsey çıkmadı.kan vereceğin zaman stresli heyecanlı bile olsan prolaktin o an yüksek çıkabiliyormuş.bizde aynı genetik testi sonucunu bekliyoruz y kıromozumu dediklerinin sonucu çıkmış tamamı çıksın ona göre sonucu konuşuruz demiş doktor.
Anladim canim..herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Merhaba Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bende muzaffer hocaya gidiyorum asilama ixin rapor çıkarttık 2asilama yapıldı bu ay 3.asilama için tedaviye başladık fakat asilama günü gelmeden yumurtalarım erken çatladı ve iptal edildi sağ tüp de şişme var içi su dolmuş oyuzden bayramdan sonra gel laparoskopi yapılacak dedi sonrada direk tüp bebek tedavisi olmalısın dedi bende heyecanla bekliyorum Fakat tüp bebek raporu çıkartmak biraz zaman alıyormuş asilama kadar kolay ve erken alinmiyormus heyete çıkmak lazım ortalama 2 3 ay sürer dedi Gülşah hemşire
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede kavuşursunuz yavrunuza 😢 rapor işlemleri ne kadar sürüyor kaç günde çıkıyor bizde çam sakurada tüp bebeğe başlayacağız ve hiç bilgim yok çok heyecanlı ve meraktayım

İnanın fiyatlardan hiç bir bilgim yok zaten hastanelere dolaşmaktan bir sürü harcama yaptık.yeter ki olsun diye her doktora başvurduk ama sonuç buraya bağlandı.çam sakurada tüp bebek işleyişi nasıl oluyor fiyat olarak ne istenir duydunuz mu daha önce?bilginiz varmı 🤭
Merhaba tüp bebek yaptırdınız mı acaba sonuç ne oldu doktorlar emriologları nasıl bununla ilgili bilginiz varmI

Merhaba tup bebek yaptırdınizmi acaba bende yaptiraagim cok merk ediyorum ilaçlar ücretli mi tup bebek ucretlimi
Merhaba henüz yaptırmadık o yönde ilerliyoruz siz hangi şehirdesiniz gittiğiniz bi doktor varmı?ilaçlar devlette de özelde de ücretli evet

Merhaba henüz yaptırmadık o yönde ilerliyoruz siz hangi şehirdesiniz gittiğiniz bi doktor varmı?ilaçlar devlette de özelde de ücretli evet
Bende istanbul dayim cam sakurada yaptiracagim benim oncelik hidrosel penks ameliyati olmam gerekli imis. Doktorum muzaffer zeki duman yarin ameliyat günü verecekler ondan sonra surec nasil ilerler bilmiyorum

Bende istanbul dayim cam sakurada yaptiracagim benim oncelik hidrosel penks ameliyati olmam gerekli imis. Doktorum muzaffer zeki duman yarin ameliyat günü verecekler ondan sonra surec nasil ilerler bilmiyorum
Çok geçmiş olsun benim o kadar bilgim yok eşimden dolayı tedavideydik ben Muzaffer hocada adetin 3.ve 22.günü kan verdim başka da görmedim.ayın 15 inde tüp bebek doktoruyla görüşmek için gideceğiz raporumuz onaylanacak sonra da reçete yazılacak cok az kaldı 🥺🥺

Çok geçmiş olsun benim o kadar bilgim yok eşimden dolayı tedavideydik ben Muzaffer hocada adetin 3.ve 22.günü kan verdim başka da görmedim.ayın 15 inde tüp bebek doktoruyla görüşmek için gideceğiz raporumuz onaylanacak sonra da reçete yazılacak cok az kaldı 🥺🥺
Rabbim zorunuzu kolay etsin inşallah

Selam kizlar ben 2.tup bebek denemesine başladim çam sakura da..1.denemede toplam 9000tl gitti..

Selam kizlar ben 2.tup bebek denemesine başladim çam sakura da..1.denemede toplam 9000tl gitti..
Merhabalar çam sakurada tüp bebek tedavisinde ücret alınmıyor diye biliyordum. Üniversite hastanelerinde alınıyor diye biliyordum. Raporunuz çıkmışmıydı sizin ?

Back
X