- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Hastaneye yumurta toplama ve transfer için toplam ne kadar ödediniz yenimiydş bu olay birde hamile kaldınız mı acabaMerhaba evet raporluyum ilaçlar ve transfer için para ödedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye yumurta toplama ve transfer için toplam ne kadar ödediniz yenimiydş bu olay birde hamile kaldınız mı acabaMerhaba evet raporluyum ilaçlar ve transfer için para ödedim
Yumurta toplamaya ücret ödemedim transfere ödedim ilk transfer 2000 civariydi ikinci transfer 1700 tlydi..Hastaneye yumurta toplama ve transfer için toplam ne kadar ödediniz yenimiydş bu olay birde hamile kaldınız mı acaba
Merhaba, çam sakura da 20 gün önce transfer oldum maalesef negatif sonuç aldım. Transfer için 3075 tl gibi bi ücret ödedim sanırım fiyatlar artmış. Geriye kalan 3 embriyom donduruldu herhangi bi ücret talep etmediler.Hastaneye yumurta toplama ve transfer için toplam ne kadar ödediniz yenimiydş bu olay birde hamile kaldınız mı acaba
Sizden ofis histeroskobi çekildi mi acaba ona ücret ödeniyor mu bna pazartesi çekileceği söylendi deYumurta toplamaya ücret ödemedim transfere ödedim ilk transfer 2000 civariydi ikinci transfer 1700 tlydi..
Devlette bir kez dondurma hakkı olıyormuş ben onu Çapa hastanesinde kullandım. Ondan eğer öyle bir durum olursa ücret talep ederler benden. Geçmiş olsun üzülmeyin herşeyin vakti zamanı var. Bir sıkıntınız mı vardı yoksa sebepsiz infertilite miMerhaba, çam sakura da 20 gün önce transfer oldum maalesef negatif sonuç aldım. Transfer için 3075 tl gibi bi ücret ödedim sanırım fiyatlar artmış. Geriye kalan 3 embriyom donduruldu herhangi bi ücret talep etmediler.
Evet çekildi ücret ödemedimSizden ofis histeroskobi çekildi mi acaba ona ücret ödeniyor mu bna pazartesi çekileceği söylendi de
Merhaba bidahaki transferiniz ne zaman olcak?Merhaba, çam sakura da 20 gün önce transfer oldum maalesef negatif sonuç aldım. Transfer için 3075 tl gibi bi ücret ödedim sanırım fiyatlar artmış. Geriye kalan 3 embriyom donduruldu herhangi bi ücret talep etmediler.
Ağrılımıydı tanı amaçlı mı yapıyorlar yoksa o an her an bir işlem yapılıyor mu çok soru sordum kusura bakmayın. Tedirginliğim var ondanEvet çekildi ücret ödemedim
Transfer ağrısı gbi mi acaba. O an işlem yapıldı mı sana bir sıkıntı varsa tabi. Yeni hormon testi verdim bende normalde düzgün çıkan hormonlarım Şuan prolaktin yüksek çıktı artk durum nasıl devam eder bilmiyorumSorun değil canım sorabilirsinevet ağrili bi işlem ama dayanabilecek bi ağrı..
1 seneyi geçtikten sonra embriyonuz kalırsa ödeme yapacaksınız dedi sekreterDevlette bir kez dondurma hakkı olıyormuş ben onu Çapa hastanesinde kullandım. Ondan eğer öyle bir durum olursa ücret talep ederler benden. Geçmiş olsun üzülmeyin herşeyin vakti zamanı var. Bir sıkıntınız mı vardı yoksa sebepsiz infertilite mi
Merhaba, temmuz ayı adetim de olacakmış süre bana da uzun geldi ama yakacak bişey yok düştük ellerine ne derlerse yapıyoruz. Bana da 3.günü transfer ettiler olmadı. Geriye kalanlarda 2 tane 5aa. 1 tane 4 aa inşallah bunlardan biri tutarMerhaba bidahaki transferiniz ne zaman olcak?
Benimde haziranda olcak transferim inşallah..hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba, temmuz ayı adetim de olacakmış süre bana da uzun geldi ama yakacak bişey yok düştük ellerine ne derlerse yapıyoruz. Bana da 3.günü transfer ettiler olmadı. Geriye kalanlarda 2 tane 5aa. 1 tane 4 aa inşallah bunlardan biri tutar
Transferde ağrı yokki..regl ağrisi gibi oluyo.bana işlem yapılmadı..prolaktin belli olmuyo bazen iniyo bazen cikiyo benimde öyleydiTransfer ağrısı gbi mi acaba. O an işlem yapıldı mı sana bir sıkıntı varsa tabi. Yeni hormon testi verdim bende normalde düzgün çıkan hormonlarım Şuan prolaktin yüksek çıktı artk durum nasıl devam eder bilmiyorum
Benim transferim çok ağrılı oldu ohss rahatslıgı geçirdim. Evet bundan 5 ay öncede yükseldi sonra düştü ama mr istediler prolaktin için ilaçlı. Ona girdim sonra düştü herhalde stresle alakalı durum. Haziran da transferin varmış, rabbim inşallah o sürece sokmadan kendiliğinden müjdeli haberi alırsın.Transferde ağrı yokki..regl ağrisi gibi oluyo.bana işlem yapılmadı..prolaktin belli olmuyo bazen iniyo bazen cikiyo benimde öyleydi
Transferde zorlandığım şey idrar tutmaBenim transferim çok ağrılı oldu ohss rahatslıgı geçirdim. Evet bundan 5 ay öncede yükseldi sonra düştü ama mr istediler prolaktin için ilaçlı. Ona girdim sonra düştü herhalde stresle alakalı durum. Haziran da transferin varmış, rabbim inşallah o sürece sokmadan kendiliğinden müjdeli haberi alırsın.![]()
Bahçecide idrarı çok sıkıştırmıyorlarmış. Birde yarım saat yatırıp sonra idrarını yapıyorsun. Ama ben çapada oldum çok sıkışık istediler birde hemen idrar yaptırdılar. Pek doğru bulmadım açıkçası bu durumu.Transferde zorlandığım şey idrar tutmaamin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler aliriz tez zamanda
Evet keşke sondayla boşaltasalar biraz hemen gitmeyiz lavaboyaBahçecide idrarı çok sıkıştırmıyorlarmış. Birde yarım saat yatırıp sonra idrarını yapıyorsun. Ama ben çapada oldum çok sıkışık istediler birde hemen idrar yaptırdılar. Pek doğru bulmadım açıkçası bu durumu.
Evet bence o an embriyo gidiyor bile olabilir. İdrar işleminde bilemedim, hayırlısı inşallah.Evet keşke sondayla boşaltasalar biraz hemen gitmeyiz lavaboya