Patron ağız kokusunu çekmekten bıktım yıllardır... 3 kuruş para verirler sinekten yağ çıkaralım diye uğraşırlar.Benim çalışmam şart ekonomik yönden bir ömür boyu.Ama mesela, şuan önmuhasebecilik yapıyorum sadece parayı kazanmak için.İşimi sevmiyorum.Annemle dün uzun uzun konuştuk, ne iş yapsan mutlu olurdun dedi hiiiç bi iş cazip gelmiyo dedim patronun ağzına bakmaktan bıktım dedim ozaman anca kendi işin olacak dedi..O an kafamda bi ampul yandı..24 yaşındayım.Acaba bayan giyim mağazası açıp annemle beraber kendi işimizi yapsak nasıl olur dedim??? riskli bi iş..Ama Ucunda ya batarsak korkusuyla da hiç bişey yapılamaz.Siz ne dersiniz?? 30 yaşa kadar bayan girişimcilere kredi sağlanıyo farklı bankalarda.Bu işe girişsem mi geceden beri düşünüp duruyorum.
5 yıllık bir ilişkim var.Sevgilim kurumsal bi mağazada müdür yardımcısı.Bu konuyu açtım (içimden kesin saçmalama nevertime diyeceğini geçirerek...)
Çok mantıklı çok güzel bi fikir dedi.Sen giyimde zevklisin annende öyle.Kasa işine sen bakarsın Annenle beraber bu işi kıvırırsınız tabi bende yardımcı olurum dedi.Ama bunun için benim askere gidip gelmemi bekleyelim çünkü Allah muhafaza batarsanız senle ben ödücez mecburen dedi...Evlilikten takılanlarla filan. onun askere gidip gelip evlenmemiz de neredeyse 2 sene sürer..
Bende de hemen bu işe girişme arzusu başladı..Siz ne dersiniz?
5 yıllık bir ilişkim var.Sevgilim kurumsal bi mağazada müdür yardımcısı.Bu konuyu açtım (içimden kesin saçmalama nevertime diyeceğini geçirerek...)
Çok mantıklı çok güzel bi fikir dedi.Sen giyimde zevklisin annende öyle.Kasa işine sen bakarsın Annenle beraber bu işi kıvırırsınız tabi bende yardımcı olurum dedi.Ama bunun için benim askere gidip gelmemi bekleyelim çünkü Allah muhafaza batarsanız senle ben ödücez mecburen dedi...Evlilikten takılanlarla filan. onun askere gidip gelip evlenmemiz de neredeyse 2 sene sürer..
Bende de hemen bu işe girişme arzusu başladı..Siz ne dersiniz?