• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Bende hızlıca yediklerimi paylaşıyorum:sabah:yarım domates.yarım kk süzme peynir.1dlm ekmek.arada iki küp şekerli türk kahvesi,öğlen bir kase çorba.Bugün regl oldum bu arada.Artık karar aldım yediğim çorbaalara kırmızı biber atıyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş.Birde mekik çekemediğim için göbek atıcam hergün daha önce denemiştim boynum tutulduğu için bıraktım 4 gün falan yapmıştım ama hem kendimi iyi hissetmiştim hemde duruşum düzelmişti sanki..reglim biter bitmezde ip atlamaya başlicam İnşallah yapıcam bunların hepsini...

Kirmizi pul biberi bende bu gun kullandim bolca ayni gun baslamisiz:))) hic te sevmem acıyı ama yana yana yedim mantari
Menun az geldi canim bana reglden dolayi iştahsızlık mi oldu,( kimi insanda oluyor ben de hiç olmaz) yoksa bilerek mi?
Bebegime yemek yedirirken ilgisini cekmek icin oynarim bende bazen ohh nasil rahatliyo insan...
Ip atlamak cok iyi çalıştırıyor mus vücudu hic birisi olmasada bunu yapsanda iyi sonuç alırsın

Kirmizi pul biberi bende bu gun kullandim bolca ayni gun baslamisiz:))) hic te sevmem acıyı ama yana yana yedim mantari
Menun az geldi canim bana reglden dolayi iştahsızlık mi oldu,( kimi insanda oluyor ben de hiç olmaz) yoksa bilerek mi?
Bebegime yemek yedirirken ilgisini cekmek icin oynarim bende bazen ohh nasil rahatliyo insan...
Ip atlamak cok iyi çalıştırıyor mus vücudu hic birisi olmasada bunu yapsanda iyi sonuç alırsın

İştahsızlıkta denebilir moralim bozuk balkona kedi tünemiş nasıl kurtulacağım bilmiyorum üstelik oturma odasına açılıyor kapı çocukta var tüyden nefret ederim.Ya canım mezdeke stresi falan alıyo götürüyo benim bebekte sevdi müziği.Atlamak için ipi 3 ay önce bir hevesle aldım iki gün yatım üçüncü olmadı:50::50:reglim bir bitsin başlicam inşallah bırakmamak üzere.Birde bu ip atlamayı kilolarını korumak için kullananlar bile var...

İştahsızlıkta denebilir moralim bozuk balkona kedi tünemiş nasıl kurtulacağım bilmiyorum üstelik oturma odasına açılıyor kapı çocukta var tüyden nefret ederim.Ya canım mezdeke stresi falan alıyo götürüyo benim bebekte sevdi müziği.Atlamak için ipi 3 ay önce bir hevesle aldım iki gün yatım üçüncü olmadı:50::50:reglim bir bitsin başlicam inşallah bırakmamak üzere.Birde bu ip atlamayı kilolarını korumak için kullananlar bile var...

Canim ya sineklik var mi kapıda yada pencerede bi müddet kapi pencere acmamak lazim allahtan hava serinledi...cok dikkat et ben de cok huylanirim haklisin bi yolunu bulup kurtulmalisin.benimde kuş gelmisti balkonuma zor kurtuldum.
Balkonda hic bir sey birakmamak belki ise yarar

Hadi bakalim inşallah istikrarlı bi şekilde atlarsin ipini:)
Ben bu gun yine yurudum 45 dk
2 yesil çay da ictim
Yazdiklarimin disina çıkmadım
Dolap temizledim mekige halim kalmadı
Ins bu kadar emek veriyoruz sonuca ulasiriz

Akşam dayanamadım ve 4 kaşık peynirli makarna yedim başkada bir şey yemedim....

Canim karbonhidratta lazim pismanlik duyma..insanin sinirleri yipranir enerjisi duser k.hidrat almazsa..baska bisey yememissin hesaplat istersen yediklerini gayet az yemissin bence

Canim ya sineklik var mi kapıda yada pencerede bi müddet kapi pencere acmamak lazim allahtan hava serinledi...cok dikkat et ben de cok huylanirim haklisin bi yolunu bulup kurtulmalisin.benimde kuş gelmisti balkonuma zor kurtuldum.
Balkonda hic bir sey birakmamak belki ise yarar

Hadi bakalim inşallah istikrarlı bi şekilde atlarsin ipini:)
Ben bu gun yine yurudum 45 dk
2 yesil çay da ictim
Yazdiklarimin disina çıkmadım
Dolap temizledim mekige halim kalmadı
Ins bu kadar emek veriyoruz sonuca ulasiriz

Sineklik var Allahtan ama yineden içime sinmiyo kuşa razıyım inanki kedinin tüylerinde parazit bulaşıyorya o nedenle.Görürsem kendisini ilk işim fırçanın sapını belinde kırmak olacak çok sinirlendim :47::47:Yürüyüş yapmak iyi gelmişti.İnsana diyette olunca gün boyunca ne atıştırsam diye bir dürtü geliyor.Merak etme canım vereceğiz kiloları bize lazım olan tek şey gaza gelmek :52::52::52:

Gün boyu yediklerimi hesapladım ve peynirli makarna beni bitirdi toplamda 1173 kalori almışım...:5::5::5::5:

Düşünüyorumda normal zamanda o kadar kalorili şeyler yiyormuşumki hiç dikkat etmiyormuşum vay beee...

Düşünüyorumda normal zamanda o kadar kalorili şeyler yiyormuşumki hiç dikkat etmiyormuşum vay beee...

Di miii pastalar börekler pilavlar hic hesaplamadan ne yemisiz be iste sonuc ortada ne yapmisiz boyle vücudumuza
Canim 1178 cok degil yarin 1000 i asmamaya calisirsin olur biter.aslinda 1000 ve alti az biliyosun di mi boyle dusun rahatlat kendini
Arkadas yaaa ben eski kalori kayitlarima baktimda baya yiyormusum.umarim vucut kitlik sinyaline gecmez
karbonatli su deneyebilirsin cok kullanan var, ben icemedim..

Di miii pastalar börekler pilavlar hic hesaplamadan ne yemisiz be iste sonuc ortada ne yapmisiz boyle vücudumuza
Canim 1178 cok degil yarin 1000 i asmamaya calisirsin olur biter.aslinda 1000 ve alti az biliyosun di mi boyle dusun rahatlat kendini
Arkadas yaaa ben eski kalori kayitlarima baktimda baya yiyormusum.umarim vucut kitlik sinyaline gecmez
karbonatli su deneyebilirsin cok kullanan var, ben icemedim..

Canım doğru söylüyosun 1000 in altı çok düşük.Karbonatlı suyun karbonatı bi fazla kaçarsa çok zararlı canım o yüzden deneyemem.kitlik sinyali için arada bir gün yüksek kalori almak gerekiyor.

gunaydınnn kızlarrr keyıfler nasıl ? Nasıl gıdıyor , durumlar nedir sizleri cok ozluyorum :25: ama cok sık gelemıyorum ...

kafama yatan bır dıyet var onu yapım dıyorum umarım elden ayaktan dusmem :44:

gunaydınnn kızlarrr keyıfler nasıl ? Nasıl gıdıyor , durumlar nedir sizleri cok ozluyorum :25: ama cok sık gelemıyorum ...

kafama yatan bır dıyet var onu yapım dıyorum umarım elden ayaktan dusmem :44:

İyiyiz canım sen nasılsın durumlar iyi gibi bizde seni özledik...Sen ne diyet nede başka birşeyi kafana takma smmm ne diye baktım googleden çok zormuş olmak o kadar emek vermişsin önce sınava konsantre ol edebilirsen dikkat et kilonada Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

İyiyiz canım sen nasılsın durumlar iyi gibi bizde seni özledik...Sen ne diyet nede başka birşeyi kafana takma smmm ne diye baktım googleden çok zormuş olmak o kadar emek vermişsin önce sınava konsantre ol edebilirsen dikkat et kilonada Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

aminn canımm cumlemızın ınsallah ... Allahım emeklerının karsılıgını versın ....

sınava guzel konsantreyım evet zor bır surec zor bır sınav ... hıcbırsey kolay degıl bu devırde :5::5: Allahım saglık sıhhat versın herseyın caresı bulunur ....

su dıyet dedııgım detoks gıbı bırsey dayaanabıldıgım yere kadar dayanayım dıyorum cunkı kendımı cok agır hıssedıyorum .... dune gore gene hafıfım aslındaa ....

sen nasılsınn duzenını kurdun mu ne ettın ?

aminn canımm cumlemızın ınsallah ... Allahım emeklerının karsılıgını versın ....

sınava guzel konsantreyım evet zor bır surec zor bır sınav ... hıcbırsey kolay degıl bu devırde :5::5: Allahım saglık sıhhat versın herseyın caresı bulunur ....

su dıyet dedııgım detoks gıbı bırsey dayaanabıldıgım yere kadar dayanayım dıyorum cunkı kendımı cok agır hıssedıyorum .... dune gore gene hafıfım aslındaa ....

sen nasılsınn duzenını kurdun mu ne ettın ?

Kurdum şükür yuvarlanıp gidiyoruz :52::52::52:Şimdi biraz hareket edeyim diyorum ne olursa...Vücudun alıştı sanırım hafif düzene...

Kurdum şükür yuvarlanıp gidiyoruz :52::52::52:Şimdi biraz hareket edeyim diyorum ne olursa...Vücudun alıştı sanırım hafif düzene...

sevındım canım senın adına gozun aydın rahata erdın nıhayet :16:

et et hopla zıpla evdesın nasılsa terle gır dusunu al cık .... vucudum evet alıstıya tekrar guzel bır duzenıme gıreyımde kafam rahat etsın bakalım hayırlısı

Back
X