• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Günaydın kızlar napıyosunuz? Bu sabahki menüm

2 dilim kepekli ekmekten yağsız kaşarlı tost
1 kk beyaz peynir * şekersiz çay
1 tatlı kaşığı pekmez

Günaydın kızlar napıyosunuz? Bu sabahki menüm

2 dilim kepekli ekmekten yağsız kaşarlı tost
1 kk beyaz peynir * şekersiz çay
1 tatlı kaşığı pekmez

Günaydın canım kahvaltı ettim hareket etme teşebbüsünde bulundum ama edemedim bebeişim izin vermedi...

hoşbulduk canım 26 yaşındayım çalışıyorum 66 kiloyum 1.67 boyum var 60 kiloya inmek istiyorum ama başaramıyorum nedense yaaa gece uyanıp uyanıp yiyorum sürekli bişeyler:ssz:

Olur canım merak etme ama gece atıştırmaları devam ederse gidenlerde geri gelir gereken şey azim yapılamayacak birşey yok insanlar 50 kilo veriyor.Bizde yapabiliriz...

Bende istiyom deli olmakk...

hepimizin içinde vardır bıryerlerde delilik onemlı olan dışarı cıkarmak :32::32:

mıllet dışarı cıkarmak ister bense bir türlü yerine sokamadım :60: :60:

cok mu pozıtıfım neyımmm gızlarrr butun enerjı patlaması yasıommmm

1 lt suyumu ıctım
1 smt domates , peynır zeyın yidim geyfaltıda

bitki çayımıda ıctım ..... sımdıde 3-4 damla sut damlattıgım kahvemı ıcıyorum ımmmmhhh ...

amanınn amanınnn bı daddlıı bı daddlııı budamı yozgatlı :60:

hepimizin içinde vardır bıryerlerde delilik onemlı olan dışarı cıkarmak :32::32:

1 lt suyumu ıctım

bitki çayımıda ıctım ..... sımdıde 3-4 damla sut damlattıgım kahvemı ıcıyorum ımmmmhhh ...

Simittten olmuş olabilir mi acep...bende yesemmiki mutlu olurummuki..

Olur canım merak etme ama gece atıştırmaları devam ederse gidenlerde geri gelir gereken şey azim yapılamayacak birşey yok insanlar 50 kilo veriyor.Bizde yapabiliriz...

nasıl yapıcaz canım 1,5 yaşında kızım var benim 70 kiloyla doğuma girdim doğum sonrası 63 kiloya düştüm ama üzerine 3 kilo daha aldım canım göbek var bende oturunca çıkıyo deli oluyorum yaaa herkes çok kilo aldın sen deyip duruyo:ssz:

1 lt suyumu ıctım

afiyet olsun canım :27:

Günaydın canım kahvaltı ettim hareket etme teşebbüsünde bulundum ama edemedim bebeişim izin vermedi...

Canım o bebişler yok mu o bebişler hangimize izin verirler ki. Ne zaman yemek hazırlasam ya da kahvaltı edecek olsam uyuyor olsa bile uyanıyo. 10 dk lık yemek oluyo mu sana 1 saat. Benim oğlan da çok hareketli bi de dışarı çıkmak istiyo şu an bile ağlıyo attaaa
diye. Hava da soğuk buralarda yağmur yağıyo şu an

nasıl yapıcaz canım 1,5 yaşında kızım var benim 70 kiloyla doğuma girdim doğum sonrası 63 kiloya düştüm ama üzerine 3 kilo daha aldım canım göbek var bende oturunca çıkıyo deli oluyorum yaaa herkes çok kilo aldın sen deyip duruyo:ssz:

afiyet olsun canım :27:

SAĞOL canım bırsey sorucam cevap yazarken bırkac alıntıyı nasıl yapıyorsun ben halen cozemedım o olayıda :18::30:

olabılır canım .. sokak simidine hiç dayanamıyorummmm vallahi neydim :33::33:

olabılırsın yarın sabah ekmek yerıne 1 tane sımıt ye guzel gıdıyor vallahı domates salaatalık peynırle oh misss :56:
Nerden hatırlattın kız, canım istedi şimdi. Buzlukta var 2 simit 5 dk fırına atsam pamuk gibi olur ama yoook yemiyceeem

Back
X