• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Diyetisyene gittiğine göre hormon testlerin yapılmıştır,özelemi devletemi gidiyorsun..devlette görevli olanlar herkese aynı liste veriyor diyorlar ben gitmedim o nedenle...

Özele gittim lakin çok memnun kalmadım açıkcası:50: Hormon değerlerim normal çıktı lakin demir değerim çok düşük:31: Siz diyet değilde az yiyerek zayıflıyorsunuz galiba:26: kür falan içiyormusunuz yada çay:26:

canım şükran anlatmış sağolsun

nacızane bırkac onerı sunmak ıstıyorum ... mekık cekmeyı cogu kısı yalnıs bılıyor ... onemlı olan ust karın mı alt karın mı sorunun bunu cozmek ...

sonra eger ust karınsa sırt ustu uzan ...ellerı boyunda baglama cunkı boynunu kasar mazallah tutulursun ... kulak arkasında serbest bırak ellerını ... sonra yavasca karnının sıkılastıgını hıssederek yerdeyken nefes al , dıyaframı bosalt yukselırken nefess ver seslı yap bunu ... ve kalkıs esnasında tam kalkma zaten tam kalkmayı o pozısyonda zorlanarak yapar hatta yapamazsın ... hafıf gobegı sıktıgını hıssederek ceyrek kalkıs yap cok faydalı

eger sorun alt karınsa ; sırt ustu uzan ellerı popo altına koy ve bacaklarını tam kaldır yarım kalkış olacak yanı hatta dur foto eklım Eki Görüntüle 806687

foto bu burrda eller yanda ama sen popo altına koyunca daha rahat edebılkırsın

ay canım allah razı olsun denicem bu yöntemi eve gittiğim zaman ya şu göbek gitsin başka bişey istemiyorum yaaa:49::49:

Özele gittim lakin çok memnun kalmadım açıkcası:50: Hormon değerlerim normal çıktı lakin demir değerim çok düşük:31: Siz diyet değilde az yiyerek zayıflıyorsunuz galiba:26: kür falan içiyormusunuz yada çay:26:

Canım demir eksikliği kilo vermeni engeller bir süre sonraki diyetisyenin ona göre yazmıştır listeni demir depoların doldukça başlarsın vermeye.Ben birşey içemiyorum tiroidim problemli o nedenle...Ama yeşil çay ve sirkeli su içen arkadaşlar var...

Herkese merhaba yeni gelen arkadaşim hoşgeldin sefa getirdin
Topik cosmus oku oku bitiremedim
Egzersizler planlanmis hay maşallah
Ben sabah klasik kahv yaptim yumurta da ekledim busefer
Ara da kuru kayisi yedim ve elma
Oglende biber patlıcan kozledim yogurtla yiyeceğim

Bu sabahcok mutsuzum bebegimde sagolsun yaptigi ufak kazalarla tuz biber ekti bu gün bi bitseydi:((
Bebegimi yatirip uzun uzun spor yapacagim
Cumaya ne kaldi di mi???

Canım demir eksikliği kilo vermeni engeller bir süre sonraki diyetisyenin ona göre yazmıştır listeni demir depoların doldukça başlarsın vermeye.Ben birşey içemiyorum tiroidim problemli o nedenle...Ama yeşil çay ve sirkeli su içen arkadaşlar var...

Ben pek memnun kalmadım bu sebeble diyetisyenden.Özele gittim ama demirle alakalı ne yumurta sarısı,ne kuru üzüm,ne baklagil,nede kırmızı et önerdi:19:Geçmiş olsun:16:Bu arada destursuz girdim topiğinize kusura bakmayın:17:
HERKESE MERHABA
:3:

ohhh:ssz: Bu arada boyunuz kaç acaba:26: aynı kilodayız ama bmi gayet zayıf gösteriyor :26:

1,65 benı zayıf gostermıyor be canım :1: balık etlı duruyorum ben bırde sadece ust bolgem sorunlu bacaklarım ust bolgeme nazaran cok cok normal .......

Bu sabahcok mutsuzum bebegimde sagolsun yaptigi ufak kazalarla tuz biber ekti bu gün bi bitseydi:((
Cumaya ne kaldi di mi???

merhaba canım sende hos geldın ...

Cumaya ne kaldi di mi???

Yarın kaldı:18::18::18:

Cumaya ne kaldi di mi???

merhaba canım hoşbulduk
ben sabah 1 tane simit yedim
öğlende çeyrek karışık tost yedim
şimdi 1 bardak 1 tae kesme şekerle çay ictim
geçmiş olsun canım niye mutsuzsun ki
sıkma güzel canını

Back
X