• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Selamlar kızlar ...:) damdan düşer gibi olmasın kendimi tanıtayım ... Mydenizin arkadasiyim:29:(öyle dimi mydeniz)
bide çıkıp deme ben bu kızı tanımıyorumtanımıyorum:52:
Canim bu karikatürü görünce dayanamadım :1:
Ayni benim kafadan :37:
Bende ne kadar kilo almissin deyip,(niyeti iyi olmayan) beni rencide eden
insanlara içimden bas bas bunu bağırıyorum ....:)

HOSGELDIN canım :3::3:

evet ya tahta kuruları bırde cırkınler ama genede laf ederler ben sana donup dıyomuyummm hele şu tipeee , hele şu sufataaa , hele şu giyimeeee saça başa diyommu yanı :27::27:

Selamlar kızlar ...:) damdan düşer gibi olmasın kendimi tanıtayım ... Mydenizin arkadasiyim:29:(öyle dimi mydeniz)

Hpşgeldin canım mydenizin arkadaşı bizim arkadaşımızdırr...

BITKI CAYIMI ICTIM
yesıl cay ıctım sallama
2lt suyumu ıctım 3e baslıyamam yoksa sınavda altıma kaçırrım :60:52:

ALLAHIMAAA bınlerce kez sukurler ducan atak 1.gunumu cok rahat gecırdımm ınsallah kalan 5 gunumde boyle gecer :21:

DİRENDİMMMM ve 3 lt suyu bıtırdımm ...

gunu ozetlersek eger

sabah
elma sırkelı su
sekersız nescafe

1 dlm peynır
3-4 dlm sucuk

ara

bıtkı cayım

ögle

dukan krepi
1 dlm peynır

ara

nescafe 4-5 damla sutle

3 lt su
suandada bı kupa süt

aksam yok !:51:

canım kelebeğim seni burda görmek ne güzel şeref kusura bakma bu gün ev hanımlığım tuttu temizlik yapıyordum karşılayamadım:1::1::1:
tebrik ederim bu hafta bitirmişsin olayı..ne yaptında bu kadar kilo verdin pek merak ettim canım

bu gün kiraz coştu karikatürleriyle hepsine de çokk güldüm..kirazcım cidden topiğin maskotu oldun.her daim gel bak moralim sayende bu gün çok iyiydi...şuna bak yaaa sanalda olsa birbirimize moral veriyoruz bilgi veriyoruz ne kadder paylaşımcı insanlarız..sen nasıl bi mucizesin kadınlar kulübü:kkk::kkk::kkk:

DİRENDİMMMM ve 3 lt suyu bıtırdımm ...

gunu ozetlersek eger

sabah
elma sırkelı su
sekersız nescafe

1 dlm peynır
3-4 dlm sucuk

ara

bıtkı cayım

ögle

dukan krepi
1 dlm peynır

ara

nescafe 4-5 damla sutle

3 lt su
suandada bı kupa süt

aksam yok !:51:

süpersin canım tekrar tebrikler yalnız akşam yemelisin mutlaka yoksa menün çok zayıf kalır sende de çok halsizlik olur...ne yap et ye bi şeyler

emin ol sonuçlar çokk güzel olacakk.insan ikinci günden sonra daha da bi alışıyor:8::8:

canım kelebeğim seni burda görmek ne güzel şeref kusura bakma bu gün ev hanımlığım tuttu temizlik yapıyordum karşılayamadım:1::1::1:
tebrik ederim bu hafta bitirmişsin olayı..ne yaptında bu kadar kilo verdin pek merak ettim canım

bu gün kiraz coştu karikatürleriyle hepsine de çokk güldüm..kirazcım cidden topiğin maskotu oldun.her daim gel bak moralim sayende bu gün çok iyiydi...şuna bak yaaa sanalda olsa birbirimize moral veriyoruz bilgi veriyoruz ne kadder paylaşımcı insanlarız..sen nasıl bi mucizesin kadınlar kulübü:kkk::kkk::kkk:
Canım est... Teşekkür ederim bu güzel karşılama icin... Ben takipteyim sizi... Allah nazarlardan saklasın ...
Biraz sisligim vardı sanırım ... Birde hasta oldum... Mide bulantisindan iştahım kesildi böyle oldu.. İns devam eder verislerim...
Ellerine saglık evin mis gibi olmuştur ...
Hic is bitmiyor ki biciriklarla ....:)
Bende seni tebrik ediyorum supersin arkadasım

Canım est... Teşekkür ederim bu güzel karşılama icin... Ben takipteyim sizi... Allah nazarlardan saklasın ...
Biraz sisligim vardı sanırım ... Birde hasta oldum... Mide bulantisindan iştahım kesildi böyle oldu.. İns devam eder verislerim...
Ellerine saglık evin mis gibi olmuştur ...
Hic is bitmiyor ki biciriklarla ....:)
Bende seni tebrik ediyorum supersin arkadasım

canım inanıyorum ki martta tatilde çıpçıtır olacaksın..çok geçmiş olsun Allah şifa versin bazen hasta olmak işe yarayabiliyor her ne kadar acı çeksekte hastayken:43:

benim kk ile ilk tanışıklığım emziren anneler topiğiydi o yüzden evim gibi oldu kopamadım.oradaki arkadaşlarımı da özlüyorum sohbetlerimizi paylaşımlarımızı...o yüzden seni burda görmek pek bi sevindirdi beni:16::16:

lütfen hep takip et beni canımmm çok motive oluyorum..bu sefer inancım sonsuz sende bende bizde inceleceğizzzz

teşekkür ederim ev eh işte biraz toparlandı bayrama kadar idare eder inşallah bu bıcırıklarla o zamana yine yaparım artık

yarına tatil günüm benim.:18:.hafta sonu kontenjanından faydalanacağım.:ssz::ssz::ssz:.kızlar da gelecek, muhtemelen sabah giremem,kaynatacağız bi güzelllll yine görüşürüz canım beklerim tekrar :1:

iyi geceler :3:

canım inanıyorum ki martta tatilde çıpçıtır olacaksın..çok geçmiş olsun Allah şifa versin bazen hasta olmak işe yarayabiliyor her ne kadar acı çeksekte hastayken:43:

benim kk ile ilk tanışıklığım emziren anneler topiğiydi o yüzden evim gibi oldu kopamadım.oradaki arkadaşlarımı da özlüyorum sohbetlerimizi paylaşımlarımızı...o yüzden seni burda görmek pek bi sevindirdi beni:16::16:

lütfen hep takip et beni canımmm çok motive oluyorum..bu sefer inancım sonsuz sende bende bizde inceleceğizzzz

teşekkür ederim ev eh işte biraz toparlandı bayrama kadar idare eder inşallah bu bıcırıklarla o zamana yine yaparım artık

yarına tatil günüm benim.:18:.hafta sonu kontenjanından faydalanacağım.:ssz::ssz::ssz:.kızlar da gelecek, muhtemelen sabah giremem,kaynatacağız bi güzelllll yine görüşürüz canım beklerim tekrar :1:

iyi geceler :3:
Oooooh sefanız olsun ... İyi kaynatmalar... Hafta sonu bana da yorucu olcak biraz...
aman dikkat edelimde verdiklerimiz geri gelmesin..:1:.. Sohbet eşliğinde gitmesin lup lup mamalar:1:
iyi geceler canım benim:29:

Back
X