Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

bu arada yazmayı unutmuşum..toplam 1078 kalori almışım

hafta sonu cozuttum diye hesaplamadım ama hesaplamaya devam..yoksa neyi ne kadar yiyeceğimi şaşırdım valla:53::53::53:

Canim kitabi okumadım diyet yontemleri bolumunden dukan diyeti deneyimlri diye bi topik var ordan okudum hemde bir cok sefer..ne diyeceğimi bilemedim simdi..kitabin yeni versiyon mu? Bunun farki vardır topiktede farklar oldugu söyleniyordu

GUNAYDIN canımmm canlarımmm .....

bugun ataga son vermek zorundayım cunkı aksamları cok aclık cekıyorum kofteylede ugrasaamadım sabahları yumurtada yıyemıyorumm sevmıyorum cunkı ......

2 kg verdım atakda sımdı seyıre gecıcem bugun p+s gunum olarak belırledım oglen az yagda kavrulmus pısırılmıs sebze yemegı dusunuyorum ...

aksamda onu yıycem yarın gene sırf proteın

Günaydın arkadaşlar :16::16::16::16::16::16:Nasılsınız?

Sabah menüm:1domates ,1salatalık, 4zeytin, yarım kk süzme peynir,yarım kk kaşar peynir, 1 dlm tam buğday ekmeği,1 bardak ıhlamur çayı bir küp şekerli....:8::8::8::10::10::10::10::10:

GUNAYDIN canımmm canlarımmm .....

bugun ataga son vermek zorundayım cunkı aksamları cok aclık cekıyorum kofteylede ugrasaamadım sabahları yumurtada yıyemıyorumm sevmıyorum cunkı ......

2 kg verdım atakda sımdı seyıre gecıcem bugun p+s gunum olarak belırledım oglen az yagda kavrulmus pısırılmıs sebze yemegı dusunuyorum ...

aksamda onu yıycem yarın gene sırf proteın

Hadi bakalım canım kendini sen ayarlarsın günaydın bu arada...:16::16:

Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.

Kahvaltım 2 dl ekmekten yağsız tost
1 domates * 1 salatalık
şekersiz çay

ara çeyrek simit * 1 küçük kase üzüm

Öğleni de kızımı okula yollayınca yiyebilirim ancak

Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.

Kahvaltım 2 dl ekmekten yağsız tost
1 domates * 1 salatalık
şekersiz çay

ara çeyrek simit * 1 küçük kase üzüm

Öğleni de kızımı okula yollayınca yiyebilirim ancak

Günaydın canım şükürler olsun iyi senin keyifler nasıl ?

Kizlarrr, herkese merhabaa .
87.9daan 73 72ye dusmek istyrmmm...
Gcnhafta 88.4 idiim..
Pazar gunu 87.9idimm..
Ewde tarti yok.. kaynvldem alacakmş sagolsunn..
Kararliym zayiflicaaammm..

Sbh:
4adet galeta tbii kepekli
Bi tabak salataa
Bir bardak süt
Bi adet yumurta..

Ara; 2adet yayla eriği

Kizlarrr, herkese merhabaa .
87.9daan 73 72ye dusmek istyrmmm...
Gcnhafta 88.4 idiim..
Pazar gunu 87.9idimm..
Ewde tarti yok.. kaynvldem alacakmş sagolsunn..
Kararliym zayiflicaaammm..

Sbh:
4adet galeta tbii kepekli
Bi tabak salataa
Bir bardak süt
Bi adet yumurta..

Ara; 2adet yayla eriği
Merhaba canım hoşgeldin azim ve sabırla yapılıyor bu iş yediğine içtiğine dikkat et yeter:34::34::34:

Merhabalar arkadaşlar yeni geldim eve Bebeğimi uyutuyorum kahvaltim disardaydi biraz karisikti
Kalkinca 2 ceviz 3 hurma
Kahv: yarimdan fazla sokak simiti bir dilim peynir 5-6 tane zeytin yarim yumurta 1 tane sigara boregi 5-6 tane patates kizartma bu ikisi olmasa iyiydi ama herkes tabagimda olunca yedim valla.pismanmiyim evet simdi 1 saat yuruyecegim...

Ara yok
Oglene dünkü kabagi yiyecegim

Hulyacim menun gsyet güzel devam valla cizgini bozmuyosun hafta icleri büyük başarı. ..

Kirazcim et sut yumurta sevmeyene gore degil dukan.menulerin zayif kaliyordu boylesi cok sağlıksız zayiflayim derken sagligindan olma..
Ps gununde sadece sebze olmazkiii ette yemelisin canim
Ben somdi dukan ekmek yapacagim bana cok iyi geliyor.adi ekmek ama kendisi degil:))

Merhabalar arkadaşlar yeni geldim eve Bebeğimi uyutuyorum kahvaltim disardaydi biraz karisikti
Kalkinca 2 ceviz 3 hurma
Kahv: yarimdan fazla sokak simiti bir dilim peynir 5-6 tane zeytin yarim yumurta 1 tane sigara boregi 5-6 tane patates kizartma bu ikisi olmasa iyiydi ama herkes tabagimda olunca yedim valla.pismanmiyim evet simdi 1 saat yuruyecegim...

Ara yok
Oglene dünkü kabagi yiyecegim

Hulyacim menun gsyet güzel devam valla cizgini bozmuyosun hafta icleri büyük başarı. ..

Kirazcim et sut yumurta sevmeyene gore degil dukan.menulerin zayif kaliyordu boylesi cok sağlıksız zayiflayim derken sagligindan olma..
Ps gununde sadece sebze olmazkiii ette yemelisin canim
Ben somdi dukan ekmek yapacagim bana cok iyi geliyor.adi ekmek ama kendisi degil:))

Saol canım kendime hedef koyduğum için istikrarlı olmaya çalışıyorum bayrama 60 olmama lazım memlete gitmek için cumadan çıkıcaz o yüzden aslında pek vaktim yok gibi ondan bozmak istemiyorum ama cumartesi günleri kaçamak günüm onun dışında bozmak istemiyorum.Seninde yapacak birşeyin yokmuş sabah menüsü için benim önümdede olsa amaan boşver der yerdim :50::50:

Yarım saat yürüdüm hava bayağı sıcaktı yarın saat 3 gibi çıkcam yürüyüşe inşallah daha çok yürürüm açık hava insan iyi geliyor.Öğle öğünü olarak bir kase yoğurda 2 kuru kayısı doğrayıp yedim tatlı isteğim gitti...aradada 10 tane fındık yemeyi düşünüyorum...

Saol canım kendime hedef koyduğum için istikrarlı olmaya çalışıyorum bayrama 60 olmama lazım memlete gitmek için cumadan çıkıcaz o yüzden aslında pek vaktim yok gibi ondan bozmak istemiyorum ama cumartesi günleri kaçamak günüm onun dışında bozmak istemiyorum.Seninde yapacak birşeyin yokmuş sabah menüsü için benim önümdede olsa amaan boşver der yerdim :50::50:

Canim aynen oyle oldu tabakta olunca yedim valla..umarım hedefine ulasirsin daha var bayrama 20 gün olur emin ol
Cok istikrarlısin çünkü hem bak yürüyüşede basladin:))
Canim benim de hedefim bayrama 64.9 olmak bende kirilma noktası olacak bu... diyeceksin az kaldi 1.5 kilo ama hafta sonundaki kacamaktan sonra tarti artı gosterdi :( bu sefer iki ileri bir geri olmasin yaa nolur..regl oncesi sislikte olabilir ay sonu olmaliyyim bi iki gunde erken olursa işte az kaldi..vücudum direniyor çok güzel spor yapıyorum. 1000 1100 kl arasi besleniyorum umarim geçecek bu durum

Oglen yerine akşam yiyeceğim kabagi daha hafif olsun diye.
Öğlen yarim bulgur pilavı yarim nohut susuz ,azcikta lor peynir yedim
Su an yuruyorum sonrada maden suyuicecegim.
Gecede pilatesss

Yeni gelen arkadasim hoşgeldin sefa getirdin.azmin ve sabrınnn bol olsun. .

Yarım saat yürüdüm hava bayağı sıcaktı yarın saat 3 gibi çıkcam yürüyüşe inşallah daha çok yürürüm açık hava insan iyi geliyor.Öğle öğünü olarak bir kase yoğurda 2 kuru kayısı doğrayıp yedim tatlı isteğim gitti...aradada 10 tane fındık yemeyi düşünüyorum...

Açık havada yürümek gibisi var mi:))) bedava terapiiii
Canım findigin kalorisine baktin di mi? :)))

Back
X