Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Canım yürümeyi çok severim hem sağlıklı hemde psikolojim düzeliyo birde sahil olsa varya tadından yenmez :52:

amaaan dkkt ettt kendneeeee.. araba ne yonde geliyorsa sen ters yonde yuruu.. arabanngeldgni gor yani.. yuru yuruu bnde bekarken coook yürürdmm.. hatta isdrn donuste yari yolda iner ewe yururdm, kulagnda da muziiikk.. ozledm mi neee o günlrii..

amaaan dkkt ettt kendneeeee.. araba ne yonde geliyorsa sen ters yonde yuruu.. arabanngeldgni gor yani.. yuru yuruu bnde bekarken coook yürürdmm.. hatta isdrn donuste yari yolda iner ewe yururdm, kulagnda da muziiikk.. ozledm mi neee o günlrii..

Gözüm iyice korktu yolda yürümek bile tehlike kardeşim en güzeli köyde yaşamak...

İşte geldim burdayım yazıyordumki yeşil ışığın sönmüş gitmişsin Canım...:50::50::50:
Canım gece tam ben gitmisim ..:) sen gelmissin...cok güzel kilo vermişsin tebrik ederim:nazar: ha gayret az kalmış
Baktım ki canım evde yemeyip boş boş otururken devamı gelmeyecek bunu anladım inşallah hepimizin yaptığı sporlar daimi olur.Bu arada benim vucudumda hiç kas yoktu olanıda çok zayıftı bacaklrımda ve kollarımda kas hisettim bu akşam çocuk gibi sevindim:nazar::nazar:
Vücudum o kadar tembelleşmişki buda kronik yorgunluk olarak bana geri dönüyo elim kolum kakmıyo umarım düzelecek sporla...
Canım aynı seyleri his ediyorum bende yerimden kalkasim bile gelmiyor...
yaptigim 2 ev isiyle ölüyorum ... Danirim vücudumda benimde kas denen meretten yok:9:
jillian yapayım dedim...10 dk dayandım en cok...aman allahım o ne öyle :))))
en iyisi ara verdigim yuruyusle işe başlayayım ...ufak ufak jillianida artırayım ...
canım iddiaya girin sizde eşin kilo alıyorsa,hem sanada bi sebep daha çıkar:1::1:

benimki benim göbeğe laf söylese var yaaaaaa:41: ben çok istiyorum yarışalım diyorum ama benim adam oralı olmuyorrrr..
Aynen göbeğime de totomada laf söyletmem :)))
Sanki biz doğurduk onlar mı doğurdu :27:
Benimkide son evlendigimizden beri 4 sene olcak bu ay 10 kilodan fazla aldı....
ama cok zayıf olduğu icin ,simdi iyi...biraz daha alırsa kötü olabilir ...ben önlemi mı alıyorum iste:6:
diyorum yarışalım diye ama benimki hic orali olmuyor...ben geçer misim onu...
yemeye alıştım diyor....yemezse morali bozuk oluyomus:4::39:

Canım gece tam ben gitmisim ..:) sen gelmissin...cok güzel kilo vermişsin tebrik ederim:nazar: ha gayret az kalmış

anım aynı seyleri his ediyorum bende yerimden kalkasim bile gelmiyor...
yaptigim 2 ev isiyle ölüyorum ... Danirim vücudumda benimde kas denen meretten yok:9:
en iyisi ara verdigim yuruyusle işe başlayayım ...ufak ufak jillianida artırayım ...

Teşekkür ederim canım :nazar::nazar:Evet çizelgede ilk hedef 60 ı görmek sonra 57 ye çekicem onu geçen 2 gün kaçamak sonrası 2 kilo aldım gözümde büyüdü o yüzden 60 yaptım.Hep birlikte verelim canım darısı başına inşallah sende güzelce vereceksin fazlalıkları...
Sendede kas yoktur belki ama kas kütlesi ne kadar çoksa metabolizma o kadar hızlı çalışıyor o nedenle erkekler bayanlara göre daha zor kilo alıyorlar kasları çok...Bende yapıyorum 2 sabahtır jilianı ilk sabah 5 dk yapabildim bu sabahta 9 dk yaptım 10 güne kalmaz taamamını yapmaya başlarım inşallah..Bu arada mekik çekemiyorum ben ve kocaman bir sezeyan göbeğim var.Saolsun her görende hatırlatıyor göbeğin kalmış diyorlar :50::50:Şimdi şu yarım mekik dedikleri şeyi yapmaya çalışıyorum ama oluyor mu bilmiyorum..Bende ne çok konuştum yawww :31::31:

anım aynı seyleri his ediyorum bende yerimden kalkasim bile gelmiyor...

Teşekkür ederim canım :nazar::nazar:Evet çizelgede ilk hedef 60 ı görmek sonra 57 ye çekicem onu geçen 2 gün kaçamak sonrası 2 kilo aldım gözümde büyüdü o yüzden 60 yaptım.Hep birlikte verelim canım darısı başına inşallah sende güzelce vereceksin fazlalıkları...
Sendede kas yoktur belki ama kas kütlesi ne kadar çoksa metabolizma o kadar hızlı çalışıyor o nedenle erkekler bayanlara göre daha zor kilo alıyorlar kasları çok...Bende yapıyorum 2 sabahtır jilianı ilk sabah 5 dk yapabildim bu sabahta 9 dk yaptım 10 güne kalmaz taamamını yapmaya başlarım inşallah..Bu arada mekik çekemiyorum ben ve kocaman bir sezeyan göbeğim var.Saolsun her görende hatırlatıyor göbeğin kalmış diyorlar :50::50:Şimdi şu yarım mekik dedikleri şeyi yapmaya çalışıyorum ama oluyor mu bilmiyorum..Bende ne çok konuştum yawww :31::31:
Yok canım ne cok konuşması est.
dur bende mekik çekeyim ...Yada iste çekmeye çalışayım :1:
Bende yavaş yavaş jilliani artırayım :) hem olsun 57 bile olsa az kalmış:nazar:

Yok canım ne cok konuşması est.
dur bende mekik çekeyim ...Yada iste çekmeye çalışayım :1:
Bende yavaş yavaş jilliani artırayım :) hem olsun 57 bile olsa az kalmış:nazar:

Yap canım ben ipte atlıyorum bir sağlık problemin yoksa ipte atla pazardan al ipi 1 tl.En ekonomik spor yöntemi ben günde en az 300 tane atlıyorum :nazar::nazar: aslında çok değil ama bacakları iyi çalıştırıyo birde spor yaptıkça insana enerji ve rahatlama geliyo..

Sabah kahvaltım rutin:1 domates,1 kk süzme peynir,5 zeytin,1 dlm tm bğdy ekmği...

Günaydın şekerler :16::16::16:

Canım geçte olsa gunaydinnnn

Bu gun pek bi telaşliyim misafirim var..o yüzden gelemedim yarina kadar bizdeler..
Dun pirinc lapam bitti şükür sabah bilerek tartilmadim yarin tarti gunu diye bide bebegimde cok müsade etmedi sabah cok ağlayarak uyandi..yarin bildirime inşallah
Bu sabah yumurta peynir ekmek ve cay vardi kahvaltimda
Oglende ton balikli salata
Aksama tavuk taze fasulye yapiyorum
Corba pilavda var ama onlardan yemem
Spor yokkk malesef ya kas agrim var usuttum heralde dunde bu gunde yok spor:((

Hulyacim dun ne kadar az yemissin oyle hasta olma aman dikkat kuzum

Canım geçte olsa gunaydinnnn

Bu gun pek bi telaşliyim misafirim var..o yüzden gelemedim yarina kadar bizdeler..
Dun pirinc lapam bitti şükür sabah bilerek tartilmadim yarin tarti gunu diye bide bebegimde cok müsade etmedi sabah cok ağlayarak uyandi..yarin bildirime inşallah
Bu sabah yumurta peynir ekmek ve cay vardi kahvaltimda
Oglende ton balikli salata
Aksama tavuk taze fasulye yapiyorum
Corba pilavda var ama onlardan yemem
Spor yokkk malesef ya kas agrim var usuttum heralde dunde bu gunde yok spor:((

Hulyacim dun ne kadar az yemissin oyle hasta olma aman dikkat kuzum

Merhaba canım yarınki bildirim gününü bende merakla bekliyorum.Misafir olunca diyet zor oluyor kolaylıklar diliyorum.Bugünki menün çok lezzetli görünüyor.Bugün bende pek hareket edemedim ,yürüyemedim sağlık olsun.Kas ağrılarının nedni ısınmadan spor yapmak olabilir geçmiş olsun yarın görüşmek üzere...

Merhaba canım yarınki bildirim gününü bende merakla bekliyorum.Misafir olunca diyet zor oluyor kolaylıklar diliyorum.Bugünki menün çok lezzetli görünüyor.Bugün bende pek hareket edemedim ,yürüyemedim sağlık olsun.Kas ağrılarının nedni ısınmadan spor yapmak olabilir geçmiş olsun yarın görüşmek üzere...

Canim yaa iki gün pirinçledikten sonra menum bana ziyafet gibi geldi valla:1:
Porsiyonlarimi kucuk tuttum.aksamda yarim porsiyon corba 2 baget 1 y.k pilav yedim.canim yürüyüşumu yavastan artirarak yapıyorum. Pilatesi de ebru once isindirip sonra başlatıyor. .hic isinmadan yapmadım. .ben soguklara bagladim.spor duş belki o ara usudum ama yapacak durumda değilim cok agrim var .gecmis olsun dilegin için teşekkürler. ..
Hafta sonu hava isinacakmis sende o zaman yaparsın yürüyüşu bu havada zor olur. ..
Bu aksamda dunku gibi az mi yedin canim..yarin birinci mi olcennn yoksa.:1: :1: .hadi bakalım inşallah. .
Ben hesaplamadim bu gün. .bunu bile cepten iki arada bi derede yazıyorum. .sabaha daha musait olurum inşallah
Sabah görüşürüz canim

Bugün 700 küsür aldım son yediklerimi hesaplamadım.Yok be yavrum 2 günde 2 kilo muhabbetimi biliyosun kabızlığa bağlı değilse o 2 kilo pekte bişey göremem tartıda bakalım..:31::31:2 gündür 5-6 dan sonra bişey yemiyom kahvaltımıda geç yapıyom çok kötü hissediyorum sabahlar:50::50:ı bakalım yarın ola hayır ola...Bende çok merak ediyorum kilocukları birde bakalım sana pirinç ne kadar verdirdi yarın görücez...
Son zamanlarda bende heyecan uyandıran tek şey kilo bildirimleri galiba :1::1::1:

Günaydın arkadaşlar tartıldım ve 63.2 kg çıktım geçen cumaya göre -300 deyim umarım pazatesine kadar 2 kilo almam :52::52::52:

Bugün spor yapamayacağım galiba oğlum çok huzursuz diş çıkarıyo:50::50::50: uyumuyo hep kucağımda...

Canim yaa iki gün pirinçledikten sonra menum bana ziyafet gibi geldi valla:1:
Porsiyonlarimi kucuk tuttum.aksamda yarim porsiyon corba 2 baget 1 y.k pilav yedim.canim yürüyüşumu yavastan artirarak yapıyorum. Pilatesi de ebru once isindirip sonra başlatıyor. .hic isinmadan yapmadım. .ben soguklara bagladim.spor duş belki o ara usudum ama yapacak durumda değilim cok agrim var .gecmis olsun dilegin için teşekkürler. ..
Hafta sonu hava isinacakmis sende o zaman yaparsın yürüyüşu bu havada zor olur. ..
Bu aksamda dunku gibi az mi yedin canim..yarin birinci mi olcennn yoksa.:1: :1: .hadi bakalım inşallah. .
Ben hesaplamadim bu gün. .bunu bile cepten iki arada bi derede yazıyorum. .sabaha daha musait olurum inşallah
Sabah görüşürüz canim

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Havalar çok soğuk gidiyo bu aralar.

Bugün spor yapamayacağım galiba oğlum çok huzursuz diş çıkarıyo:50::50::50: uyumuyo hep kucağımda...
Hülyacım çok üzüldüm oğluna. Allah yardımcın olsun. Benim oğlum da 8 aylıkkken diş çıkardı ama 4 aylıkkken başladı huzursuzlukları, uyumamaları. Çok zordur bilirim. Dentinox diye bi diş jeli var onu sür oğlunun dişlerine gerçekten çok iyi geliyo. Ayrıca spor yapamasan da üzülme yediklerine dikkat etmen de yeterli. Zaten çocuklarla uğraşmak bayağı spor yerine geçiyo. Kilo veremesek de almayız en azından

Back
X