- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Site çok yavaş kaçtane cevap olmuş yaww 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yürümeyi çok severim hem sağlıklı hemde psikolojim düzeliyo birde sahil olsa varya tadından yenmez![]()
amaaan dkkt ettt kendneeeee.. araba ne yonde geliyorsa sen ters yonde yuruu.. arabanngeldgni gor yani.. yuru yuruu bnde bekarken coook yürürdmm.. hatta isdrn donuste yari yolda iner ewe yururdm, kulagnda da muziiikk.. ozledm mi neee o günlrii..
Gözüm iyice korktu yolda yürümek bile tehlike kardeşim en güzeli köyde yaşamak...
Canım gece tam ben gitmisim ..:) sen gelmissin...cok güzel kilo vermişsin tebrik ederimİşte geldim burdayım yazıyordumki yeşil ışığın sönmüş gitmişsin Canım...![]()
Canım aynı seyleri his ediyorum bende yerimden kalkasim bile gelmiyor...Baktım ki canım evde yemeyip boş boş otururken devamı gelmeyecek bunu anladım inşallah hepimizin yaptığı sporlar daimi olur.Bu arada benim vucudumda hiç kas yoktu olanıda çok zayıftı bacaklrımda ve kollarımda kas hisettim bu akşam çocuk gibi sevindim
Vücudum o kadar tembelleşmişki buda kronik yorgunluk olarak bana geri dönüyo elim kolum kakmıyo umarım düzelecek sporla...
Aynen göbeğime de totomada laf söyletmem :)))canım iddiaya girin sizde eşin kilo alıyorsa,hem sanada bi sebep daha çıkar
benimki benim göbeğe laf söylese var yaaaaaaben çok istiyorum yarışalım diyorum ama benim adam oralı olmuyorrrr..
koy daha tehlikeldr yaaa. Sess seda pek uoktur. Korkar inssaamn. Bnm tabletn sarji bitiyor. Kendnre cici baaak .. gorusurzz..
Canım gece tam ben gitmisim ..:) sen gelmissin...cok güzel kilo vermişsin tebrik ederimha gayret az kalmış
anım aynı seyleri his ediyorum bende yerimden kalkasim bile gelmiyor...
yaptigim 2 ev isiyle ölüyorum ... Danirim vücudumda benimde kas denen meretten yok
jillian yapayım dedim...10 dk dayandım en cok...aman allahım o ne öyle :))))
en iyisi ara verdigim yuruyusle işe başlayayım ...ufak ufak jillianida artırayım ...
Teşekkür ederim canımEvet çizelgede ilk hedef 60 ı görmek sonra 57 ye çekicem onu geçen 2 gün kaçamak sonrası 2 kilo aldım gözümde büyüdü o yüzden 60 yaptım.Hep birlikte verelim canım darısı başına inşallah sende güzelce vereceksin fazlalıkları...
Sendede kas yoktur belki ama kas kütlesi ne kadar çoksa metabolizma o kadar hızlı çalışıyor o nedenle erkekler bayanlara göre daha zor kilo alıyorlar kasları çok...Bende yapıyorum 2 sabahtır jilianı ilk sabah 5 dk yapabildim bu sabahta 9 dk yaptım 10 güne kalmaz taamamını yapmaya başlarım inşallah..Bu arada mekik çekemiyorum ben ve kocaman bir sezeyan göbeğim var.Saolsun her görende hatırlatıyor göbeğin kalmış diyorlarŞimdi şu yarım mekik dedikleri şeyi yapmaya çalışıyorum ama oluyor mu bilmiyorum..Bende ne çok konuştum yawww
![]()
Yok canım ne cok konuşması est.Canım gece tam ben gitmisim ..:) sen gelmissin...cok güzel kilo vermişsin tebrik ederimha gayret az kalmış
anım aynı seyleri his ediyorum bende yerimden kalkasim bile gelmiyor...
yaptigim 2 ev isiyle ölüyorum ... Danirim vücudumda benimde kas denen meretten yok
jillian yapayım dedim...10 dk dayandım en cok...aman allahım o ne öyle :))))
en iyisi ara verdigim yuruyusle işe başlayayım ...ufak ufak jillianida artırayım ...
Teşekkür ederim canımEvet çizelgede ilk hedef 60 ı görmek sonra 57 ye çekicem onu geçen 2 gün kaçamak sonrası 2 kilo aldım gözümde büyüdü o yüzden 60 yaptım.Hep birlikte verelim canım darısı başına inşallah sende güzelce vereceksin fazlalıkları...
Sendede kas yoktur belki ama kas kütlesi ne kadar çoksa metabolizma o kadar hızlı çalışıyor o nedenle erkekler bayanlara göre daha zor kilo alıyorlar kasları çok...Bende yapıyorum 2 sabahtır jilianı ilk sabah 5 dk yapabildim bu sabahta 9 dk yaptım 10 güne kalmaz taamamını yapmaya başlarım inşallah..Bu arada mekik çekemiyorum ben ve kocaman bir sezeyan göbeğim var.Saolsun her görende hatırlatıyor göbeğin kalmış diyorlarŞimdi şu yarım mekik dedikleri şeyi yapmaya çalışıyorum ama oluyor mu bilmiyorum..Bende ne çok konuştum yawww
![]()
dur bende mekik çekeyim ...Yada iste çekmeye çalışayım
Bende yavaş yavaş jilliani artırayım :) hem olsun 57 bile olsa az kalmış![]()
Yok canım ne cok konuşması est.
dur bende mekik çekeyim ...Yada iste çekmeye çalışayım
Bende yavaş yavaş jilliani artırayım :) hem olsun 57 bile olsa az kalmış![]()
Yap canım ben ipte atlıyorum bir sağlık problemin yoksa ipte atla pazardan al ipi 1 tl.En ekonomik spor yöntemi ben günde en az 300 tane atlıyorumaslında çok değil ama bacakları iyi çalıştırıyo birde spor yaptıkça insana enerji ve rahatlama geliyo..
Günaydın şekerler![]()
Canım geçte olsa gunaydinnnn
Bu gun pek bi telaşliyim misafirim var..o yüzden gelemedim yarina kadar bizdeler..
Dun pirinc lapam bitti şükür sabah bilerek tartilmadim yarin tarti gunu diye bide bebegimde cok müsade etmedi sabah cok ağlayarak uyandi..yarin bildirime inşallah
Bu sabah yumurta peynir ekmek ve cay vardi kahvaltimda
Oglende ton balikli salata
Aksama tavuk taze fasulye yapiyorum
Corba pilavda var ama onlardan yemem
Spor yokkk malesef ya kas agrim var usuttum heralde dunde bu gunde yok spor(
Hulyacim dun ne kadar az yemissin oyle hasta olma aman dikkat kuzum
Merhaba canım yarınki bildirim gününü bende merakla bekliyorum.Misafir olunca diyet zor oluyor kolaylıklar diliyorum.Bugünki menün çok lezzetli görünüyor.Bugün bende pek hareket edemedim ,yürüyemedim sağlık olsun.Kas ağrılarının nedni ısınmadan spor yapmak olabilir geçmiş olsun yarın görüşmek üzere...
Canim yaa iki gün pirinçledikten sonra menum bana ziyafet gibi geldi valla
Porsiyonlarimi kucuk tuttum.aksamda yarim porsiyon corba 2 baget 1 y.k pilav yedim.canim yürüyüşumu yavastan artirarak yapıyorum. Pilatesi de ebru once isindirip sonra başlatıyor. .hic isinmadan yapmadım. .ben soguklara bagladim.spor duş belki o ara usudum ama yapacak durumda değilim cok agrim var .gecmis olsun dilegin için teşekkürler. ..
Hafta sonu hava isinacakmis sende o zaman yaparsın yürüyüşu bu havada zor olur. ..
Bu aksamda dunku gibi az mi yedin canim..yarin birinci mi olcennn yoksa.![]()
.hadi bakalım inşallah. .
Ben hesaplamadim bu gün. .bunu bile cepten iki arada bi derede yazıyorum. .sabaha daha musait olurum inşallah
Sabah görüşürüz canim
Hülyacım çok üzüldüm oğluna. Allah yardımcın olsun. Benim oğlum da 8 aylıkkken diş çıkardı ama 4 aylıkkken başladı huzursuzlukları, uyumamaları. Çok zordur bilirim. Dentinox diye bi diş jeli var onu sür oğlunun dişlerine gerçekten çok iyi geliyo. Ayrıca spor yapamasan da üzülme yediklerine dikkat etmen de yeterli. Zaten çocuklarla uğraşmak bayağı spor yerine geçiyo. Kilo veremesek de almayız en azındanBugün spor yapamayacağım galiba oğlum çok huzursuz diş çıkarıyouyumuyo hep kucağımda...