Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Selam canlarim, ben hic uyumadan geldim yaniniza misafir vardı söylemiştim gecede bebegim hastalandi sabah 8 den bu yana dr dayim...atesi cok yuksek bogaz ve kulak enf birde azı disler off off.. neysem buna şükür hemde çok şükür
İnşallah cabuk toparlar bittim geceden beri:(((

Kusura bakmayın mazeretimden kilo bildirimim bu saate kaldi
Basl: 77
Geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.7
Toplam: 700 gr
1.5 yil sonra 65 li rakamları gormenin mutlulugu paha bicilemezzz
1 kilonun altinda gitti diye uzuldum ama normalde regl haftasini hep artiyla kapatirdim o yondende sevindim

Bu arada sukran tebrikler daim olsun arkadasim
Hulyacim cok sevindim kuzum yaa tarti bazen oynuyo bizimle seninkide boyle oldu.cok şükür bak kurtuldun 2 kilodan
Bayrama 60'i zorlarsin valla:1:

Selam canlarim, ben hic uyumadan geldim yaniniza misafir vardı söylemiştim gecede bebegim hastalandi sabah 8 den bu yana dr dayim...atesi cok yuksek bogaz ve kulak enf birde azı disler off off.. neysem buna şükür hemde çok şükür

1 kilonun altinda gitti diye uzuldum ama normalde regl haftasini hep artiyla kapatirdim o yondende sevindim

Hulyacim cok sevindim kuzum yaa tarti bazen oynuyo bizimle seninkide boyle oldu.cok şükür bak kurtuldun 2 kilodan
Saol canım bende sevindim bu hafta seni mutlu eden bir tartı olmasına...Yok canım 60 ı zorlayamam çünkü bir hafta kaldı memelekete gitmeye orada düzenli yapamicam dönüşte evde uzun süreli misafir olacak kouyabilsem iyiydi kilomu napıcam bilmiyorum:18::18: umarım bu kaadar uğraşıp çöpe atmam emeklerimi :50::50:

Canım bu arada çok geçmiş olsun unutmuşum dilemeyi bir an önce iyileşir İnşallah yumurcakk...

Canım cok gecmis olsun....
İns kısa sürede toplarsiniz
harikasin tebrik ederim 65 i görmüşsün darısı basıma :46:

çok teşekkür ederim kızlar inşallah çabucak toparlar kuzucum...Allahım cümlenin evladıyla birlikte benimkilere de şifa versin

hülyacım sağol valla tartı mutlu etti ya çok şükür..sen çok azimlisin bozsan bile dengelersin korursun yani kilonu emin ol.bayramdan sonra yine burda devam ederiz nolcakkk korksun kilolar bizden.bu arada bi nescafe keyfin var bence bozma yaaa insan mutsuz mutsuz kilo veremiyor kii aklı hep o yiyecekte yada içecekte kalıyor..çok yüksek değilse kalorisi takma kafana bence canım ama yine de sen bilirsinnn

kelebeğim valla çokkk şükür allahıma ucundan kıyısından göz kırptı çok şükür 65 ama ben ona fazla yüz vermicem hemen göndermek niyetindeyim:1: bu arada aylar önce bu göz kırpma olayını 69 için yazmıştım ne sevinmiştim nee

zaman gelecek 60 için yazacağım inşallah o zamanda bu günleri hatırlar nostalji yaparım

off çenem düştü kuzucum uyurken bende yatayım biraz uykusuzluktan gözlerim batıyor

çok teşekkür ederim kızlar inşallah çabucak toparlar kuzucum...Allahım cümlenin evladıyla birlikte benimkilere de şifa versin

hülyacım sağol valla tartı mutlu etti ya çok şükür..sen çok azimlisin bozsan bile dengelersin korursun yanie kilonu emin ol.bayramdan
nra yine burda devam ederiz nolcakkk korksun kilolar bizden.bu arada bi nescafe keyfin var bence bozma yaaa insan mutsuz mutsuz kilo veremiyor kii aklı hep o yiyecekte yada içecekte kalıyor..çok yüksek değilse kalorisi takma kafana bence canım ama yine de sen bilirsinnn

kelebeğim valla çokkk şükür allahıma ucundan kıyısından göz kırptı çok şükür 65 ama ben ona fazla yüz vermicem hemen göndermek niyetindeyim:1: bu arada aylar önce bu göz kırpma olayını 69 için yazmıştım ne sevinmiştim nee

zaman gelecek 60 için yazacağım inşallah o zamanda bu günleri hatırlar nostalji yaparım

off çenem düştü kuzucum uyurken bende yatayım biraz uykusuzluktan gözlerim batıyor
/

Amin canım...Ederiz canım bırakmak yok sonrada bir kilo koruma topiği açarız korksun bizden kilolar...nescafe 78 kalori araöğün yapıyorum selülit olur diye bırakmak istiyorum ama tabi kahve keyfi başka belki onun yerine türk kahvesine geçiş yaparım...

/

Amin canım...Ederiz canım bırakmak yok sonrada bir kilo koruma topiği açarız korksun bizden kilolar...nescafe 78 kalori araöğün yapıyorum selülit olur diye bırakmak istiyorum ama tabi kahve keyfi başka belki onun yerine türk kahvesine geçiş yaparım...

ohoooo süppersin söylemesi bile ne hoşşş kilo koruma topiği :52::52::52::119::119::119::64::64::64::62::62::62::66::66::66: ayy bayılıyorum bu smile'lara...

sporla bi şey olmaz canım ya bizim diğer topikte kaptan her gün içiyordu hiç selülitten falan bahsetmedi pilates yapıyodu ama

kahve keyfine dokunmaaaa hatta dur bende bi sade nescafe içeyim :24::24:

ohoooo süppersin söylemesi bile ne hoşşş kilo koruma topiği :52::52::52::119::119::119::64::64::64::62::62::62::66::66::66: ayy bayılıyorum bu smile'lara...

sporla bi şey olmaz canım ya bizim diğer topikte kaptan her gün içiyordu hiç selülitten falan bahsetmedi pilates yapıyodu ama

kahve keyfine dokunmaaaa hatta dur bende bi sade nescafe içeyim :24::24:

İç canım ya insan kendine geliyo ben sadesini içemiyorum...

İç canım ya insan kendine geliyo ben sadesini içemiyorum...

ben de şekerli içemiyorum az sütlü sade alışkanlığım var ama her zaman değil artık her gün içmeye çalışıyorum hem iyi geldi hem tok tuttu..şekerlisini sevsem vicdan azabı çekmeden içerdim..
ayy şu kilo çizelgemi düzelteyim ben azıcık yatayım :54::54::54:

ben de şekerli içemiyorum az sütlü sade alışkanlığım var ama her zaman değil artık her gün içmeye çalışıyorum hem iyi geldi hem tok tuttu..şekerlisini sevsem vicdan azabı çekmeden içerdim..
ayy şu kilo çizelgemi düzelteyim ben azıcık yatayım :54::54::54:

İyi uykular ...

Kilo bildirimi
Baslangicc 88.4
Bugun. 83.0

Kizlar annemde tartildim..
Coook mutluymmm
Dhaa coook vermek gerek

Kilo bildirimi
Baslangicc 88.4
Bugun. 83.0

Kizlar annemde tartildim..
Coook mutluymmm
Dhaa coook vermek gerek

Bravo valla maşallah topik costuuu
Hepimizin daim olsun
Canim gidiyor emin ol...hepimizin baslangiclari yuksekti azim, sabir, istikrar...ayy kitap gibi konustum:1:

Bugünü 1273 kalori ile kapattım hiçbir aktivite yapamadım :50::50::50:
Bende canim yaa su hafta sonu psikolojisi zaten kopartiyor diyetten bide hastalik olunca spor yapamadım. .
Az yedim bu gun
Sabah 5 zeytin peynir 1.5 dilim ekmek 1 yumurta

Öğle 1 simit cay (hastanede)
Aksam 1 porsiyon tarhana çorbası ve bol yeşil salata
Ara yok ama birazdan meyve yiyeceğim

Bende canim yaa su hafta sonu psikolojisi zaten kopartiyor diyetten bide hastalik olunca spor yapamadım. .
Az yedim bu gun
Sabah 5 zeytin peynir 1.5 dilim ekmek 1 yumurta

Öğle 1 simit cay (hastanede)
Aksam 1 porsiyon tarhana çorbası ve bol yeşil salata
Ara yok ama birazdan meyve yiyeceğim

Canım yeterki sağlık olsun sporda yaparız.Benim bebeğimde diş çıkarıyo çok huzursuz oldu dün bütün gece bendede hal kalmadı spora falan bugünki menüne göre spora gerek kalmamış zaten çok hafif yemişsin...

Back
X